perjantai 7. kesäkuuta 2013

Tunnustus ja tekemistä

Australian-matkani aikana täällä blogistaniassa oli ehtinyt tapahtumaan vaikka kuinka paljon kaikkea kivaa. Olen nyt koittanut ottaa kovin kiinni kaikkea sitä, mistä jäin sinä aikana paitsi:)

Poissa ollessani olin saanut kauniin tunnutuksen ihanasta Pikkukarhun elämää -blogista. Iso kiitos Mariannelle! Ellei blogi ole vielä tuttu, kannattaa käydä kurkkamassa >klik< kahden pienen suloisen ja kauniisti puetun tytön puuhia, herkullisia reseptejä ja kauniita vinkkejä sisustukseen!
Tunnustukseen ohjeet kuuluivat seuraavasti:
 
 
- Kiittää antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
- Valitse 5 ihanaa blogia, joille haluat tunnustuksen antaa ( Jolla on alle 200 lukijaa) ja kerro heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
-Toivo, että ihmiset, joille jätit tunnustuksen, antavat sen eteenpäin

Tämän tunnustus lähtee minulta eteenpäin tällä kertaa seuraaville suosikkiblogeilleni:
 Poissaollessani oli myös julkaistu Kideblogien kesäduunihakemus, joka kuulosti heti minusta ihan loistavalta idealta, niinkuin kaikista muistakin :) Olen sopivasti tuon bloggausajan 15.6. - 15.8. lomalla, joten mikä olisikaan oivallisempaa, kuin keskittyä bloggailuun ja joku vielä jopa maksaisi siitä:)

Olen oikeasti maailmanhistorian surkein Facebookin käyttäjä (on minulla siellä oma profiili, mutta ei edes sitä kuvaa..) mutta eilen innoissani onnistuin luomaan tilin blogille ja ilmoittuduin kisaan!

Jostain syystä Kideblogien sivulle tuli linkin yhteyteen kuva, Down Under -postauksen kenguru. Koitin sitä muuttaakkin, mutta siellä se nyt nököttää.. Sinänsä se nyt sopii aiheeseen, toin lapsille ne toivotut tuliaiskengurut (pehmo-malliset) ja Pikkuveli on niillä ahkeraan leikkinyt. 

Postaustahtini on keväällä ollut aika rauhallinen, mutta kesällä lupaan joka tapauksessa vähän ryhdistäytyä. Ideoita olisi runsaasti ja raportoitavana on ainakin Ranskanmatka, Turun kesäkohteet, maalaiselämää ja tietysti tätä normaalia kohellusta. Luistelua ei varmaan tulla kovin paljon kesän aikana näkemään, kausi loppuu tämän viikon leirirutistuksen jälkeen Neidin osalta ja Isoveljenkin kesätreenit tehdään muualla kuin jäällä.

Meitä voi siis käydä äänestämässä täällä :) 
(osallistuvat blogit löytyvät Muiden viimeaikaiset julkaisut aiheesta Kideblogit -listasta)


Muutenkin olisi mukava kuulla, jos teillä olisi jotain toiveita postausten suhteen.
Lomalla olisi niitä aikaa kerrankin toteuttaa:)

8 kommenttia:

 1. Voi kiitos, ihana - nämä tunnustukset lämmittävät aina mieltä kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä, sinun blogisi kyllä lämmittää minua, aina kun siellä kurkkimassa käyn:)

   Poista
 2. Moi, blogissani on sinulle jotain. Kannattaa kurkata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tykkään yllätyksisitä;) Tulen pikimmiten kurkkimaan!

   Poista
 3. Kiitos tunnustuksesta!
  Laitan kengurulle ääneni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, sinulla on myös tosi ihana blogi!
   Kenguru kiittää ;)

   Poista
 4. Hei ihanaa, kiitos! <3 Tsemppiä kesäduunikisaan, muista myös lomailla! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä kaimaseni ;) Ja kiitos tsempistä, sitä taidetaan tarvita aika roimasti, heräsin tähän vähän myöhään:) Ja todellakin muistan lomailla, sen verran kiireinen on kevät ollut. Ja onneksi on sen verran pitkä loma, että ehtii..

   Poista