sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

L-♥-M-A

Kevät tuli ja meni reissuineen ja muine huippujuttuineen ja taisi kesäkin jossain välissä tänne ehtiä. Loppukevään kuukaudet menivät hujauksessa. Minulla ei ole ollut koskaan yhtä kiireistä kevättä ja koskaan en ole vielä odottanut lomaa yhtä kiivaasti. Perjantaina painoin työhuoneeni oven kiinni ja koitti kauan odotettu L♥OMA.


Tännekään en ole liiemmin ehtinyt kurkkimaan ja rehellisesti täytyy myöntää, että kiireisimpinä viikkoina blogi ei juuri käynyt edes mielessä. Viime viikolla en olisi enää millään jaksanut keskittyä työjuttuihin ja tuonne luonnoksiin kertyikin läjä juttuideoita, eli ehkä tämä tästä taas elpyy, tämäkin blogi. Mikäli joku vielä on matkassa jaksanut pysyä, lupaan kyllä taas päivitellä meidän kuulumisia ja juttuja kesän aikana ahkerammin. Paljon ahkerammin.

Lontoon juttuihin lupaan palata vähän tarkemmin, muuten meidän kevään kohokohdat minun piti tässä esitellä pikakelauksena kuvin. INSTAn puolella jotain juttuja onkin jo nähty. Muita kuvia ei sitten juuri löytynytkään. Paitsi loputon määrä  kukkakuvia. Tai taidekuvia, kuten mieheni sanoo.. Tässä sentään yksi kukkia tutkiva kaveri. Tuleva eskarilainen.


Pikkuveli on ollut koko tarhauransa samassa tarhassa ja samat tädit ovat häntä hoidelleet (sama, jotka Neitiäkin aikanaan hoitelivat). Syksyllä alkava eskari on koulun yhteydessä, joten kevätjuhla päätti Pikkuveljen tarhauran. Ja samalla päättyi meidän perheen 7-vuotinen ura tarhan asiakkaina. Kyllä tuli äidille tippa linssiin. Pikkuveli toimi juhlassa reippaana uutistenlukijana (siksi kravatti kaulassa) ja lohdutteli äitiä, että aina tarhaan pääsee takaisin, jos ei opi eskarissa tarpeeksi :)


Kesällä on tiedossa kaikkea kivaa, kuten Tanskan matka, mutta myös paljon keväältä rästiin jääneitä tekemättömiä juttuja. Ikkunanpesua, puutarhan hoitoa. Tai pikemminkin puutarhan etsimistä rikkaruohojen seasta. Toukokuussa ehdin sentään yhden viikonlopun viettää voikukkataistelussa ja ainakin ensimmäisen erän voitin :)

 Ennen ja jälkeen.
Aseena perinteinen voikukkarauta ja aika kova kiukku.

Myös vaaterintamalla on kaikki kiireisen kevään jäljiltä vähän enemmän niin ja näin. Lapset ovat kiireen keskellä kasvaneet ja vaatteet kutistuneet. Uusia ollaan ostettu kädestä suuhun -meiningillä, akuuttiin tarpeeseen. Uusista mallistoista minulla ei ole mitään aavistusta. Inventaaroit kaappeihin on kaikilta tekemättä ja kaapitkin ovat aikamoisessa pahuuden vallassa. Odottelen siis kesäksi myös niitä sateisia päiviä. Niitä akuutisti pieneksi todettuja olen kerännyt ja vähän koittanut listailla huutikseenkin, varsinkin Pikkuveljen osalta. Neidin vaatteet ovat työn alla. Kannattaa siis käydä kurkkaamassa sivupalkin linkistä tai >tästä klik<, jos on tarvetta. Ja suoraankin saa kysellä :)

Kevätjuhliin sentään onneksi kaapeista löytyi kaikille sopivaa. Ehkä tänä kesänä mennään samoilla tulevat juhlat, taas on tiedossa parit häät ja paljon muuta kivaa.
 Aurinkoista alkavaa viikkoa!

10 kommenttia:

 1. Voi teidän suloista eskarilaista - hyvä asenne :-)
  Oikein ihanaa lomaa koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) asenne on pikkumehellä aina kyllä enemmän kuin kohdillaan;)
   Kiitos samoin, ihanaa kesää myös teille!

   Poista
 2. Ihana kuulla teistä, matkassa pysytään edelleen :) Ihana eskarilainen, mahtava asenne !
  Oikein ihanaa lomaa, koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla, että en täällä ihan yksikseni huhuile! Pikkuveljen asenne on tosiaan kyllä kohdillaan;)
   Kiitos, loma on aina ihanaa ja erityisesti kivaa, kun on vielä kaikkea kivaa tiedossa. Teille myös mukavaa lomaa!

   Poista
 3. Mukana ollaa edelleen! Mukavaa kesää teille!

  t. Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla Niina, että joku on edelleen mukana!
   Ihanaa kesää myös Sinulle!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, samoin teille Henna, ihanaa kesää!

   Poista
 5. Minäkin tein paluun blogiini Omenankukkia. Toivotaan siis blogien elpymistä sinne ja tänne ;). Ihanaa kesää ja lomaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, kuinka kiva, tulenkin pikimmiten kurkkimaan! Toivotaan tosiaan uutta intoa ja elpymistä molemmille blogeille:) Ihanaa kesää (ja reissua) teille myös!

   Poista