lauantai 28. kesäkuuta 2014

Uusia tuulia


Moni blogia pidempään kurkkimassa käynyt varmaan muistaa, kuinka matkan varrella Neidillä on nähty jos jonkinlaista vaihetta lempparivaate- ja väririntamalla. Pientä vinkkiä vaiheiden monipuolisuudesta saa, jos käy kurkkimassa vaikka meidän huutis-kohteita.. Viime aikoina äidin ja tyttären maku on ollut useimmiten aika kaukana toisistaan ja aikamoista vääntöäkin ollaan käyty vaateostoksia tehtäessä.


Suurin osa äidin mielestä kivoista vaatteista on saanut kielteisen tuomion, on se ihan kiva, mutta ei kellään muullakaan ole tuollaisia ja omat tykkäykset on perusteltu kun kaikilla muillakin on..

Ja kyllä se taitaa olla totta, kyllä aika usein täällä vierailevilla kavereilla tosiaan on niitä samoja Seppälän, H&M:n ja muiden ketjujen vaatteita. Kun yksi innostuu jostain, on pian muilla samanlaiset. Tytöistä on hienoa, kun jollain on samanlaisia juttuja. Itsellä se menee tässä iässä vähän toisin, ei se ole niin mukavaa, jos työkaveri kävelee sama paita päällä vastaan..


Varsinkin Seppälä on ollut pidempään tyttöjen suosikki ja valitettavasti pitää nyt kyllä vähän moittia ko. liikettä. Mallistot ovat minusta tuollaisille esiteineille ihan liian aikuismaisia napapaitoineen ja leopardikuoseineen ja ennen kaikkea laatu on kamalan huonoa :(

Nyt keväällä ja alkukesästä ollaan jonkin verran uusia vaatteita käyty yhdessä ostamassa pienien tilalle ja Seppälän sijasta Neidin askeleet ovat suuntautuneetkin yllättävän usein ihan muualle. Kaappiin on tullut ihan uuden näköisiä juttuja. Sellaisia, joille vielä talvella äidin tarjousten perusteella olisi lähinnä tuhistu kiukkuisena No en TOD huoli!!

Kaappin on tullut raitaa, tummansinistä, punaista, raitaa, ankkureita, ja sanoinko jo RAITAA.


Vähän kummastelin, että mistäs nyt tuulee. Sain tutun vastauksen no kun kaikilla muillakin on..


Arvaatteko missä kaupassa me nykyään käydään?

10 kommenttia:

 1. KappAhlissahan te käytte nykyään. Toivottavasti siellä laatu on parempaa! Seuraavaksi suuntaattekin sitten varmaan Lindexille :D

  Mä kans jo etukäteen stressaan tuota vaihetta "kun kaikilla muillakin on". Nyt on ollut vielä ihanaa pukea lasta vaatteisiin, joita ihan jokaiselta ei löydy. Tosin neiti kyllä huomaa heti, jos jollain on vähänkin samaa tyyliä tai jopa samanlaista päällä... eli alkaa olla jo tulevalla ekaluokkalaisella vaaran merkit ilmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, siellähän me;) Laatuun olen minäkin aiemmin ollut pettynyt, mutta nyt tämä kevään/kesän kokemus on ainakin vielä positiivinen, toivotaan, että niin myös jatkuu! Seuraavaksi mennään varmaan tosiaan Lindexille, jos sinne saadaan jotain kivaa isoille tytöille, siellä kun on sitä pimu-kamaa turhan paljon:(

   Turhaan sitä etukäteen on stressata, eihän se välttämättä kaikille tule;) Tai ainakin kannattaa nauttia nyt tosiaan tuosta, että saa vielä itse päättää!

   Poista
 2. Meillä on pojalla ihan sama juttu - kelpaa vain, jos kaikilla muillakin on. NIIN monta hutia on tullut hankittua, kun olen löytänyt jotakin omasta mielestäni hienoa, mutta kun kenelläkään ei ole samanlaista...*huoh*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se meneekin niin..? Ja milloin se oma tyyli sitten mahtaa löytyä..?
   Meillä pojilla on vähän vähemmän vahvat mielipiteet, mutta pojilla on ehkä vähän helpompaa, kunhan vaan muistaa pysyttäytyä tietyissä merkeissä ja tyylissä;)

   Poista
 3. Samanlaista on meilläkin ollut. Harmi vaan ettei vielä ole näkynyt raitaa meidän kaapissa, niin kuin nyt teidän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että muuallakin;)
   Tämä raitavaihe on minusta kyllä todella tervetullut, toivoisin tämän jatkuvan pitkään;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Henna, tällä kertaa kivoja juttuja on löytynyt Lindexin sijaan KappAhlista, Hampton republic -mallistosta :)

   Poista
 5. Meidän kohta kolmoselle menevä neiti ei juurikaan kiinnitä huomiota pukeutumiseensa. Mekkotyttö hän edelleen pitkälti on eikä ole niin väliä kuinka toiset pukeutuvat. Äidin ostamat vaatteet kelpaavat oikein hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucky you! Meillä Neiti on aina ollut kovin tietoinen vaatetuksestaan ja oma mielipide on ollut jo parivuotiaasta lähtien. Ja nyt vaikuttaa siis vielä ne kavereiden mielipiteet!
   Pojat meillä ovatkin sitten onneksi vähän toista maata.

   Poista