lauantai 21. helmikuuta 2015

Haaste

Tervehdys täältä hiihtolomailijoilta. Hiihtoloma meni vähän toisenlaisissa merkeissä, mitä alunperin oltiin suunniteltu, tämä taitaa olla meillä jo vähän tapa:( Kipsikäsi on historiaa, mutta Pikkuveli on totaalisessa liikkumiskiellossa akuutin lonkkatulehduksen vuoksi. Onneksi alkuviikosta edes ehdittiin vähän ulkoilla ja nauttia lomasta. Ja jopa vähän remontoida. Nyt nautitaankin vaan telkkarista ja padin viihdykkeistä.

Sain jo pari viikkoa sitten Anulta ihanasta Arjen timantteja -blogista kiva haasteen, johon vastaaminen on harmillisesti jäänyt vähän vaiheeseen. Kiitos kovasti haasteesta ja pahoitteluni hitaudesta! Tässä nyt vihdoin vastaukseni kivaan 7 kysymyksen haasteeseen. Kuvituksena näitä iänikuisia kukkakuvia;)

  
1. Kolme ensimmäistä mieleesi tulevaa adjektiivia, jotka kuvaavat sinua? Näiden ei tarvitse olla kuvaavimpia, mutta ekana mieleen tulevat :)

Heti tuli vaikea kysymys, olen aika huono analysoimaan itseäni. Ensimmäiset mieleentulleet olivat innostuva, levoton ja huolehtiva. Miehen mielestä aika osuvat;) Innostun todellakin helposti kaikesta uudesta, välillä vähän turhankin nopeasti. Levoton olen myös, ehkä osin juuri tuosta innostuvasuudestani johtuen. Kaipaan aina pientä draivia ja muutosta elämääni:) Huolehtiva olen perheen ja erityisesti noiden ihanien lasten suhteen. Myönnän, että joskus huolehdin ja teen vähän liikaakin heidän eteensä. Varsinkin noiden ismpien lasten olisi varmaan syytä välillä itsekin koittaa huolehtia asioistaan, jotta sitten isona omillaan pärjäävät.2. Keräiletkö jotain?

Keräilyasiaa on minulta ennekin kysytty. Miehen mielestä keräilen ainakin käsilaukkuja ja huiveja, mutta minusta niitä ei vaan voi naisella koskaan liikaa:) Kumpiakin on sen verran kaappeihin kertynyt, että ehkä voin niitäkin jo jonkinlaiseksi keräilykokoelmaksi kutsua. Lapsena keräilin Coca-Colapulloja ja ne ovat edelleen tallessa vanhempieni vintillä. Cokispullojen keräily on hieman herännyt henkiin ja työpöydälläni on nykyään pieni kokoelma pikkuruisia erikoispulloja:)


3. Mitä teet kun haluat oikein hemmotella itseäsi?

Hemmotteluhetket ovat minusta vähän tilannesidonnaisia, joskus perjantaikimpun ostaminen siistiin kotiin on aivan ihanaa hemmottelua, joskus kaipaan tyttöjen iltaa hyvän ruuan parissa. Useimmiten oma hemmotteluhetkeni taitaa olla kuppi hyvää kahvia ja kiiltävä nastenlehti ja se pieni hetki omaa rauhaa.


4. Unelma-ammattisi lapsena ja mitä haaveelle kävi?

Lapsuuden unelma-ammatti taisi olla pitkään opettaja ja jonkinlainen opettajahan minusta itseasiassa tulikin, vaikka vähän mutkien kautta. Toinen nuoruuden toiveammatti oli merikapteeni. Se haave kariutui siihen, kun oma isäni naureskeli, että nainen ei taida ruoriin päästä kuin Förilautturiksi;)


 5. Voiko sukan laittaa väärään jalkaan? Tavallisesta sukasta on siis kyse, ei muotoonommellusta.

Hih, tämä onkin hauska kysymys:) Enpä ole koskaan tullut aktiivisesti ajatelleeksi asiaa. Nyt kun mietin, minusta sukat muotoutuvat ekalla käyttökerralla jalkaan niin, että kyllä se pitää laittaa jatkossa oikeaan jalkaan, jotta istuu:) Olen sukkien suhteen muutenkin vähän nipo. Meiltä löytyy miljoon paria kutakuinkin samankokoisia mustia sukkia. Miehen ja lasten mielestä on ihan sama, millaiset sukat pyykkinarulta nappaa, kunhan ovat kutakuinkin samaa väriä. Minusta sukkien pitää olla aina täysin samaa paria ja lajitteluun meneekin aina aika ajoin älyttömästi aikaa:)

 6. Onko hiihtäminen sinun juttusi?

Ei, hiihtäminen ei ole minun juttuni. Inhosin kouluaikoina hiihtoa enkä edes nykyään omista suksia. Vanhana partiolaisena olen toki hiihtänyt paljon, mutta koskaan se ei ollut minulle mitään mukavaa. Ihme ja kumma, lapset meillä tykkäävät hiihtämisestä. Isäänsä tulleet tässä suhteessa, onneksi.


 7. Kiva, pieni idea, jolla voisi muistaa hyvää ystävää ystävänpäivänä?

Koska olen niin toivottoman hidas, ystävänpäivähän meni jo ja blogeissa oli aivan mielettömän ihania ideoita ystävänpäivämuistamisiin. Minusta kaikki  muistaminen on ihanaa ja tärkeää. Ehkä pieni makea itsetehty herkku, kuten Anukin oli tehnyt, olisi mukavinta. Kukkakin on aina kiva piristys.  Meillä paisteltiin ystävänpäivänä vohveleita, niistä varmaan lisää jossain vaiheessa:)


Haaste kuuluu laittaa tietysti eteenpäin. Tarkoitus oli keksiä itse omille haatettavilleen seitsemän uutta kysymystä. Minä kopsaan pari Anun kysymystä, koska ne olivat niin kivoja;) Tässä siis 7 kysymystä:

1. Kolme ensimmäistä mieleesi tulevaa adjektiivia, jotka kuvaavat sinua?
Näiden ei tarvitse olla kuvaavimpia, mutta ekana mieleen tulevat :)
 
2. Mitä teet kun haluat oikein hemmotella itseäsi?
 
3. Saavutus tai asia, josta vielä haaveilet?
 
4. Teetkö heräteostoksia vai harkitsetko aina tarkaan ostoksesi?
 
5.Yksi tavara, josta et voisi luopua?
 
6. Asia, joka ilahduttaa huononakin päivänä?

7.Ollako vai eikö olla, ja mitä?
 
 
 
Ja tässä kivat blogit, joihin haaste lähtee eteenpäin:
 
Katrille Tohkeissaan
Hennalle Pakkomielteisiin
Nannille Suortuvaan
Sadulle Villa FoxiinIHANAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE! 

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Olepa hyvä, tulen kurkkimaan, kun ehdit vastailla:)

   Poista
 2. Oi ♡
  Kunhan reissusta kotiudun niin perehdyn tähän rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu, ei tällä hätää ole;) Tulen kukkimaan vastauksiasi ja tietysti reissukuulumiset;)

   Poista
 3. Kiitos! <3 Oon ihan superhuono haasteiden kanssa, mut tähän koitan tarttua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :) Itsekin olen aina tosi huono vastailemaan, mutta kivahan muiden vastauksia on aina lukea;)

   Poista
 4. Oi kiitos Riikka, tämäpä mukavaa! Minulle tuleekin paljon paljastettavaa, kun sain saman haasteen eri kysymyksillä toisestakin blogista. Hmm, näitä täytyy aina pohtia, vaikeita kysymyksiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, näitä on minusta aina kiva lueskella muiden blogeista. Sinulla tuleekin sitten oikea paljastuspostaus, jos vastaat tuplakysymuksiin;) Innolla jään niitä odottelemaan..

   Poista
 5. Kiitos haasteesta! Olikin mukavaa, kun sai hiukan puhua ns.ihan itsestään. :) Vastaukset ovat nyt siis eetterissä, käy kurkkaamassa. ;) Ihanaa kevättä sinulle!

  VastaaPoista