sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Ihanaa kevätmuotia

Eilen lauantaina oli ihana päivä, pääsin täältä kotinurkista vähän tuulettumaan loistavassa seurassa ja ihanalla asialla. Åblogit saivat kutsun Friendtexin kevätmuotinäytökseen Logomoon ja sinne minäkin tietysti ystävättäreni kanssa suuntasin innolla.  


Olipas ihana nähdä kevään ja kesän raikkaita värejä ja kevyitä materiaaleja tämän tylsän lumi- ja räntäsateen keskellä. Tuli kyllä todella keväinen olo! Ja tietysi kamala kevätvaateinto;)

Kameraa minulla ei ollut käden takia mukana ja kännykälläkin ehdin napata vain pari kuvaa muotinäytöksen lopusta. Keskityin vaan ihailemaan toinen toistaan raikkaampia asukokonaisuuksia ja iloisia malleja.


Muotinäytöksen jälkeen pääsimme vielä tutustumaan mallistoon tarkemmin ja hiplailemaan vaatteita. Friendtexin väki oli stailannut aivan upeita kokonaisuuksia, harmi todella, etten pääse nyt teille niitä esittelemään kuvin. 

Saimme kuvastot mukaamme ja niistä olen jo ruksannut oman suosikkilistani:) Friendtexin sekä Oncen ihanat kevätkuvastot löytyvät digitaalisena täältä. Tässä teille poimintoja minun suosikeistani.





Kaikki kuvat lainattu http://www.friendtex.fi/mallistot/
 
Mitäs tykkäätte?
Onko Friendtex teille tuttu?

13 kommenttia:

  1. Ei ole tuttu, mutta vaikuttaa hyvältä! Ihania, pirteitä värejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä tutustua, kivoja juttuja kohtuuhintaan.

      Poista
  2. Jotenkin näyttävät tutuilta nuo suosikkiruksauksesi :) ...mutta toisaalta, yllättääkö se ketään... Ihanalta näytti kevätmallisto ja etenkin värit ja sävyt olivat todella kauniita. Kiva oli nähdä myös sinua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Samoilla siis mennään tässäkin hommassa:) Kevät oli kyllä ihanan näköistä, talvivaatteiden jälkeen ihanan raikasta a kepeää. Ja totta, värisävyt olivat aivan ihania! Samoin, oli tosi kiva nähdä <3

      Poista
  3. Joskus tykkäsin,mutta nyt valitettavasti jäänneet jo jäänteiden aikakaudelle,huonot materiaalit ym.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laatuun on satsattu koko ajan enemmän! Jos olet joskus joutunut pettymään, suosittelen lämpimästi riskinottoa ja kokeilemaan uudelleen :D Tämän kauden mallisto eritoten on tyylikäs, ajaton, kuitenkin erittäin trendikäs ja materiaalit laadukkaita!

      Poista
    2. Itselä on Friendtexistä kokemusta jo useamman vuoden takaa ja kyllä olen jälkimmäisen anonyymin kanssa samaa mieltä., materiaalit ovat nykyään laadukkaita, paljon näytti nytkin oleva ihania luonnomateriaaleja. Suosittelen myös lämpimästi tutustumaan uudelleen;)

      Poista
  4. Hyvältä näyttää! Varsinkin sulkatoppi, asusteet ja kengät. Merkit eivät ole ennestään tuttuja muuta kuin nimeltään. Täytyypä tutkia aihetta lisää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös näytäkin:) Asusteisiin hullaannuin heti, samoin kenkiin. Kannattaa kyllä tutustua, jolle vielä merkki ole tuttu!

      Poista
  5. Hyvältä näyttää! Varsinkin sulkatoppi, asusteet ja kengät. Merkit eivät ole ennestään tuttuja muuta kuin nimeltään. Täytyypä tutkia aihetta lisää. :)

    VastaaPoista
  6. Eikös ollutkin ihania vaatteita Logomo pullollaan! Oli ihana fiilistellä jo tulevaa kevättä
    kesää, kauden muoti näyttää vallan hurmaavalta. Itse ihastuin erityisesti Oncen nahkatakkeihin,
    tekisi mieli tilata niitä kaikissa väreissä.

    Aurinkoa viikkosi Riikka <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Once:n nahkatakkia on vain yhdessä värissä, eli puuterin väri (hieman roosaan vivahtava), upeat yksityiskohdat! Tuote on superlaadukas, hinta 299;-. Pääkuvaston tekstiilinahkatakkia saa kolmessa upeassa värissä; kirkkaan punainen, utuisen sininen sekä vihreän harmaana, hinta 89;- :D Jokaiselle jotain!

      Poista
    2. Voi Teija, oli todella ihania vaatteita Logomo pullollaan, samoin kuin ihania malleja;) Olit aivan loistava jälleen!! Se nahkatakki oli sinulla todella upea, itsekin se vähän jäi tuonne takaraivoon muhimaan, vaikka en ole aiemmin nahkatakeista perustanut:) Pitää mallailla joskus paremmalla ajalla. Ihanaa viikonloppua sinulle Teija, toivottavasti ehditään seuraavaksi vähän vaihtamaan kuulumisiakin!

      Anonyymi, kiitos tarkennuksista:) Tuolla Logomossa nahkatakit taisivat kaikki olla samassa rekissä, joten minäkin oletin niiden olevan samaa mallia eri väreissä vaan. Pitää tutkiakin mallit tarkkaan ajan kanssa:)

      Poista