sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Vain matto puuttuu

Joku saattaa ehkä muistaa vielä, kun syksyllä teimme pienen remontin Neiti kohta 12-veen huoneeseen. Vaaleanpunaiset seinät, kukkatapetit ja leppäkerttuboordi saivat väistyä (täällä kuvia vanhasta huoneesta). Lupasin palata täällä kuvin huoneeseen, kunhan saadaan se valmiiksi. Pikkuisen huonetta vilautettiinkin jo täällä heti rempan jälkeen.


Seinat maalattiin (siis MINÄ maalasin..) ihanalla Tikkurilan ajopuun harmaanruskealla sävyllä. Väri oli tyttären oma valinta ja erittäin onnistunut sellainen. Sopii kauniisti taustaksi monelle.


Maalauksen lisäksi toivelistalla oli seinätarra, vaaterekki, uusi kattolamppu, pallovalot, uusi matto ja vaikka mitä muutakin.. Minua vähän lista nauratti , aikamoisia blogikliseitä moni:)


Seinätarra tulikin, sattumalta voitin blogiarvonnassa lahjakortin Tarrattareen ja tällainen sieltä lopulta meille tiensä löysi. On muuten eka seinätarra tässä kodissa:)

 
Vaaterekki tuli joulupukilta (joka tilasi sen Piirongista). Oli mitoiltaan just eikä melkein passeli sille jateltuun tilaan:) Se on ollut ahkerassa käytössä ja oikeastaan olen itsekin vähän lämmennyt idealle. On tosi näppärää, kun käyttövaatteita on esillä. Neidinkin vaatekaapin käyttö on selkeästi monipuolistunut rekin tulon jälkeen.
 
 
Vanha kattolamppu oli valaisuteholtaan todella huono, joten uusi lamppu tuli ihan todelliseen tarpeeseen. Lamppuvalinta oli aika pitkä prosessi, lopulta löydettiin sopivan yksinkertainen, mutta kuitenkin blingbling -mallia oleva kristallilamppu. Perheen miesväen mielestä lamppu on edelleen prinsessan kruunu, me tytöt tykätään;)
 
 
La Case de Cousin Paulin pallovalot olivat sopivasti joulukuussa Stockan kantiksena ja ajattelin ne joulupakettiin. Valkoiset olivat kuitenkin loppu, kun Stockalle asti pääsin ja pallovalot saatiin vasta uudeksi vuodeksi paikoilleen. Ne toimivat kivasti yövalona. Niiden paikoilleen asettelu kaipaa ehkä vielä vähän loppusäätöä..
 
 
 
Neiti itse tykkää huoneestaan aivan hurjasti. Huone on pysynyt kiitettävän siistinä (vaaterekki on tähänkin auttanut 100%, enää ei loju vaatteita lattialla..) ja koko ajan tapahtuu pieniä sisustusoperaatioita, kuten Neiti asian ilmaise. Tavarat vaihtavat paikkoja ja erilaisia asetelmia ilmetyy kirjoituspöydälle, kirjahyllyyn ja yöpöydälle.
 
 







Huone on myös muiden perheenjäsenten suosiossa nykyään. Riesaksi asti, ainakin Neidin mielestä. Riipputuoli on ahkerassa käytössä. Sängyssäkin on kiva loikoilla ja katsella Neidin puuhia, kun huone on valoisa ja siisti.

 



Ainoa, mikä toivelistasta vielä uupuu on matto. Tänään kun kuvasin huonetta, asia tuotiin taas hyvin ponnekkaasti esille. Mun on kuule kamalan kylmä tässä makoilla, kun ei edes mattoa ole.. onneksi meillä on sentää lattialämmitys ja puu tuntuu mukavalle jalkojen alla:) Toiveissa olisi pyöreä matto. Vaihtoehtoina on jonkinsorttinen karvalankamatto tai sitten huopapalloista tehty matto. Katsotaan mihin päädytään. Hiihtolomalla lupasin mennä mattokaupoille Neidin kanssa.  

 
Ihanaa alkavaa viikkoa!

26 kommenttia:

  1. Tosi kiva huone, oli varmasti kaiken vaivan arvoinen operaatio! Munkin pitäisi ryhdistäytyä ja tehdä tuolle 11-vuotiaan pojan huoneelle ISO muodonmuutos....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Huone on kyllä meistäkin kiva ja todella kaiken ähräämisen arvoinen. Meillä pojan huone on onneksi aikoinaan valikoitunut vähän aikaakestävämmäksi tapeteiltaa, muuten kyllä sinnekin pitäisi vähän remppaa tehdä, mutta nyt taidetaan hetki vielä kerätä voimia:)

      Poista
  2. Oi kuinka mukava nuoren neidin huone.
    Meilläkin saatiin 8v. typykän huone juuri valmiiksi. Teen siitä kanssa oman postauksen, kun ketkiän.
    Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Minun pitääkin tulla kurkkimaan teidän muutoksia! Mukavaa ystävänpäiväviikonloppua sinulle!

      Poista
  3. Voi että miten kiva huone!! Tosi lämmin ja rauhallinen tunnelma. Ja hei, ihanaa miten lapset sisustavat! Meidänkin 5v tekee jo suvereenisti asetelmia! :) suloista! Kiva tuo vaaterekki hyllyn vieressä, sulautuu tosi hyvin. Oikein onnistunut, upea ison tytön huone!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, mekin tykätään huoneesta nyt kovasti! Kyllä tällainen kaikenlainen mallioppiminen näyttää olevan aika herkässä noilla tytöillä, poikiin ei kyllä ainakaan meillä ole nämä jutut paljon tarttuneet.

      Poista
  4. Hieno huone ja loistavaa, kun saa toteuttaa omat haaveensa. Huoneesta tulee mieluisa ja EHKÄ se pysyykin siistimpänä sen ansiosta :) Kaunista ja hyvä maku neidillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Luulen vähän samaa, kun tyttö sai itse olla huonetta toteuttamassa motivaatio sen siivoamiseen ja kunnossa pitämiseen on parempi. ainakin toistaiseksi..:)

      Poista
  5. Ihana huone teidän neidillä ja niiiin siisti! Mun pitäisi tuoda meidän tytsy teille vähän mallia ottamaan. Meillä vaatteet lojuvat sikin soki lattialla kunnes uhkaan kerätä ne jätesäkkiin ja viedä roskapönttöön. Tytöillämme on kuitenkin sama maku monien asioiden suhteen. Myös meidän neidin pöydältä löytyy lukuisia kynsilakkapulloja, Victoria´s Secret tuoksuja ja samaisia Starbucks-mukeja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :) Ihmeen siistinä huone on remontin jälkeen pysynyt, mutta ei täältä ehkä ihan malliksi asti sentään olla:) Muuten tottakai saa kyullä tulla, taitaisi noilla neideillä olla paljon yhteistä;) Samat jutut taitaa olla noilla samanikäisillä pinnalla just nyt;)

      Poista
  6. No sehän nyt on selevä, että tooosi kylmä on makoilla, kun ei edes mattoa ole :D. Ihana.

    Hauska katsella tollasta nuoren neidin valtakuntaa, kun itsellä ei sellaisesta ole kokemusta. Pojille kun tuntuu olevan tärkeämpää, että huoneessa on tarpeeksi sohva- tai lattiatilaa, johon vaatekasat kätevästi mahtuu.. Kaikkien muiden kasojen lisäksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopas muuta, kyllä on taas äiti huonosti hoitanut asiat;) Ihania on kyllä näiden esiteinien kommentit;) Hih, aika hyvin kuvasti poikien maailmaa, ihan erilaista meilläkin on tuossa naapurihuoneessa. Kasoja on tosiaan siellä, täällä ja vähän tuollakin..

      Poista
  7. Aivan täydellinen huone, kuka tahansa tyttönen haluaisi asustaa tuolla.
    Tuollaista vaaterekkiä voisin kyllä itsekin ajatella, täytyypä kurkkailla tuota osoitetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Nanni <3 Tuonne on kasattu nyt ainakin meidän neidin kaikki must-have -jutut ja kyllä ne aika samoja taitaa kaikilla tuon ikäisillä olla;) Vaaterekki on kiva ja vähän kävi minullakin niin, että innostuin siitä myös..vielä ei meidän makkarissa sellaista ole, mutta voipi olla, ettei siihen kauan mene:)

      Poista