torstai 19. heinäkuuta 2012

Isojen tyttöjen H&M

Tänään kolahti postiluukusta H&M syyskuvasto ja olen monen muun tapaan käynyt kurkkimassa H&M syysmalliston ensimmäisiä maistiaisia. Liikkeessä en ole vielä päässyt käymään, mutta pojille ei minusta nettisivuilta löytynyt vielä mitään ihmeellistä. Pojille meillä H&M:ltä on yleensä tullut ihan perusvaatetta, farkkuja ja yöpaitoja. Ja nyt keväällä niitä hahmopaitoja joita ei nyt onneksi näyttänyt isojen poikien mallistossa olevan.

Pienten tyttöjen puolella näytti olevan aika kivoja juttuja, mutta meidän Neiti on niistä valitettavasti kasvanut ulos:( Keväällä jouduimme eka kertaa totetamaan, että pienten puolelta ei vaan mikään enää sovi. Totesimme myös, että isojen tyttöjen puoli on meidän makuun pääsääntöiseti turhan isojen tyttöjen puoli. Keväällä sieltä ei meille tullut muuta kuin parit farkut.

Syksyn mallistossa näytti yllättäen olevan isoillekin tytöille meidän makuun kivoja juttuja.


Raidallinen mekko/tunika on aivan ihana,
 tälle Neiti keksi jo vaikka kuinka monta käyttötapaa:)!

Kivoja trikoopaitoja


Pari kivaa collegea,
vähän frillaa (kelpaa taas vaihteeksi..) ja bling blingiä.

Collegejakku ja neuletakki viileämmile ilmoille.


Ja tämä on Neidin  mielestä IHQu, ehkä äidin ei..
Ja tämä on kuulemma myös ihan pakko saada..

LÖYTYIKÖ MUILLA H&M:n SYYSMALLISTOSTA SUOSIKKEJA?

8 kommenttia:

 1. Mulla on kuvasto vielä kelmuissa, en ole kerennyt selaamaan. Netistä vilkuilin enkä löytänyt muuta kuin pari keltaista juttua poikien puolelta. Tuota eka kuvan mekkoa kyllä katsoin, että onpa kiva, mutta Pinkki ei ole oikein musta-valkoisesta tykännyt, joten en sitä ainakaan tässä vaiheessa hanki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen niin vanhanaikainen, että tykkään enemmän lukea sitä kuvastoa:) Ollaan sitä Neidin kanssa ahkeraan luettu tämän päivän (Neidillä oli se rantalukemisena..). Olin tuosta raitamekosta ihan varma, ettei Neiti kelpuuta, mutta ihme kyllä meni läpi!

   Poista
 2. Meillä lehteä on luettu tänään myös ahkerasti. Jopa pienellä miehellä on omat suosikkinsa: cars paidat - mitkäpä muutkaan... Niin ja meidän isojen tyttöjen osastolainen haluaisi sen (mauttoman) hopeisen paljettihupparin ja sen kaveriksi LOVE paljettipaidan. Mulla on niissä sulattelemista, mutta mietin jopa pitäiskö suostua, niin saisi (ehkä) kiintiönsä paljeteista ja kimalluksesta täyteen... Teidän tytön valinnat ovat huomattavasti hillitymipiä ja tyylikkäämpiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat lukemiset on siis meillä ollut:) Pikkuveli ei kerinnyt kataloogia katsella, Neiti sitäkin tarkemmin:) Heh, meillä muuten oli myös se paljettihuppari ja LOVE -paita toivelistalla, en muistanutkaan niitä tuohon laittaa. Mietin ihan samaa, että pitäisikö vaan antaa periksi..Ajattelin, että mennään katsomaan ne livenä ja jos vielä halutaan, niin ehkä ostetaan..(toivon siis, ettei ne jostain syytä kelpaisikan..:) )

   Poista
 3. Ai niin, menenpä heti tutkimaan! Olin unohtanut kuvaston eteiseen postia hakiessani :) Kiitos muistutuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan:) Meillä Neiti piti huolen, ettei jäänyt unohduksiin!

   Poista
 4. Mäkin vähän ihastuin tuohon laukkuun :).

  VastaaPoista