maanantai 16. heinäkuuta 2012

Tuunausta

Olen sadepäivinä niitähän on valitettavasti riittänyt siivoskellut kaappeja ja tavaraa on lähtenyt pois aika lailla. Lasten mielestä siivoaminen tai ainakin niiden poislähtevien tavaroiden tutkiminen on tosi kivaa. Valitettavasti äidin pienet siivousapulaiset monesti sotkevat enemmän kuin auttavat.. Välillä menee hermo, kun joka toisesta poispantavasta tuleekin lasten aarteita, joita ehdottomasti ei saakaan heittää pois.. Homma olisikin huomattavasti mukavampaa ainakin lopputuloksen kannalta, jos talo olisi lapsista tyhjä:)

Eilen Neiti löysi poispantavien pussista äidin vanhan kesäkassin, josta on sangat jo nähneet parhaat päivänsä. Neiti katosi vähin äänin kassin kanssa omaan huoneeseensa, ja juoksi välillä ompelutarvikelaatikolla ja kuumaliimapistoolia hakemassa. En tiedä kauanko hommaan meni aikaa, mutta kun hän tuli lopputulosta minulle esittelemään, olin hämmästynyt. Aika hieno kesäkassi:)


Tuunausohjeet olivat löytyneet TOP MODEL -lehdestä.
Äiti, mä on NIIN valmiina rannalle :)
Paitsi että mun pitää saada jotkus varppikset,
mitkä mä tuunaan kanssa, tähän kassiin sopivaksi.
Ne kuuluu kato serviisiin, niin TOP MODELissa sanotaan.

Vielä kun saataisiin niitä rantsukelejä..

8 kommenttia:

 1. Hienosti nuori neiti on tuunannut. Tulispa vaan niitä rantakelejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti kiittää:) Juu, rantakelejä täälläkin odotellaan kovasti!

   Poista
 2. Wautsi! Mäkin kuumaliimaan lähes kaiken. okei pesuhuoneessa kuumaliima ei toiminut... Pyyhekoukuissa ;) kuivat pyyhkeet jaksoi pitää ylhäällä, mutta märkiä ei.. Noh laitoin ne sitten silikoonilla kiinni mikä menee kyllä helppoudessa samalle tasolle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Meillä kuumaliimaa harrastavat lähinnä lapset (valvotusti tietysti). Itse en ole keksinyt vielä, mihin sitä voisi käyttää, pitääkin ruveta oikein miettimään:) Silikoonilla meillä kyllä sitten sen edestäkin kiinnitellään..

   Poista
 3. Hyvin tuunattu :) Rantakelit tosiaan vaan puuttuu (ainakin täällä)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti kiittää:) Ei täälläkään rantakelejä näy edelleenkään:(

   Poista
 4. Vau, tulipa hieno!
  Mäkin välillä ihmettelen tytölle, että mistä on tämän ja tämänkin jutun oppinut. Vastaus on yleensä: "telkkarista" tai "luin jostain" :)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos! Meillä on ihan sama, hyvin tuo näyttää uusia juttuja oppivan, vaikkei äiti niitä opetakaan ja samat on meilläkin opinahjot;)

  VastaaPoista