tiistai 24. heinäkuuta 2012

Vähän vähemmän tyylikästä;)

Tuolla kommenttilootassa taannoin kehuttiin kovasti 
meidän Neidin omia vaatevalintoja tyylikkäiksi :)
Täytyy myöntää, että aika harvoin ne ihan niin tyylikkäitä on,
 kun siinä juhlavaatepostauksessa.
Aika usein aamuisin väännetään kättä,
millaisissa vaatteissa ylipäätään voi lähteä mihinkin..
Meillä on esimerkiksi merkittävää mielipide-eroa siitä, miten aluspaitaa käytetään.
Tai voiko housut rullata vyötäröltä alas, niin että napa näkyy..
Tämän kesän aikana alakertaan ja suoraan ulos
on livahtanut useaan otteeseen Neiti,
jolla on ollut päällä mitä mielenkiintoisempia yhdistelmiä.

Esimerkkinä tänään yökyläilyreissulle tarkkaan mietitty asu.
ELLEn hame, Il Gufon toppi ja H&M aluspaita toppiNo, onhan siinä ainakin paljon kauniita kukkia;)
Ja se on nyt huomattavasti parempi, kuin vaihtoehto A, johon kuului samat osat ilman tuota alustoppia:)

16 kommenttia:

 1. Hih, on ainakin kukkia ;)

  Meidän neitillä oli pitkään, että halusi mun valitsevan hälle vaatteet, mutta nyt on taas ruvennut itse vetämään kaapista päälle, ja kyllä on sanoisinko ennakkoluulotonta värien ja kuosien yhdistelyä ;D Ehkä mä taas alan vähän kattoa noita vaatteita kun koulut alkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hän kehuskelikin, että tämä on oikea kukka-asu:)
   Meillä Neiti on aina ollut aika vahvatahtoinen ja itse halunnut päättää vaatteensa, aiemmin ollaan menty niin, että olen antanut aamulla pari vaihtoehtoa, joista on saanut valita, nykyään ei äidibn vaihtoehdot enää kelpaa ja olen anatanut aika vapaat kädet, ainakin arkena ja kotona..Ja ehkä meilläkin tosiaan pitää vähän terästäytyä, kun koulu alkaa, itse kun pääsääntöisesti lähden töihin ennenkuin lapset.

   Poista
 2. Minusta on kiva antaa lasten välillä pukeutua. Joskus sieltä tulee ihan helmiä. 13v on tosi luova pukeutumisessaan ja se on hyvä vaan. Ei sen asun tarttekaan äidin silmänilo olla, kunhan itte viihtyy. Juhlavaatteet on eri asia eikä mitään napapaitoja ole ikinä koulussa ollutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, minusta on tärkeää, että oppivat itse huolehtimaan vaatteistaan ja valitsemaan tilanteeeen sopivat ja itseä miellyttävät vaatteet..vähän meillä on vielä kuitenkin hakemista tuossa, että millaisilla vaatteilla mihinkin voi mennä, kyllä meillä olisi välillä napapaidoissakin kouluun menty, ellei äiti olisi vähän opastanut:) Ehkä se siitä pikkuhiljaa..

   Poista
 3. Tuo on tosi cool kukka-asu ja eipähän napakaan vilku :D

  Täältä on helppo hymyillä, kun meillä 5 vee ei vielä ylety kaikille vaatekaappinsa hyllyille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, cool on ja nyt kun napa ei vilku, kelpaa minullekin:)
   Hei älä sure, kyllä se 5 vee kohta ylettyy ja kyllä se oma tahtokin siltä aikaa myöden tulee;)

   Poista
 4. Meillä pukeudutaan myös ennakkoluulottoman luovasti. Myös hiusasiat laitetaan kuntoon aika omaperäisillä ratkaisuilla. Jostain juuri luin, että pitää rohkaista lasta olevaan kiinnostunut omasta "tyylistään". Puutun ainoastaan selkeisiin epäkohtiin, kuten liian lyhyisiin tunikoihin ilman leggareita, mutta toistaiseksi ollaan päästy vielä sopuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tuo olikin hyvä termi, ennakkoluulottoman luova, pitääkin ottaa käyttöön, kiitos:) Täällä on myös hiusrintamalla omaperäisyyttä ilmassa:) Olen myös tainnut tuon saman lukea ja olen samaa mieltä, niihin napapaitoihin ja liian lyhyisiin mekkoihin puutun, muuten kyllä pääsääntöisesti saa kulkea omissa kuoseissaan. Ja kyllä sieltä välillä tulee tosi hienoja yhdistelmiä!

   Poista
 5. Meidän neiti vetää kyllä kanssa päälleen kaikki mahdolliset kuosit kerralla, jos saa itse valita asunsa. Yleisin on tunika, hame ja leggarit kaikissa sateenkaaren väreissä.

  VastaaPoista
 6. Samat kuviot siis siellä:) Kaipa se on sitä opettelua ja kyllä se värisilmä siitä kehittyy, jos on kehittyäkseen:)

  VastaaPoista
 7. Meillä tykättäisiin myös käyttää aluspaitoja pelkästään eikä kumpikaan ymmärrä, mitä eroa on topilla ja hihattomalla aluspaidalla. Meillä on sama hm toppi ja meillä se on TOPPI eikä aluspaita eli ehkä se raja on aika häilyvä. Samoin mä olen monesti ostanut hm halpistrikoomekkoja yöpaidoiksi ja tytöt sitten ihmettelevät, kun jollain on samanlainen puistossa tms...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuosta aluspaita/toppi -asiasta meilläkin väänetään kättä melkein joka päivä:) Olen tuon H&M:n ostanut mielstäni aluspaitana, mutta kyllä se meillä kesän on toppina mennyt..Meillä onj myös noita H&M halpismekkoja yökkäreinä, ja samoja ihmetyksiä on tullut vastaan. Alkukesästä kaveri oli synttäreillä viimevuotisen mallin kanssa, joka meillä ollut koko ajan yöppärinä..siitä kehkeytyi pieni episodi, kun Neiti oli mennyt asiasta mainitsemaan:)

   Poista
 8. Hymmm. onhan toi keiltämättä hieman omaperäinen pukeutumis tyyli, mutta napa ei tosiaan vilku ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Jooo, positiivista tosiaan, ettei napa vilku;)

   Poista