perjantai 24. elokuuta 2012

Pipometsästystä


Me jäimme viime vuonna ilman PO.Pin ihanaa lippapipoa ja päätin,
että tänä vuonna olen heti paikalla, kun vaan pipon missäänkään bongaan.
 

Kuva lainattu täältä
 
Karpaloita -blogin Oliviah vinkkasi sunnuntaina, että pipoja on tullut ja heti maanantaina menin Skanssin PO.Piin todetakseni, että kaikki oli myyty.
Olivat menneet samantien ja puhelinkyselyitä oli tullut kuulemma taukoamatta, kaikki muutkin tuntuvat haluavan pipoa:)

Adéa&Aéon -blogista bongasin tiedon, että pipoja saattaisi olla jossain päin Suomea vielä jäljellä ja eilen sain aikaiseksi soitella liikkeitä ympäriinsä.
Jyväskylän liikkeestä kerrottiin, että pipoja hyllyssä on vielä molemmissa väreissä, mutta viikon alusta on tullut uusi sääntö, tuotteita ei enää lähetetäkään postitse, vaan ainoa tapa ostaa on nouto myymälästä tai sitten tehdä ostokset verkkokaupasta.

Plääh:( Ajattelin jo, ettei meille sitten pipoa taaskaan tule.
Pienen toivon jätin vielä parin viikon päästä tulevaan Lontoonmatkaan. Tosin suunnitelmissa ei nyt ollut juosta Lontoossa PO.Pin perässä..

Olin soittanut muihinkin liikeisiin ennen Jyväskylää, mutta niistä ei vastattu tai tarjottiin ei-oota. Iltapäivällä puhelin soi ja soittaja esitteli olevansa Ideaparkin PO.Pista.  Pahoitteli, etteivät olleet ehtineet heti vastata puhelimeen. Ja kyllä, heillä oli vielä hyllyssä pipoja ja kyllä, he voisivat pipon lähettää postiennakolla, kuten aiemminkin on toimittu.
Siis täh?
He eivät olleet kuulleet moisesta uudesta sääännöstä ollenkaan ja olimme Ideaparkin liikkeen superystävällisen myyjän kanssa samaa mieltä, että aika erikoista toimintaa, että myymälä ei halua myydä asiakkaalle tuotetta, vaikkakin sitten postin kautta.

Merkillisestä myyntipolitiikasta huolimatta meille on nyt matkalla oma ihana PO.Pin pipo.  Kiitokset Ideaparkin ihanalle myyjälle!
 
Se onkin sitten eka asuste,
joka on mietitty tulevaan talveen.

14 kommenttia:

 1. Hih, just keskiviikkona katoin Kuopion Po.pissa, että tuossahan noita on vaikka kuinka, että olisin voinut halukkaille ostaa, jos olis etukäteen sovittu ;) Mutta hyvä että teille löytyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsit, jos olisin tiennyt, olisin säästynyt kaikelta soittelemisen vaivalta:) Mutta tosiaan onneksi saatiin omamme!

   Poista
 2. Huippu palvelua !
  Minä hain juuri Idiksestä omani ja eilen näytti jo tyhjää olevan hyllyssä... Yksi sinne jäi :/
  Huippu suosittu pipo siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi hyvää palvelua!
   NO ne oli sitten nopsaan sieltä Ideaparkistakin huvennut, torstaina niitä kuulemma oli vielä reilusti. Taitaa kyllä tosiaan olla huippusuosittu!

   Poista
 3. Huoh, pitääköhän munki kohta sortua tähän hattuun, kun se näyttää yhä vaan niin ihanalta ja untakin siitä nään:D Paljonko tuolla on hintaa? (Tuskin sitä mun unen 72,90?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos ihan uniin asti tulee, kannattaa kyllä hankkia:) Ja hinta ei tosiaan ole ihan 72,90 vaan muistaakseni 21,95.

   Poista
 4. Meillä kävi tuo kokeilussa ilman nauhoja, muttei ollut paras malli. Palautin niin saa joku muu, jolle käy paremmin. Marre

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekin tuli malli ilman nauhoja. Se sopii taas meille loistavasti.

   Poista
 5. Vaasassa oli täysi rivi noita hattuja, mutta se isompien malli (52-54) olikin ilman nauhoja, niin ei näyttänytkään kivalta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sielläkin niitä vielä oli, taitaa olla hitti enemmän täällä Turussa ja pääkaupunkiseudulla, kun olivat niin nopsaan menneet! Isommassa mallissa ei tosiaan ole nauhoja, mutta se malli passaa meidän pallopäälle loistavasti.

   Poista
 6. No hei, me asutaan jyväskylän liki =) toivon että niitä on huomenna vielä, tänään unohdin!! käydä siellä. syytän siitä kyllä kiirettä+koko perheen voimin kaupungilla oloa.
  Ja meille kerta voisi tulla se tyttövärinen, niitä kai jää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saitte omanne:) Niitä tyttövärejä taisi olla kaikissa paikoissa, mistä olen kysellyt, vielä jäljellä, musta taisi olla tällä kertaa suositumpi.

   Poista
 7. Pipo on kyllä semmoinen jonka kyllä huolisin kans juniorille...täytyy koittaa metsästää sellainen meillekin..

  MiMa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipo on kyllä sekä kivan näköinen, että hyvän mallinen (ainakin meidän pojan päähän). Toivottavasti metsästys tuottaa tulosta:)

   Poista