torstai 16. elokuuta 2012

Yellow boots


Viivi&Viktorin uutiskirjeessä
jos sinulle ei vielä sellaista tule, tilaa ihmeessä täältä 
tuli viikolla loistavia uutisia.

Valikoimaan on tullut Timberlandin klassikkoja
Yellow Bootseja!!

Kuva lainattu täältä

Isoveljellä Yellow Bootsit ovat perusvaruste, niitä on pojalla ollut joka vuosi. Ekat Yellow bootsit ostettiin vuonna 2001, jolloin oli kuulemma Suomeen tullut ekat lastenmallit.
Vielä ei olla kyllästytty.
Yleensä niitä pidetään ensin siistimpinä kenkinä syksyllä ja talvella ja sitten keväällä ne menevät koulukenkinä. Vaikka käyttö on ollut kovaa, on joka pari jäänyt siistinä jemmaan odottamaan Neiti ja Pikkuveljeä. Vaikka malli on minusta unisex, Neiti niitä ei juuri ole suostunut pitämään, mutta Pikkuveli tykkää.

Aiemmin niitä myytiin täällä meilläpäin parissakin kaupassa, mutta nyt parina kautena niitä on ollut vaikeaa löytää, varsinkaan vähän isommissa koissa. Miesten mallit alkavat koosta 40-42 ja lastenmallistot loppuvat monessa paikassa kokoihin 36-37. Nyt Viivi&Viktorissa näyttää olevan kokoja 40 asti.

Meillä on aina tykätty myös muista Timberlandin kengistä. Niitä näyttääkin olevan laaja valkoima täällä.


Onko muilla kenkäsuosikkeja?
2 kommenttia:

  1. Meidän ikiklassikot, noita on ollut kaikilla aina.

    Luksu sai aikoinaan ekat alle kaksivuotiaana, toisten mielestä liian raskaat niin pienelle. Meidän tapauksessa pieni hidaste oli vain plussaa:)

    VastaaPoista
  2. Meillä on myös yellow bootseja jokaisella perheenjäsenellä (neidillä tosin pink bootsit, kun keltainen on liian poikamainen..)
    Samaan olen törmännyt, jotkut pitävät noita pienille liian raskaina, mutta meilläkin se taitaa olla vaan pelkkää plussaa:)

    VastaaPoista