maanantai 6. elokuuta 2012

Toppavaatteille käyttöä

Jääkausi alkoi taas tänään ja sai hyvällä omalla tunnolla kaivaa topat esille:)

Kuskasimme Neidin tänään ekaa kertaa kesätauon jälkeen harkkoihin
ja jäähallilla tullaan tulevanakin kautena notkumaan ihan kiitettavästi,
harjoitusmäärä nousee 6 jäätuntiin viikossa (ja kaikki oheiset tietysti päälle..)
Isoveli päätti taas lopettaa jääkiekkouran ja keskittyä keväällää löytyneeseen Aikidoon.
Pikkuveli vuorostaan haluaa kiekkoseuran isä-poika -luisteluun..

Tähän astihan hän on ilmoittanut tulevansa isona TAISTOluistelijaksi, eikä miksikään typeräksi jääkiekkoilijaksi..:)
Eli hallilla notkuminen vähenee hiukan,
kuskaaminen ei juurikaan..

Jäähallilla on edelleen ihan tajuttoman kylmä,
itse puin suosiolla untsikan päälle.
Hanskoja en älynnyt ottaa mukaan ja kädet jäätyivät ekan minuutin jälkeen. 

Pikkuveli, joka tuli mukaan, olikin vähän vaikeampi pala..
Autossa tuo hengasi vielä kalsarit jalassa,
mutta sain kuin sainkin puettua vähän paksumpaa hänellekin
 kyllä se routa porsaan kotiin ajaa..vai miten se nyt meni:)Nyt kun jääkausikin virallisesti alkoi, ryhdyttiin täälläkin pohtimaan talven tamineita. Vanhat on inventoitu,
uudet mietitty osa jopa tilattu
ja Pikkuveljen pienet topat on päivitetty Huutikseen
Linkki sivupalkissa, jos kiinnostaa
Lupaan palata pian niihin sopiviin toppiin tai ainakin talvivaatteisiin.
Niitä yllättäen on kaapista aika paljon löytynyt..

14 kommenttia:

 1. Hih, taistoluistelija :D
  Kaikkea ne pienet pojat keksivätkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( juu, taistoluistelija on jo meillä ihan legendaarinen:) On raukka joutunut olemaan aika paljon hallilla katselemassa tyttöjä..

   Poista
 2. Meillä alkaa harrastukset vasta viikonpäästä. (Tai nyt tytöt ovat käyneet uimakoulua 4 kertaa viikossa eli ollaan hieman alkulämmitelty tulevaa harrastuskautta varten...) Täällä käydään parhaillaan perheessä neuvotteluja kuinka paljon perheen aikaa suostutaan käyttämään lasten tai yhden lapsen harrastuksiin... Mielenkiinnolla odotellaan teidän tämän talven toppavaate-esittelyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, te saatte vielä vähän lomailla:) Meilläkin on täällä neuvoteltu samoista jutuista..kyllä tuo harrastusrumba on aikamoinen ja vaikuttaa koko perheeseen. Paljonko jäätunteja teille tulee tällä kaudella?
   Meidän topat ei ole kyllä kovin kummoiset tänä vuonna, itsekin vähän hämmästyin, että kukakohan ne oikein on ostanut:)

   Poista
 3. Kuulostaa kovin tutulta!

  Olin tänään ensimmäistä kertaa notkumassa jään reunalla tyttöjen jääkauden taas alettua, olin rennosti capreissa :) ja samalla päätin muistaa illalla laittaa peräkonttiin jälleen untuvatakin ja uggit, josta ne saa vetäistyä parkkiksella päälle.

  Kumma juttu, että samasta hallista kotiutui hikimärät lapset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, mä en kyllä minuuttia kauempaa tarkenisi olla hallilla Capreissa;) Mutta meidän toinen halli, se uudempi onkin jonkun äidin mukaan Suomen kylmin..Uggit täytyy minunkin kaivella esille, olin lenkkareilla ja vähän vilutti. Auton takakontissa minäkin omia vaatteita säilytän, välillä vaan on osunut väärä auto matkaan ja silloin on vähän vilpoista..
   Juu, on se kumma, kuinka ne saakin sen ien niin irtoamaan siinä kylmyydessä:)

   Poista
 4. Meillä jatkuu tokaluokkalaisen harrastuksena jumppa. Nämä pienemmät nyt ei vielä harrasta mitään erikoista:) Kalle ajelee omalla mönkijällään yllättävän lujaa ja iskä perässä omallaan...Kenties jonkun sortin rallimies tulossa, jos isäänsä tulee:D
  Meillä reppu tuotti hankaluuksia. Paul Frank ei kelvannut, tiksu ei kelvannut. Noh. pinkki Puma taas sitten. Mielenkiinnolla odotan, montako reppua tokaluokka vaatii:D

  Terkuin:Sanna

  Juu ja meillä on toppaa kanssa yltäkyllin, varsinkin pojilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teillä on mönkijä, meillä pojat sellaisesta kovasti haaveilevat, en ole vielä luvannut (Isi kai olisi jo aikoja sitten..), meillä kun ei ole oikein paikkaa missä turvallisesti ajelisi.
   Reppu tuotti täälläkin aikamoista päänvaivaa, kierreltiin vaikka mitä liikkeitä eikä mikään tuntunut kelpaavan. Lopulta Neiti löysi iskän kanssa sopivan näköisen ja se oli ostettu. Ulkonäkö olikin sitten ollut ainoa kriteeri..
   Olisi mukava nähdä teidän toppia..:)

   Poista
  2. Joo meillä isännällä siis oikea iso mönkijä. On näitä ralli ym. miehiä...Kallella on lasten oikea mönkijä. Kulkisi 40 km/h. Ratastuksilla ym. vauhtia hidastettu ja siinä on KOIRAN fleksi perässä, jolla aikuinen saa himmattua vauhtia. Ei siis poika yksin missään tiellä sillä ajele. Mökin pihan sai kyllä kivasti kuralle:(

   Poista
  3. Vautsi, teillähän on oikein kunnon vehkeet:) Meillä pojat kai haaveilee jostain kunnon isosta mönkkäristä, mutta onneksi toisaan ei ole oiekin paikkaa, missä sillä ajelisi..oma tontti siihen hommaan kuitenkin vähän turhan pieni:)

   Poista
  4. Joo Riikka, kunnon vehkeet on:D:D Siis eihän tieliikennemönkijällä nyt voi aivan nuori sälli ajella. Mönkkäri kulkee yli 80km/h. Sitä ei taitaisi koiranflexi enää pysäyttää:D
   Ihania noi kengät postauksessasi:)

   Poista
  5. :)mä olen aika huonosti noihin vehkeisiin perehtynyt, en tiennyt, että niitä on noinkin kovaa meneviä:) Kengät on ihania!

   Poista
 5. Juu, hallille käy taas meidänkin tiemme. Onneksi vasta ensi viikonloppuna! Ja onneksi jumpparityttö pystyy jo vähän kulkemaan matkoja yksinkin/kavereiden kanssa. Mutta kyllä tässä taas taksikuskiksi itsensä tuntee syksyn mittaa :) Tsemppiä syksyyn teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä myös sama rumba:) Kyllä tuo taksikuskin titteli täälläkin aika osuva on..meillä ei ole mitään mahdollisuuksia itsekseen lasten mennä, kun täällä korvessa asutaan..ollaan monesti mietitty, kuinka järkevä olikaan asuinpaikan valinta:)

   Poista