sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kevään muistilista

Muiden blogeissa on jo pitkään vilahdellut välikautta, minäkin sain vihdoin aikaiseksi katsastaa mitä sopivaa kaapista löytyy ja mitä mahdollisesti tarvitaan.

Tässä nyt lähinnä itselle muistiksi, mitä sieltä kaapista löytyy ja ennenkaikkea mitä tarvitaan.

Neidille löytyy viime vuodesta riittävästi sopivaa vaatetta siistimpään menoon, RL mekkotakki ja VdT rusettitakki. Lisäksi löytyy Neidin suosikki, Marc O´polon valkoinen pusakka, joka mallinsa puolesta menisi arkena, mutta väri ei meidän menevälle Neitokaiselle ole ihan paras..




Kaikki viimevuotiset kouluvaatteet ovat liian pieniä, joten ostoslistalla on ainakin vettäpitävä koulutakki, joku softshell ja ulkohousut.

Pikkuveljelle löytyi myös jotain sopivaa. Timberlandin siistimpi takki ja pari muuta takkia, toinen Timberlandin takki isoveljen perintöä, toinen Zalandon alesta syksyllä ostettu Mini A Turen sininen takki. Tasan yhdet sopivat housut löytyi, nekin tosi sopivat jo nyt.


Pari viime syksyn haalaria löytyy myös, mutta niitä ei olla vielä sovitettu ja jännityksellä odotan, mahtuuko ne vielä välikauden alkaessa.



Toppaliivi oli viime keväänä ja syksynä ahkerassa käytössä huppareiden ja windfleecen kanssa, sellaisia kaapista onneksi löytyy. 





Pikkuveljen puutelistalla on ainakin yksi kunnon 2-osainen setti tarhakäyttöön, joko Ticketiltä tai Ver de Terreltä. Ko. merkkien uusia mallistoja en vaan ole vielä onnistunut mistään bongaamaan. 
Yhdet ulkohousutkin vielä tarvitaan, samoin mietin softhelliä.

Tästä on hyvä aloittaa:)

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

12 kommenttia:

  1. Hih, meillä neidillä samat VDT ja RL takit :)
    Meiltä puuttuu enään jotain asusteita, onneksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Taitaa olla aika monella nuo, viime vuoden mallistot molemmilla merkeillä oli aika kivat;)
      Meillä ei ole vielä katsastettu yhtään asusteita, ehkä pitäisi..

      Poista
  2. Meillä ei ole vielä mitään suunnitelmia :/ Oon pulassa kohta ;)
    Mutta olis mulla paljon ajatuksia asian suhteen ;)...
    Tuo trenssi on mun suosikki :)
    Aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpsis, et sinä missään pulassa ole, eiköhän niitä vielä kaikille riitä;) Sekin on hyvä alku, että on ajatuksia, eikös hyvin suunniteltu ole jo puoliksi tehty..
      Trenssi on ihana ja olen tyytyväinen, että menee vielä. Tämän vuoden pinkki on myös kiva, mutta ehkä tykkään enemmän tuosta vaaleammasta.
      Mukavaa alkavaa viikoa sinne!

      Poista
  3. Ihana tuo ylimmäinen Timberlandin takki! Itse pähkäilen, millaisen siistin takin tuolle 3,5 vuotiaalle miekkoselle löytäisin. Mistä olet tuon ihanuuden löytänyt ja koska? Entä tuo Gapin vuorillinen huppari? näyttää just täydelliseltä vaatteelta kevääseen.

    Ihanaa helmikuun alkua sinulle, täällä se ihan häikäisee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on meidänkin lemppari;) Se on viime keväänä Viivi&Viktorista ostettu. Gapin huppari on ostettu ennen joulua. Taitaa olla enemmän talvimallia, joku näyttää olevan valikoimissa edelleen: http://www.gap.eu/browse/product.do?cid=60734&vid=1&pid=000914283000.
      Ihanaa alkavaa viikoa myös teille!

      Poista
  4. Neidillä on ihanat takit kevääseen! Mä sovittelin keskimmäiselle viime vuotisia ja kaikista oli hihat lyhyeet eikä oikein isosiskon vanhojakaan ole. Meidän RL:n trenssiä en ole edes uskaltanut sovittaaa. En kestä, jos sekin on pieni...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla on paha pelko, että osa noista Neidin takeista ei enää sitten keväällä menekään, kun on käyttöaika, sen verran kovaa näyttää kasvutahti vaihteeksi olevan. Toivottavasti teillä se trenssi menee, se on kaunis!

      Poista
  5. Mä en ole vielä ajatustakaan uhrannut neidin kevätvaatteille. Kauhea paniikki varmasti iskee sitten ekvään korvalla, mutta nyt ei ole inspistä. Toivottavasti kaikki vanmha menee vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei nyt vielä onneksi ihan tarvettakaan noille välikausivaatteille ole;) Ja voisin kuvitella, että sulla on aika kattavat jemmat..

      Poista
  6. Aivan ihania jemmoja, varsinkin nuo tyttäresi takit <3

    VastaaPoista