keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Farkkutakkiongelma


Kaikki varmaan ovat jo tähän mennessä huomanneet, että Pomp de Luxilla, kuten monella muullakin merkeillä on ale alkanut. Eka ale-ilmoitus oli minulta mennyt ohi suun, mutta tänään sähköpostiin kilahtanut - 40 % -viesti sai minutkin heräämään ja oli pakko mennä kurkkimaan, mitä on tarjolla. Tietyt perusjutut ovat Pompilta meillä lasten vaatekaappiin vakiintuneet perusvaatteiksi.
 
Kiireisen kevään vuoksi en ole yhtään tutustunut Pompin kevätmallistoon ja näin ekakertalaisena se näytti oikein kivalta ja ne meillä käytössä olevat perusjututkin näyttivät siellä edelleen olevan. Ostoskoriin sujahti Pikkuveljelle alusvaatteita, farkut, paitoja ja sukkia.
Neidin kohdalla tulikin sitten vähän ylläyksiä. Ensinnäkin isot koot olivat todella monesta vaatteesta jo loppu. Olen ekan Pompin tilauksen tehnyt vuonna 2011 ja tähän asti joka kerta isoja kokoja on jäänyt aleen todella hyvin, useamman kerran olen tehnyt loistavat tilaukset jopa - 70 % alesta. Nyt ei sama näytä onnistuvan. Alusvaatteita löytyi hyvin, mutta meidän ehdottomia suosikkeja, kapeita farkkuja / jeggingsejä ei enää meidän koossa ollut ollenkaan. Onneksi sentään perus-ribbitrikoopaitaa löytyi.

 
Tilaus naputeltiin yhdessä Neidin kanssa ja otsikon farkkutakkiongelmakin syntyi tilauksen yhteydessä. Neiti on puhunut kevään aikana jonkun kerran farkkutakista, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan, eikä sitä olla aktiivisesti etsitty. Pompin sivuilta se tietysti tuli heti vastaan ja kuvissa ainakin malli näyttää juuri täydelliseltä. Ainoa ongelma oli se, että siitä ei ollut enää niitä isoja kokoja. Tilaus lähti siis ilman takkia matkaan.
 
DresdenSKIRTSS14

Kaikki kuvat lainattu www.pompdelux.com

Koska nyt farkkutakki-asia aktivoitui ja syksykin alkaa kohta kolkutella ovelle, päätimme koittaa sellaista jostain muualta metsästää. Olemme tänään kahlanneet aika monta nettikauppaa läpi löytämättä juurikaan farkkutakkeja, ainakaan oikeassa koossa.

Nyt toivoisinkin saavani vinkkejä,
mistä löydetään sopiva
(noin koko 146cm/12)
farkkutakki Neidille?
 
Ollaan myös kiinnostuttu tuosta Pompin farkkutakista,
jos jollain se tuossa koossa tarpeettomana nurkissa pyörii :)

 

1 kommentti: