tiistai 12. elokuuta 2014

Ihan kuin galna dagar

Huh heijaa, onpas ollut aika hurjat pari päivää takana. Ensin huikea kirppispäivä ja sitten töihinpaluu pitkän loman jäljiltä + tietysti normaali harrastusrumba. Aika väsynyt olo on, vaikka viikko on vasta aluillaan.
 
Sunnuntain Åblogien kirppis oli todellinen menestys, väkeä oli aivan huimasti, enemmän kuin varmasti kukaan meistä myyjistä osasi etukäteen odottaa. Vähän oli hullujen päivien tunnelmaa, en ehtinyt edes yhtään kuvaa ottamaan, vaikka kamera oli kassissa mukana.
 
Itse saavuin paikalle puoli kahden jälkeen ja väkeä oli jo paikalla aika lailla ja kova kuhina kävi myyntipöydän ympärillä jo ennekuin sain tavarat paikoilleen. Myynnin aloitimme sovitusti kaikki klo 15 ja heti iso kasa tavaraa vaihtoi omistajaa. Useista pöydistä oli ensimmäisen puolen tunnin aikana kadonnut jo suurin osa tavarasta. Väkeä riitti loppuminuuteille klo 18 asti ja itselläni kotiinviemisinä oli 7 isoa kassia vähemmän tavaraa, kuin tullessa.
 Kiitos kovasti kaikille paikallaolleille! Mukava, että teistä pari tuli vetämään hihasta, oli mukava saada kasvot teille lukijoille! Erityiskiitos kuuluu tapahtuman järjestäjille, Kotilaiturin Katille sekä Anulle!

Paikallinen lehti, Turun tienoo uutisoi kirppiksestä isolla koko sivun jutulla, jonka voit käydä kurkkaamassa täältä . Lisää kuvia ja tunnelmia löytyy ainakin Heinässä Heiluvassa, Hellerannassa , Keloranta, Arjen timantteja, tohkeissaan ja Onnenhetkiä paratiisissa -blogeista. Käykäähän kurkkimassa!

Täällä koitetaan selviytyä eka työviikko kunnialla loppuun, viikonloppuna päästäänkin vihdoin juhlimaan 14vee synttäreitä. Koitan myös ehtiä päivittää huutista, jotain sentään jäi sinnekin lisättäväksi. Lisäksi palaan vielä Åblogeihin ja ihanaan Meijeriin.

Mukavaa viikkoa! 

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun pääsit mukaan kirpparille, vaikka sinulla on melko vauhdikkaan kuuloinen viikko edessäsikin! Oi kiva nähdä ja saada kasvot blogillesi. Meijerillä oli tosiaan kunnon Hullujen Päivien meininki, vain keltaiset kassit puuttuivat ;) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihanaa, kun pääsin paikalle, vaikka vähän myöhään heräsinkin;) Kannatti kyllä todella tulla, pääsi tavarasta todella hienosti eroon ja olihan se ihmismäärä jo itsessään mieletön kokemus! Samoin Anu, oli ihana nähdä, ehkä seuraavaksi ehdimme vähän paremmin vaihtaa myös kuulumisia.
   Tämä viikko on kyllä aika hyvä lasku arkeen, ei ehdi juuri miettiä mitä tekisi. Vähän tuntuu kyllä että Hullut päivät täällä jatkuvat;)
   Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Todella kiva että tulit ja ehdittiin muutama sananen vaihtaakin :) hulinaviikko sinulla tosiaan, ihanaa töihinpaluuta ja kiva että sait runsaasti kaapintäytettä kaupaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos sinulle, kun olit mahtavaa tapahtumaa järjestämässä! Oli todella mukava tutustua, jatkoa varmasti seuraa;)

   Poista