sunnuntai 10. elokuuta 2014

Menovinkki Turkuun // Blogikirppis

Suolaista meri-ilmaa, aurinkoa ja leppoisia merituulia on nyt tankattu syksyn varalle ja itseasiassa minun pitikin nyt tulla kertomaan kuvin, miten viimeinen virallinen lomapäivä sujui.
 
Mutta mutta, meri-ilmalla on minuun aina kovin energisoiva vaikutus ja nytkin perjantaina sain ex-tempore -idean osallistua nyt sunnuntaina järjestettävään Turun alueen sisustus- ja lifestylebloggaajien kirpputoritapahtumaan. Eloisat on saanut kunnian päästä mukaan mahtavaan Åblogien joukkoon, tästä lisää myöhemmin.  Kannattaa käydä kurkkaamassa Åblogien oma sivusto, josta löytyy todella mahtavia blogeja! 
 
Joten nyt saatte matkakuvien sijaan vähän tietoa sunnuntain kirpparista ja pientä esimakua, mitä sinne tänään ehdin kaapeista kaivella.
 
TERVETULOA BLOGIKIRPPIKSELLE!


KETKÄ MYYMÄSSÄ? 
 Turun alueen lifestyle- ja sisustusbloggaajat myymässä kirppishengessä tavaroita.

KENELLE?
Ihan kaikille.

MITÄ MYYNNISSÄ?
Uutta ja vanhaa: aarteita varastojen kätköistä, itsetehtyä, jotain ihan uuttakin kivaa......

PÄÄSEEKÖ JULKISILLA?
Kyllä, bussi lähtee Turusta Kauppatorilta T24 ja lähin pysäkki on ihan meijerin kohdalla. Ajoaika n.30min. Linjanumerot 402-404.
Meijeri on myös Aurajoen pyöräilyreitin varrella.

MITÄ MUUTA MEIJERILLÄ ON?
Kaksi sisustus- ja käsityömyymälää sekä kahvila

ENTÄ JOS SATAA?
Tapahtumaa ei ole. Jos sää on kiikunkaakun, ilmoitetaan viimeinen tieto FB:n tapahtumasivulta.


Täällä on siis tämä päivä koitettu kaivella kaappeja ja tehdä inventaariota. Kovin paljon en ehtinyt, kun muutakin ohjelmaa tälle päivälle oli siunaantunut ja se harrastusarkikin on jo alkanut. Jotain kuitenkin sain kasseihin pakattua.


Kirjoja meillä on aivan liikaa. (mies on eri mieltä, ei siis kerrota hänelle, että vähän karsin lastenkirjoja ja jokusen keitto-, askartelu- ja sistuskirjan..)


Samoin kankaita (tästä mies sentään on samaa mieltä). Kirpparille lähtee nyt lastenhuoneeseen sopivia sisutuskankaita, joiden on ollut tarkoitus jalostua verhoiksi, tyynyiksi ja vaikka miksi. Aikaa ei vaan ole löytynyt ja nyt on uudet kuosit.


Vaatetta arvatenkin meiltä löytyy ja tein pikaisen inventaarion Neidin ja Pikkuveljen kaappeihin ja Ikea-kassillinen lastenvaatetta lähtee kirpparille odottamaan uutta omistajaa. Toinen iso kassillinen on ulkovaatetta, vähän välikautta (mm. Ver de Terren tikkitakki, Mini A Ture sadeasu) ja vähän toppaa (mm. Ver de Terren haalari, toppahousut ja untuvatakki, Monnalisan toppatakki ja Il Gufon untuvatakki). Ja pieni kassillinen leluja. Niitä pitäisi meillä inventoida vähän enemmänkin, mutta tällä aikataululla ei nyt ehtinyt enempää.
 
Muuta kodintavaraakin löytyi jokunen kassillinen. Ehdin pakata kaikki tavarat kasseihin hinnoittelun jälkeen, ennekuin tajusin ottaa niistä kuvia teille;) Kasseista löytyy sekalaista pientä koriste-esinettä, maljakkoa jne. Myös pari joulu-juttua kaivelin matkaan. Onhan jouluaattoon enää 136 päivää ;)


Kirpparin FB-sivuilla on viikon aikana esitelty todella herkullisia maisitiasia myyntiin tulevista jutuista, käykäähän kurkkimassa >klik  
 
Kannattaa muistaa, että kirpparilla maksuvälineenä käy pääasiassa vain käteinen. Joillakin pöydillä, kuten toivottavasti myös minulla, kovasti ainakin olen koittanut opetella käytössä on myös MobilePay, joka onkin todella näppärä juttu. Meijerin omissa myymälöissä voi asioida pankkikortillakin.
 
Kannattaa tutustua MobilePayhin ja ladata sovellus valmiiksi puhelimeen, jotta käteisen loppuminen ei aiheuta päänsärkyä unelmien aarteen vielä löydyttyä! Täältä löytyy lisäteitoa MobilePaysta. Vaikuttaa aika näppärältä, itse lukeudun ihmisiin, joilla ei ole koskaan käteistä mukana, kun sitä tarvittaisiin.. 
 
Te, jotka ette pääse paikalle, voitte käydä kurkkimassa huutiksessa, olen lisäillyt sinne vähän Pikkuveljen vaatteita ja lisää on tulossa ensi viikon aikana. Koitan lisäillä sinne myös Neidin vaatetta, mikäli kirpparilta jotain jää;). Ja jossain vaiheessa myös sitten sitä ulkovaatetta.


Toivottavasti tavataan kirpparilla!

2 kommenttia:

  1. Aah asuisinpa lähempänä tulisin heti. Oulussa järjestettiin alkukesästä blogikirppis jonka vakkari asiakas olen joka vuosi. mahtava tapahtuma <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän olisi ollut turhan pitkä matka sinulla tänne;) Kirppis oli todella huikea menestys ja jatkoa varmasti seuraa täälläkin.

      Poista