perjantai 22. elokuuta 2014

Kivet

Kesän Tanskanreissulta raahasin aika kiitettävän kasan ihania rantakiviä mukanani.
Ne olivakin melkein ainoat  tuliaiseni reissulta. 

 Kivet ovat löytäneet paikkansa ympäri kotia, vähän sieltä sun täältä. 


 
 
Aina kun niitä katselen, tulee mieleen kesän ihana matka sekä 
Tommy Tabermannin kaunis runo:

 
"Jokainen joka on pidellyt aaltojen
 silittämää kiveä kädessään  
 
tietää
että jatkuvilla hyväilyillä
on ihmeitä tekevä voima."
 
 
 

P.s. viimeisissä kuvissa taustalla näkyvät tyynynpäälliset ovat myös samaiselta Tanskanreissulta. Ne ovat H&M Homelta ja ostettu paluumatkalla Tukholman Kungskurvanista. Eli ei niitä lasketa tuliaisiksi. Tai ainakaan en kehtaa myöntää, etten ostanut sisustajan luvatusta maasta mitään muuta... :)


IHANAA VIIKONLOPPUA!

10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Kivissä on kyllä jotain kumman vetoavaa!
  Meiltäkin löytyy paljon matkoilta haalittuja.. Lapset varsinkin rakastaa keräillä niitä loputtomiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kivissä on tosiaan jotain ihmeellistä vetovoimaa. Meillä on myös matkoilta tuotuja lasten aarteita, mutta enemmän vielä äidin aarteistoa;)

   Poista
 2. Kauniita kiviä :) ja vielä kauniimpia asetelmia :)
  Olen joskus minäkin tuonut reissuilta kiviä sekä simpukoita, mutta olen niin huono noiden asetelmien kanssa, että tuomiset ovat jääneet lojumaan pusseihin, kunnes jossain siivousinspiraatiossa olen nakannut ne roskiin. Ehkä joku kerta saan omat tuomiseni esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Rva Kepponen ♥ Meillä on vähän sama homma, aiempien reissujen kivet ovat jonnekin satunnaisia poikkeuksia lukuunottamatta kadonneet. Nyt Tanskasta tuli niin iso kasa, että päätin kerrankin hyödyntää kivet, kun ne kerran raahattiin kotiin asti;) Simpukoita/kotiloitakin tuotiin, mutta ne ehtivät jo jonnekin kadota (lasten leikkeihin oletettavasti..).

   Poista
 3. Onpa ihania! Eipä tarvi ostaa ikeasta :) Juu, tunnustan, itse olen joskus :) Kannoin muuten viime kesänä kassillisen kiviä Isokarista mökille (ei kyllä ihan noin pyöreitä), kiva kun niillä on joku tarina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija, kivet on kyllä ihania:) Hei, saako näitä myös Ikeasta..? Enpä ole moista huomannut, ehkä en olisi näitä ihan tässä mittakaavassa raahannut kotiin, jos olisin tuon tiennyt;) Tosin, niillä Ikean kivillä ei tosiaan ole ehkä niin suurta tunnearvoa, kyllä se tarina noiden takan ja ne muistot ovat se juttu.

   Poista
  2. En tiedä tämän hetkistä tilannetta, mutta joskus sai :)

   Poista
  3. Pitääkin tsekata tilanne seuraavalla kerralla, ehkä noita voisi olla vieläkin enemmän..:)

   Poista