lauantai 2. elokuuta 2014

Juhlaa

Tänään tämä pikkuinen blogi juhlii neljävuotista taivaltaan,
julkaisin ekan kirjoituksen 2.8.2010.
 
 
Aika hurjaa, kuinka nopeasti aika onkaan mennyt!


 Blogista on näiden vuosien aikana ehtinyt muodostua minulle mukava pakopaikka arjen kiireiltä, täällä olen saanut teidän ihanien lukijoiden kanssa jakaa hupsut innostuksenaiheeni, joita kotiympyröissä kaikki eivät aina ole ihan niin paljon välttämättä jaksaneet ymmärtää..


Blogin innoittamana olen innostunut myös kuvaamisesta ja pikkuhiljaa koitan opetella kameran säätöjä ja valokuvauksen saloja. Kun katson ensimmäisten vuosien kuvia, huomaan, että jotain olen oppinut, mutta todella paljon on vielä opittavaa.


Blogin myötä olen tutustunut aivan uskomattoman ihaniin ihmisiin, saanut ystäviä.
Kiitos kaikille teille lukijoille ja kommentoijille mukana olostanne ja ihanista kommenteistanne, ilman niitä tämän homman mielekkyys kyllä pian katoaisi.


Aikanaan into blogin aloitukselle oli intoni lastenvaatteisiin, mutta neljän vuoden aikana lapset ovat jo kasvaneet ja intoni uusia lastenvaatemallistoja ja haalariuutuuksia kohtaan on pikkuhiljaa alkanut hiipua jo ihan siitäkin syystä, että loppukäyttäjille on tullut oma maku, omat halut ja äidin rooli vaatteiden hankkijana on pikkuhiljaa kaventunut lähinnä maksajan osaan ja isoin lapsista on jo kasvanut lastenvaatteista ulos. Neidin kanssa toki edelleen innostutaan välillä surffailemaan ihania nettikauppoja ja haaveilemaan upeimmista mekoista ja pikkuveljelle etsitään yhdessä kivoja juttuja eskarin aloitukseen. Lastenvaatejuttuja ei enää hetkeen niin paljoa ole täällä näkynyt ja jatkossa ne varmasti vielä entisestään harvenevat täällä blogin puolella, ellei sitten jotain ihan ihanaa löydetä ;)


Taitaa olla siis käynyt niin, että tämä "lastenvaateblogi" jos tämä sellainen nyt sanan varsinaisessa merkityksessä koskaan on ollutkaan on kasvanut ulos vaatteistaan ja kaipaa vähän jotain uutta suuntaa. Oma into kaikkeen muuhun, ruuanlaittoon, leivontaan, askartelujuttuihin ja kodin sisustukseen on tallella edelleen, vaikka aikaa niihin ei koskaan arjen pyörityksessä tunnu olevan riittävästi. Olen kevään aikana, kun kiire vaivasi, enkä tänne ehtinyt mitään päivittelemään, miettinyt onko enää mieltä edes jatkaa koko blogin pitoa. Päätin kuitenkin vielä koittaa innostua ja nyt kesällä kirjoittelu on taas tuntunut mukavalta ja ihanat kommenttinne ovat antaneet uutta intoa. Syksy tuo tullessaan taas arjen kiireet töineen ja harrastuksineen, joten pitää katsoa mihin aika riittää ja millaisella tahdilla ja millä aiheilla blogi jatkaa eloaan. Olisiko teillä lukijoilla toiveita, millä jatketaan?


Ennen syksyä ja arkea lupaan vielä palata synttäritunnelmiin pienten arpajaisten muodossa.

Tänään juhlitaan siis neljävuotiasta ja nautitaan ihanasta kesäisestä viikonlopusta!
 
Me pääsemme lisäksi tänään nauttimaan kahden nuoren onnesta, kun he sanovat toisilleen
tahdon
 
 
Kuvissa pieniä välähdyksiä tämän eloisan porukan hääasuista,
lahjasta ja pikaisesti itsetehdystä kortistakin.

Toivottavasti teidänkin viikonloppuunne mahtuu vähän juhlaa! 

18 kommenttia:

 1. Onnea pitkästä blogitaipaleesta! :)

  Innostuksen kohteet muuttuvat ajan kuluessa, mutta tärkeintä on varmastikin kirjoittaa juuri niistä asiosta jotka piristävät omaa arkea. Näin hommassa säilyy innostus ja aitous. :) Samoja mietteitä ollut itsellä, mutta kesällä on ollut ihanan paljon aikaa taas blogille ja myös muiden blogeille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti!
   Tuo on kyllä totta, blogissa pitää näkyä itselle tärkeät ja itseä piristäviä aiheita, muuten tätä ei jaksa tehdä eikä varmaan lukeakaan;)

   Poista
 2. Paljon onnea sinulle ja blogille!

  VastaaPoista
 3. Onnea neljävuotiaalle, se on blogimaailmassa jo kunnioitettavan pitkä rupeama!

  Kyselit kiinnostavien aiheiden perään, mutta mielestäsi täällä on aina ollut mielenkiintoista luettavaa, ihan sellaista arkista jutustelua :-) Ja mulla on sama haaste lastenvaatteiden kanssa: pojalla on yhtäkkiä ihan oma maku, kun taas minulla oliisi omasta mielestäni vielä paljonkin annettavaa hänen stailaamisensa suhteen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hekku, onhan se aika pitkä aika, varsinkin kun yleensä en ole mitenkään pitkäjänteistä sorttia;)
   Kiva kuulla, että täältä on jotain luettavaa löytynyt, samoilla linjoilla varmaan siis jatketaankin.
   Olen ihan samaa mieltä noiden lasten vaatetuksesta, minulla olisi vaikka ja kuinka annettavaa siihen vielä, mutta ei nyt ole oiekin tarvetta havaittavissa..

   Poista
 4. Onnittelut 4-vuotiaalle blogille! Kirjoita niistä aiheista jotka sinua kiinnostavat silloin kun ehdit. Älä ota mitään stressiä :-) (Helpommin sanottu kuin tehty!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ On todellakin helpommin sanottu kuin tehty tuo stressittömyys..kovasti olen kyllä koittanut olla stressaamatta täällä, tämä kun on minulle todella sellainen rentoutumistapa.

   Poista
 5. HUrjasti onnea neljästä vuodesta, mahtava saavutus. Kuvaus taito todellakin karttuu kun kuvaa paljon ja haluaa tietynlaisia kuvia, aina oppii jotain uutta ja lisää haluaisi oppia koko ajan.
  Blogin kautta on tosissaankin saanut uusia ihania tuttavuuksia joiden kirjoituksia on aina ihana odotella ja sitten lueskella. ONNEA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ♥
   Valokuvaus on todella sellainen laji, että siinä ei kehity ellei harjoittele. Haluaisin oppia kameran säätöjä kunnolla ja jo viime syksynä oli tarkoitus mennä valokuvauskurssille, mutta se ei mahtunut harmillisesti harrastuspalettiin, tänä syksynä koitan taas uudelleen, toivottavasti paremmalla onnella:)

   Poista
 6. Se luistelu aihe kiinnostaisi. Miten aloitettu, siirrytty kehitys ryhmään ja siitä kilpaan. Miten sujuu koulu plus luistelu ( meillä alkaa koulu ja luistelu jatkuu 5x vko) ja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luisteluaiheet ovat odottelemassa tuolla luonnoksissa, niitä olen lupaillut aiemminkin ja koitan saada ne viimeisteltyä lähiaikoina. Tämä kesä ei vaan ole oikein parasta aikaa jääjutuista kirjoitella;)
   Harrastuspaletti ei ole mikään helppo, ei lapselle eikä vanhemmille, mutta kyllä siitä selviää!

   Poista
 7. Onnea neljäveelle! Kunnioitettava blogi-ikä jo tosiaan. Kiva, ettet päätynyt lopettamaan. Olen samaa mieltä kuin tuossa aikaisemminkin joku, että kirjoita aiheista, jotka sinua itseäsi kiinnostavat ja omaan tahtiisi. Minä ainakin luen kiinnostavia tekstejä mielelläni, vaikka hiukan harvemminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti!
   Näin se taitaa olla, omaan tahtiin ja omia höpinöitä, niin tulee varmasti sitä parasta. Mukava sen päälle sitten on, jos joku jaksaa käydä juttuja lueskelemassa.

   Poista
 8. Onnea nelivuotiaalle! Kuten Anu tuossa yllä totesikin, neljä vuotta on kunnioitettava aika! Bloggaus ottaa, vaikka enemmän se varmasti antaa, paljon uutta ja ihanaa - uusia kohtaamisia, uuden oppimista, erilaista näkökulmaa. Siitä on parhaat palat minustakin tehty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jutta! Neljä vuotta on tosiaan aika kunnioitattava aika, erityisesti kun omaa normaalielämässä aika lyhytjänteisen luonteen. Ehkä se kertoo siitä, että tämä on kivaa puuhaa ja antaa paljon:) Olen kyllä todella saanut kaikkia noita mainitsemiasi täältä.

   Poista