maanantai 27. kesäkuuta 2016

Sortumus MAXIMUS [Odd Molly]

Terveiset edelleen täältä vaate-ja tavarakasojen keskeltä, KonMari -hommat jatkuivat kiivaana edelleen juhannuksena. Paljon olen saanut aikaiseksi, mutta paljon on vielä tekemättä ja vähän turnajaisväsymystä on tänään ollut ilmassa. 


Kuva lainattu Elloksen sivuilta** 

Päivällä olisi kovasti tehnyt raivauksen vastapainoksi mennä pihalle puutarhaan rikkaruohoja marittamaan, mutta ikävä ilma vähän jarrutti sitä hommaa. Päätin plärätä sähköpostit läpi, sitä kun en lomalla ihan joka päivä jaksa tehdä, sen verran postia saa lukea työviikkoina. Ja yleensä sieltä ei mitään hyvää (jos lisätöitä ei asketa..) kyllä löydy. Nyt onneksi löytyi ilahduttavaa postia. 




Elloksella**on alkanut ale, jonka ole tehokkaasti, kuten muutkin alet tässä konmaritusinnossani ohittanut. Nyt tuli viestiä, että kaikista aletuotteista, MYÖS merkkituotteista saa puolet pois alehinnoista. SIIS PUOLET vielä pois valmiiksi jo alennetuista hinnoista!  Olihan se sitten pakko käydä katsastamassa, Elloksen merkkivalikoimasta**kun löytyy nykyään monta suosikkimerkkiäni. Ehkä ei olisi pitänyt, ostoskoriin tuli nimittäin naputeltua sen verran tavaraa, että muita aleja ei sitten varmaan tavitse vilkuillakaan..



Klikkasin heti OddMollyn alevalikoimaan**ja sieltä löytyi vaikka mitä ihanuuksia.. Klassiset neuletakit Lovely Knit**, Canna** ja ihanan Lady Love**trikoopaidan olisin voinut ottaa, mutta niitä harmiksi ei enää minun koossani löytynyt, onneksi jokunen jo kaapista löytyy :) 

Pari ihanaa valkoista paita onneksi löytyi minulle, niitä ei koskaan voi olla kesällä liikaa (KonMari on varmaan ihan samaa mieltä, koska ne yksinkertaisesti tuottavat iloa..)





Ihanat paidat löytyvät täältä**ja täältä**

Se, mikä kuitenkin aiheutti totaalisen sortumisen, oli vilkaisu kodinsisustusvalikoimaan, ODD MOLLYn sisustustekstiilitkin**ovat alessa ja kauan haaveilemani Lovely Knit tyynyt **myös. Niille jäi lisäalen jälkeen hintaa vajaa 35e eli minusta tämä oli todellinen löytö. 



Matkaan lähti myös parit kengät, niistä lisää myöhemmin :)
Luulen, että minun alesoppailut olivat nyt tosiaan tässä, 
onkos joku muu jo tehnyt hyviä alelöytöjä?

Tässä teille myös tämä sortumusta aiheuttava mahtava alekoodi, jolla saa 
-50% pois jo alennetuista hinnoista!

335478

Ja tässä vielä Elloksen viralliset Tarjousehdot, 
jotka kannattaa huolella lukea ennen tilaamista:

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen ALE-valikoimasta. Alennus koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat), myös merkkituotteita. Alennus on voimassa 29.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin.



**tekstissä olevat linkit affiliate -linkkejä

6 kommenttia:

  1. Voi kun tuli mielenkiintoisia kuvia. Pitäisikö minun mennä plaraamaan tarjouksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanuuksia sieltä kyllä löytyy, vähän on vaarallista mennä kurkkimaan :)

      Poista
  2. Kiva toi tyyny.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyyny on ihana, odotan sitä innolla saapuvaksi kotiin :) Pitääkin tulla kurkkimaan arvonta, Kastehelmi on ihanaa!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. :) Odd Molly on yksi minunkin ehdottomista suosikeista!

      Poista