lauantai 21. heinäkuuta 2012

Syksyn haaveilua

Minulla on jo pitkään ollut ajatukset vaaterintamalla syksyssä ja talvessa, vaikka toivottavasti kesää on vielä reippaasti jäljellä. Toppavaatteet olen jo ehtinyt inventoimaan niistä lisää vähän myöhemmin ja aika kivasti ollaan sisävaatteitakin katseltu jo sillä silmällä, että syksy tulee ennemmin tai myöhemmin. Kaikilla kolmella on aika hyvinvarustetut kaapit syksyyn, joten mitään suuria ostoksia ei ole tarvetta tehdä koitetaan shoppailla omissa kaapeissa..:). Uusia mallistoja olen kuitenkin katsellut ja kyllä sieltä joitain juttuja on noussut must have -listalle. Osa tarpeeseen ja osa ei-niin-tarpeeseen.

Tässä siis joitakin Neidin ja minun poimintoja syksyn mallistoista vähän itsellekin muistiin. Poikien jutut sitten seuraavaksi ihan omana juttunaan. 

Il Gufon viime talven malliston pliseeritunikat olivat ihan superihanat ja tykätyt, makkoa ei silloin saatu, josko vaikka nyt saataisiin. Väri ei Neidin mielestä ollut iha paras, Äiti mielestä ihan täydellinen.

Kuva lainattu täältä

BBY on meillä sellainen perusjuttu vaatekaapissa. Erityisesti tykkään näistä eri värisistä ruuduista. Tämän vuoden sininen on minusta tosi kiva ainakin kuvien perusteella. Nyt kun Neidille taas kelpaa ruudut, tämä trikoopaita voisi olla kiva.



Kuva lainattu täältä

Viime talvena pojille tuli BBY:n ihanat lettineuleet, jotka ainakin vielä mahtuvat. Silloin tytöille ei ollut mitään kauniita neuleita, nyt löytyy. Neuletakit olivat Neidin kaapissa kutistuneet olemattomiin.


Kuva lainattu täältä


Trikoopaitoja ei ole koskaan liikaa, niitäkin on iso pino kesän aikana todettu pieneksi. Tämän Lili Gaufretten paidan Neiti bongasi ihan itse, vaikkei tytöllä kuvassa luistimia olekaan, se on kuulemma luistelija:)


Kuva lainattu täältä


Lili Gaufretten trikoomekkoja, joissa on iso rusetti edessä meillä on ollut monessa koossa, mutta ne rusetit eivät enää Neitiä innosta. Tämä musta näyttäisi olevan samaa mallia, mutta vähän uudella idealla.



Kuva lainattu täältä



Missonin sisustusjutuista olen aina tykännyt, mutta en ole vielä keksinyt, mihin meillä niitä saisin sopimaan..En ole aiemmin kiinnittänyt huomiota ja nyt vasta bongasin Missonin lastenvaatemalliston! (olenko ihan jälkijunassa?) Neidin mielestä nämä olivat tosi kivan näköisiä ja kyllähän äidinkin mielestä sieltä jotain kivaa löytyisi, jos hinta vaan olisi vähän sopivampi..



Kuva lainattu täältä


Chloélla on aina ihania tyttömäisiä ja kauniita juttuja. Viime talvena ja keväällä ne olivat Neidin makuun liian kauniita, mutta nyt mallistossa oli monta hänellekin kelpaavaa juttua, vaikka niissä olikin niitä rusetteja..Tämä collegemekko olisi  aivan ihana, muta joku oli jo ehtinyt meidän koon ostaa kaikista väreistä:(



Kuva lainattu täältä


Ralph Laurenin lettineuleet ja neuletakit ovat ihan superlaadukkaita ja ihania ja niitä  Neidillä on monessa koossa ollutkin. Viime talvena haaveilimme tällaisesta frillahelmaisesta neuletakista, mutta sitä ei Euroopan kaupoista isommissa koissa saanut. Nyt ainakin RL:n omilla sivuilla kokoja on, joten ehkä sellaisen Jenkkituttumme kautta tilaamme..Alla oleva frillapaitakin on kaunis.



Kuva lainattu täältä
ONKOS MUILLA JO TALVI MIELESSÄ?

16 kommenttia:

  1. Vaaterintamalla todellakin joo, muuten kyllä nauttisen kesästä mahdollisimman pitkään :).

    Aivan täydellisen ihana tuo Chloen rusettifrillamekko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chloen mekko on kyllä IHANA, harmi vaan, etten ole sitä enää missään meidän koossa (10) nähnyt:(
      Ja kyllä täälläkin muuten toivotaan, että kesää jatkuisi, mutta vaaterintamalla tosiaan kyllä on ajatukset jo tulevassa.

      Poista
  2. Ihania juttuja! Minäkin jo kovasti talvea olen miettinyt vaatteiden osalta. Minä haluaisin myös tuon Il Gufon mekon. Yritin etsiä sitä viime vuotista pinkkiä alesta, mutta en enää löytänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusista mallistoista löytyy kyllä taas vaikka mitä kivaa ja meillä myös mietitään jo kovasti sillä saralla talvea:) Mekin jäimme viime talvena ilman gufon mekkoa, saimme tyytyä vain kahteen neuletunikaan. Ne ovat ihan superihania, siksi nyt kyllä pitää saada mekkokin:)

      Poista
  3. Ihania juttuja :) Mä tykkää eniten tosta vikasta Ralp Laurenin neuletakista&paidasta ja tosta lilin mekosta :) Milli ei osaa vielä nettikauppojen kohdalla sanoa mitä tahtoo tai mitä ei, vaikka näyttäisin kuvia. Live kaupassa osaa kyllä sanoa haluaako vai ei ja osaa itse hakea hyllystä oman suosikkinsa (bobosta tahtoi viimeksi pom pom tyllin ja lindexistä muumeja... pom pom tylli ostettiin ja niitä muumeja (-70%) ostettiin pyjamiksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. RL:n setti on minustakin ihana, samoin Lilin mekko ja ihanaa, että vielä menee meillä Neidillekin;)
      Meillä kylllä osataan sanoa joka paikassa, mitä haluataa ja mitä ei. Netistä ostettaessa on kyllä tullut välillä vähän pettymyksiä, Neiti on kuvitellut jonkun paidan esim. mekoksi ja toisinpäin..vaikka kyllä niitä välillä kaupassakin tulee, kun mieli ehtii kotimatkalla muuttumaan;)

      Poista
  4. Ei oo vielä talvi mielessä, mutta ei ne alevaatteetkaan näytä enää miltään ;) Nuo luonnonvalkoiset neuleen - aivan ihanat :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei myöskaan jakseta enää katsella yhtään alevaatteita. Nuo neuleet on kyllä ihan ihania, minulla on vähän sellainen neulemania päällä, syksyn mallistoista löytyisi vaikka kuinka kivoja neuleita, mutta villajutut ei meillä oikein kelpaa kenellekään, ovat kaikki sen verran kuumakalleja:(

      Poista
  5. Ihania poimintoja! On kovasti jo talvi mielessä! Topat on ok, samoin sisävaatteet suunnilleen, mutta aivan mahtavia syysmallistoja tulossa tyyliin joka merkiltä, joten paljon must-have juttuja on! -ainakin jemmaan sitten alesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Topat täälläkin pitäisi olla kutakuinkin kunnossa ja kyllä tuo sisävaatepuolikin riittäisi..uusissa mallistoissa on tosiaan aivan ihania juttuja, tulee kyllä pitkä alelista, vaikka olen luvannut olla hamstraamatta alesta jemmoihin enää mitään..

      Poista
  6. Oi mitä ihanuuksia! Meillä on tarpeeksi kaikkea, mutta silti tuo Chloen mekko ei jätä mieltäni rauhaan. Ja tuo Lilin mekko on myös todella kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä uusista mallistoista löytyy vaikka mitä ihanuuksia:) Meilläkin on todellakin kaikkea riittämiin..silti aina vähän tekee mieli jotain uuttakin:) Lilin mekko on kivasti vähän erilainen, kuin aiempina vuosina, vaikka malli näyttäisi olevankin sama. Mekin ihastuttiin tuohon Chloen mekkoon ihan täysillä, mutta en ole mistään onnistunut bongaamaan enää 10-kokoa, jos huomaat jossain, saa vinkata:)

      Poista
  7. Toi Chloe on NIIN ihana, tuntuu että merkkiä jää aika kivasti aina aleen, mutta on ne silti monesti tosi kalliita. Mut toi ei kyllä oo kauheen kallis. Jos ois tarvetta niin ois ehkä pakko tilaa :)

    Mä oon edelleen niin tykästynyt viime talven gufoihin et vaiks en muuten odota yhtään kylmiä ilmoja niin niiden pukemista lasten päälle kyllä :) Onneks tuo tän talven raidallinen ei ainakaan nyt näytä miltään pakko saada -jutulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se on kyllä IHANA. Mulle on nyt kehkeytynyt siitä vähän pakkomielle, kun en ole mistään meidän kokoa löytänyt..ja se oli tosi kivan hintanen Chloeksi. Aleen noita näyttää jäävän, mutta enemmän niitä pieniä kokoja:(
      Mä tykkään myös niist viimetalvisista Gufoista, muttei me saatu sitä mekkoa, joten se nyt vähän kummittelee..toi väri ei kyllä Neitiä kovin kiinnostanut, mutta plussaa on kuulemma sen rusetin puuttuminen:) Katsotaan nyt kuinka sen kanssa käy..

      Poista
  8. Aivan ihania vaatteita. Voisin kotiuttaa meille nuo kaikki. Ei vaan löydy enää kokoja ja eipä se lompakkokaan kaikkia auttaisi hankkimaan:)
    Terkut täältä mökiltä. Periferiassakin toimi mokkula juuri nyt;D

    Terkuin:Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syysmallistoissa oli vaikka mitä kivaa, meillekin voisi nuo kaikki tulla, jos olisi edes vähän tarvetta..meilöäkin on ne kolot aika vähissä:)
      Mukavaa mökkeilyä, kiva, jos sielläkin pääsee vähän surffaamaan!

      Poista