sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Uusi ihastus

Neidin kaapista puuttui turkoosi T-paita, emmekä sopivaa livekaupoista löytäneet. Selailimme yhdessä nettikauppoja ja päädyimme Mim-pin suloiseen tyttöprinttipaitaan Pikku Helenestä.

Mim-pi oli meille uusi merkki ja vähän jännityksellä siihen suhtauduin. Ihan turhaan jännitin, paita on todella ihana, laadukasta puuvillaa, ihanat yksityiskohdat. Paita on ollut yksi kesän suosikeista ja sitä on pesty ahkerasti, eikä painatus ole kärsinyt yhtään.






Näitä meille tulee varmasti lisää.

Onko muilla kokemusta merkistä?
ja vinkkejä, mistä näitä saisi lisää..?

12 kommenttia:

  1. Nätti paita :) Ei ole kokemusta, mutta olen joskus noita katsellut. Ainakin Lasten taikamaassa on ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on aika kiva! Kiitos vinkistä, tuolla ei vaan ollut enää mitään kivaa meidän koossa:( Pitääpistää korvan taakse talvimallistoa varten!

      Poista
  2. Kiva paita, meillä on kesän mallistosta sellainen valkea jossa samantyylisiä kuvioita edessä ja siitä on lohkeillut ne kuvat vaikka on ostettu vasta tänä kesänä. Meillä on ollut Mim pin vaatteita aiemminkin ja ihan hyviä ovat olleet. Q nuttu myy ainankin alessa näitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kyllä on! Painatus tosiaan tuntui heti käteen sellaiselta, joka voi lähteä irti ekassa pesussa, mutta hyvin on meillä kestänyt. Harmi, jos teillä ei kestänyt, kyllä tähän hintaan pitää kestää!! Kiitos sinullekin vinkistä, harmi vaan, että Qnuttu oli ottanut sen pienemmän koon satsin, eli kokoja ei meille riittänyt. Siellä näytti olevan jo syksyäkin, kivalta näytti.

      Poista
  3. Todellakin on kokemusta, sillä Mim-Pi on huippuihana merkki! Tämän kesän mallisto on aivan ihana ja nythän sitä saa hyvällä alennuksellakin. Esim. Lasten Taikamaasta saa näitä, aika kiva valikoimakin!
    http://www.lastentaikamaa.fi/epages/GPL.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/01122008-116112/Categories/Mim-Pi

    VastaaPoista
  4. Niin ja kurkkaa mun blogin tunnisteista Mim-Pi, niin näet joitain meidän asuja merkiltä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistankin Jarna, että olet merkistä aiemmin postaillut ja ihania juttuja teilläkin on! harmi, että tuolla lasten taikamaassa on meidän koot jo menneet:(

      Poista
  5. Tuo paita on ihana, meillä on se sama :) Meillä on useita Mim-pin paitoja ja viime talvena ostetiin myös kellohelmainen toppatakki, kaikki ovat olleet laadukkaita, mikään kuva ei ole lohkeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paita on kyllä tosi ihana, menee isommalle ja pienemmälle tytölle:) Materiaalit tuntuvat kyllä tosi laadukkailta!

      Poista
  6. Tosi nätti paita! Mille-Mi:ssä on myös.

    VastaaPoista
  7. Ei kun sori ei olekaan :) Sekoitin johonkin toiseen... Mutta Ratkiriemussa näkyy olevan, myös tuota ihanaa paitaa! Ja Punavuoren Peikossa on iso valikoima -50%.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paita on ihana:) Kiitos noista vinkeistä, pitääkin mennä katsastamaan, josko meidän kokoja jostain edes löytyisi..

      Poista