tiistai 28. elokuuta 2012

Cinderin sovitusta

Ihastuin heti Ticketin Cinder -väriin kun sen näin
ja ostettiin Pikkuveljelle haalari kyseisessä värissä täältä.
Haalari ehti olla meillä jo reilun viikon,
ennenkuin sain Pikkuveljen maaniteltua kokeilemaan sitä.
Pikkumiehen pituudesta ei ole kesän jäljiltä mitään hajua
muuta kuin, että kovasti on venynyt.
Pohdin kovasti, otanko 104cm vai 110cm.
Pienempi koko oli ehditty myydä, joten otin sitten isomman.
Ja hyvä niin.
Minusta koko on juuri passeli.
Sovituskuvista ei nyt kovasti mitään näe,
koska malli ei ollut kovinkaan yhteistyöhaluinen, 
vaikka hieman koitin jopa lahjoa..
Ehkä näistä nyt jotain käsitystä saa..
Väri on aivan upea luonnossa
ja mallikin meidän pikkumiehelle passeli.

Miten ihmeessä te muut muuten  saatte niin hienoja sovituskuvia lapsistanne?
Onko meillä vaan erityisen liikkuvaa porukka..? 
Meillä poika viuhtoi ympäri huushollia kamalalla vauhdilla leikkien jääkarhua..




Lumienkeleidenkin teko kuulemma onnistuu.
Äiti mulla on kamala hiki..
 
Haalarin asustus on ihan alkutekijöissään.
PO.Pin pipo on mustana tulossa, se nyt käy mihin vaan, tähänkin.
Inventoin viime talven asusteet ja totesin,
että siellä ei ole mitään
 mitäköhän lapsilla on viime talvena ollut päällään..

Ainoa, mikä löytyi, oli UNQ:n ruskea Dino.
Ruskeaa oli ajatellutkin asusteisiin, mutta minusta se näyttää vähän tunkkaiselta.
Vai mitä mieltä olette?


 Vaaleansinistä ja turkoosia on myös ajatuksissa,
 mutta en tiedä, sopiiko ne sittenkään..

Ajattelin alunperin, että beige on helppo asustaa millä vaan,
mutta nyt kyllä näyttääkin ihan toiselta.  

Nyt tarvitsisinkin kovasti vinkkejä,
millä ihmeellä asustaisin haalarin!






28 kommenttia:

  1. Voi, tuo on kyllä kaunis. Itse asustaisin vaaleansinisellä tai mustalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin:) Musta sopii ja luulen, että jotain vaaleansinistä tulee myös.

      Poista
  2. Tänään just ihastelin kaupassa samaa haalaria, taidan laittaa ale listalle, kun nyt ei tarvita. Tykkään enemmän tästä kiiltävästä väristä kuin samasta väristä mattana.

    Asusteiksi Po.pin musta tupsupipo on varmaan täydellinen. Lisäksi joku fleecehattu hopeanvärisillä heijastin kuvioilla tai dino heijastin harjalla (jos niitä vielä saa) voisi olla kiva. Värikkäimmäksi asusteiksi voisi sopia esim. kirkaanpunavalkoiset neule? asusteet ( kuten tiksun merkissä:) Ruskean kanssa ehkä tosiaan hieman "tunkkainen" ja vetoketjuissa on tuota mustaa. Metallihopean väriset kengätkin olisi hienot, mutta onkohan hopea sitten tyttöjen väri:)

    Mitä mallia muuten tuo teidän haalari on ? Vyötäröllä on ilmeisesti kuminauha eli ei ihan baggie malli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on kyllä tosi ihana, luonnossa vielä kauniimpi kuin kuvissa (varsnikin noissa minun kamalissa pokkarilla otetuissa, kamera mnei rikki..)! Ja tykkään myös enemmän tuosta kiiltävästä, matta oli aika hailukka.
      Musta on hyvä tähän, en muuten ajatellutkaan, että vetoketjut on mustat..:) Ja kiitos tuosta heijastinkangas-ideasta, se varmaan tuleekin dinon harjaan! Ja punainen menisik yllä tosi hienosti, nyt pitää vaan metsästää sellaisia jostain.
      Hopeakengät taitaa olla meidän herralle liian tytömäiset. Hänellä on herännyt nyt valtava sukupuolitietoisuus, on tarkkaa, mitkä on poikien juttuja ja mitkä tyttöjen. Ja tyttöjen jutut ei tietystikään kelpaa:)
      Meidän haalari on lapun mukaan Baggie tough, en kyllä tiedä mikä niiden kaikkien ero on..

      Poista
  3. Joo, kyllä tuo ruskea on vähän vääränsävyinen - varmaan joku hiekkaisempi/viileämpi ruskean sävy sopisikin? Mutta se mustahan sopii varmasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tummanruskea ei sovi yhtään:( Joku vaaleampi voisi käydä, jos löytyisi just oikea sävy. Ja musta on varma:)

      Poista
  4. Mustat asusteet toimii, ehkä joku harmaaseen taittava vaalean sininenkin? Näin tuon värin livenä viikonloppuna ja voi että se on iiiihana! Myöskin baggie tough -malli näytti siltä, että sitä voisi harkita. Onko tää mitä mallia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta toimiii minkä kanssa vaan. Itsekin olen kallistumassa juuri sellaiseen harmaansiniseen.
      Väri on kyllä aika herkku:) Meidän yksilö on juurikin Baggie tough.

      Poista
  5. Minä laittaisin valkoista/turkoosia. Ruskea ei sovi mielestäni, kuten itsekin ajattelet. Valkoiset ja turkoosit asusteet olisi minusta ihanan raikkaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosi on vahvasti vaihtoehtona. Valkoisella terästettynä voisi olla tosi raikas, kiitos vinkistä! Ruskea on kyllä tosiaan jotenkin tunkkainen.

      Poista
  6. Turkoosi voisi olla kiva väri asusteissa tuon haalarin kanssa. On kyllä hieno haalari ja sopii vaalealle poitsulle ihan mahtavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosi voisi olla myös raikas. Vöäri on kyllä tosi kiva ja sopii meidän blondille:)

      Poista
  7. Toi väri on kyllä superihana, mä laitan kanssa varmaan alelistalle nuoremmalle. Onko susta ticket-mäisen reilu edelleen? Joskus kesällä sovitettiin todella pikaisesti 110 baggie isommalle ja se oli pelottavan sopiva niska-haara mitassa, mut katsotaan mikä tilanne on tossa kun ilmat kylmenee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on kyllä ihana ja menee kivasti molemmille. Voisin kuvitella, että olisi superihana vaaleanpunaisten asusteiden kanssa:) Minusta ei ollut niin reilua kokoa, kuin aiemmin Ticketit ovat olleet, tosin tätä mallia meillä ei ole aiemmin ollut. Teidän isompi on kyllä meidän pikkumiestä pidempi, joten tämä ainkin olisi teille pieni varmaan.

      Poista
  8. Meidänkin alelistalta löytyy kyseinen haalari. Sävy on niin kaunis. Tylsästi mustaa minäkin asustaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en malttanut odottaa aleen, kun oli vähän tarvettakin:) Mutta väri on kyllä tosi kaunis ja käy molemmille. Ehkä olis kyllä kauniimpi vielä niillä vaaleanpunaisilla asusteilla:) Mutta meillä menee kyllä hyvin sillä mustalla.

      Poista
  9. Riittäisköhän noita meidänkin kuopukselle alesta ;-) Tosin jemmoissa on jo yksi haalari, joka on tänä talven vielä aivan liian iso...

    Mustaa minäkin kannatan asusteväriksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikähän näitä riitä, minusta Ticketillä jää aina kaikkia aleen, vai olenko väärässä? Ai teillä ei ihan mennyt jemmat putkeen..? Meillä on vielä kokeilematta viime vuonna jemmaan ostettu VdT:n sininen haalari ja pahaa pelkään, että on liian pieni.. lopetan taas jemmailun hetkeksi:)
      Musta on minustakin hyvä.

      Poista
  10. Ihana sävy :)
    Minäkin täältä ehdottelen mustaa asusteisiin, ehkä musta-valkoista?
    Hyviä vinkkejä on tullutkin paljon.
    Ja se teidän Popin pipo on varmasti tähän täydellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sävy on kyllä harvinaisen kaunis!
      Musta näyttää saavan paljon kannatusta ja on kyllä minustakin hyvä. Musta-valkoinen voisi olla myös tosi raikas. Pitää katsoa löytyykö sellaisia (vai pitääkö itse tehdä).

      Poista
  11. Tuo on niin ihana, olen kanssa ajatellut alesta hankkivani, mutta näköjään on pari muutakin ;) Toivotaan, että sävy pysyisi tiksun valikoimissa! Meillä on beigen haalarin kanssa mustat asusteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää olevan aika suosittu alelistoilla:)
      Minustakin tämä voisi jäädä Ticketin valikoimiin, on sen verran kaunis ja kätevästi vielä unisex väri. Meillä Neiti ihastui myös väriin ja haluaisi nyt itselleen takin samassa värissä.
      Musta taitaa olla takuuvarma valinta:)

      Poista
  12. Vaaleansininen tuli kans heti mieleen asusteiden väriksi...mut miten olis oranssi tai kirkas punainen...vaikea antaa vinkkiä kun en ihan tiedä millainen väri onluonnossa,muta noin pikasilmäyksellä Mini A Turen oranssi tai MoloKidsin oranssiset asusteet...punaistakin olis MKlla...Haalari on muuten aivan ihastuttavan näköinen.

    MiMa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaaleansinistä ehkä tuleekin, samoin punaista voisi koittaa metsästää. Oranssikin on hyvä vaihtoehto, ei ehkä kuitenkaan mene loppukäyttäjältä läpi:)
      Väri on tosi kaumis, mutta aika haasteellinen tuon kiillon vuoksi kuvata, omalla näytöllä alin kuva on ehkä lähinnä todellisuutta.

      Poista
  13. Ihana haalari tuo, oli mulla pohdintalistalla pitkään, mutta päädyin sitten turkoosiin Ticketiin. Ehkä mäkin liityn sinne alelistalle. Tuohon asustaisin ehkä tummansinistä, mustaa tai turkoosia.

    Toisena haalarina meillä on ruskea Molo pyxis ja siihen olen yrittänyt metsästää turkooseja asusteita (tuo tummanruskeaturkoosi unqdinohattu on jo tulossa), mutta turkoosit toppahanskat tarvittaisiin ja täytyy varoittaa, että ne ovat todellakin kiven alla tänä vuonna. Ei oikein meinaa mistään löytyä. Mutta, Bobosta Sellosta löysin Lennen turkoosin villakypäräpipon ja kysyin samalla, onko heille tulossa myös turkooseja hanskoja. Tulossa on ja pistin varaukseen. Eli, jos turkooseja hanskoja mielit, kannattaa suunnata Boboon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosi on myös kiva, meilläkin oli harkintalistalla, mutta meillä on aiempina vuosina ollut paljon turkoosia, nyt vähän muuta välillä:) Tummansinistä kokeilin itsekin ja se menee myös tosi kivasti.
      Turkoosia on ollut monta vuotta aika kivasti saatavilla asusteissa, olisiko nyt sitten se tänä vuonna vähemmällä? Toivottavasti teillekin löytyy! Meiltä turkoosia löytyy vanhastaan haskoissa;)

      Poista
  14. Tietääkö muuten kukaan, onko Ticketiltä tulossa hawaiin (turkoosi) värisiä toppahanskoja, en ole ainakaan vielä netistä mistään löytänyt. Ne ottaisin mieluusti, niin kaunis on tuo väri.

    VastaaPoista
  15. Ticketin omassa nettikaupassa näyttää jotain turkooseja hanskoja olevan, mutta sävy ei taida olla sama? http://www.ticket2heaven.dk/en/outlet/drengovertoej/rib-mittens-6/
    OZBabyn livekaupassa oli myös minusta jo talvihanskoja, kannattaa kysellä!

    VastaaPoista