sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Löytöjä

Tämä viikko kului tiiviisti työreissussa, sähköpostin ja netin ulottumattomissa. Oikeastaan oli aika virkistävää, vaikka työreissut ovatkin aina työreissuja, aikataulut tiukkoja ja työasiota aamusta iltaan.
Vähän onneksi oli vapaa-aikaakin ja pääsin shoppailemaan. Tällä kertaa lupasin itselleni, että oikeasti panostan omaan vaatekaappiini ja aika kivasti tässä onnistuinkin. Suurin kiitos lienee kollegallani, hänellä kun ei ole lapsia, eikä hän jaksa haahuilla lastenvaateosastoilla eikä lelukaupoissa kovin pitkiä aikoja..

Vaikka emme päässeetkään aikataulullisista syistä toivomaani suosikkikohteeseen, tein silti omasta mielestäni paljon aika kivoja löytöjä.

Useammastakin kaupasta löytyi kivoja arkihuiveja
Lyle&Scott, Fatface & Oasis


Kuten aiemmin mainitsinkin, en ole mikään erityinen jakkuihminen,
tämä villatakki menee hyvin jakusta:)
Cynthia Rowley Ja tämä villaneuletakki oli vaan NIIN minun näköiseni:)
Fenn Wright Manson
 

Ja tätä neuletakkia ole jo aiemmin täällä Suomessa mallaillut,
nyt oli hinta omalle kukkarolle sopiva:)
RL
 
Vaikka aika tehokkaasti vapaa-aika vietettiinkin nastenvaateliikkeissä,
kyllä lapsillekin kovasti kaivattuja tuliaisia tuotiin:)

Nyt viikon tauon jälkeen onkin kiva päästä lukemaan teidän muiden ihania blogeja:)
 

8 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia oot tehnyt! Jakkumalliset neuletakit on kyllä käteviä, siistejä ja huolettomia, jos ei ihan perus jakuista välitä. Bongasin niin ihanan Lexingtonin neulejakun, mutta hinta vähän jarruttelee. Nyt vielä kun alkaa näkemään näitä neulejakkuja, niin arvaa tuleeko pakko saada tilanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olin myös aika tyytyväinen saldooni:) Jakkumaiset neuetakit ovat kyllä kivoja, ne ovat minulle ainakin riittävän virallisia melkein joka menoon ja silti mukavia. Lexingtonin mallistot ovat kyllä ihania, niitä tuntuu vaan olevan aika huonosti saatavilla täältä meiltä. Oletko bongannut niitä jostain nettikaupasta?

   Poista
  2. Niinhän niitä on, mutta neulejakun bongasin Putiikki Rannalla, se on aika täydellinen :) Liikkeessä varmaan enemmän Lexingtonia kuin nettipuodissa.

   Poista
  3. Kiitos ihanasta kauppavinkistä;)

   Poista
 2. Mulla on kauhee lontoo kuume. Vuosi sitten oltiin ja nyt ei olla menossa ja mä en tiiä miten tästä kuumeesta selvitään. Kivoja löytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulla on varmaan ikuinen Lontoo-kuume:) Eikä nämä työreissut koskaan oikeastaan sitä helpota, nytkin ehdittiin olemaan Lontoossa vain maanantai, loppuaika oltiin valitettavasti ihan muualla:( Joskin kyllä ne isot perinteiset yliopistokaupungit ovat aina aika ihania!

   Poista
 3. Oi mitä löytöjä! Ulkomailta omien vaatteiden shoppailu onkin ihan parasta, ja usein edullisintakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli itsekin tyytyväinen:) Ulkomailla todella tekee aika usein kkivoja löytyjä ja jotenkin shoppailu on mukavampaakin, kun valikoimat ovat ihan erilaiset.

   Poista