torstai 13. syyskuuta 2012

Muumifanille

Meillä pikkuveli on edelleen kova muumifani ja kesän suosituimmat vaatteet ovat olleet Lindexin muumipaidat. Vaikka T-paita on alkanut olla jo tähän vuodenaikaan turhan viileä, on pikkumies lähtenyt pitkän ja turhan maanittelun jälkeenkin tarhaan muumipaidoissaan.
Onneksi bongasin pari viikkoa sitten Lindexiltä uudet muumit ja ne oli pakko ostaa helpottamaan niitä aamuja..
tiedän, peli on jo menetetty:)





Äiti tykkäsi raidallisista, poika ihastui tuohon kirjavaan siniseen..

Ja ehkä suurimmaksi suosikiksi on nyt noussut pojan itsensä bongaama hupullinen pyyhe/viitta. Tätä käytetään, vaikkei ihan juuri kylvyssä oltaisi oltukaan :)



Vaikka periaatteessa edelleen inhoan kaikkia hahmovaatteita, on tässäkin asiassa järki voittanut. On aika liikuttavaa katsoa, kuinka tohkeissaan poika muumejaan aamulla päälle pukee.
Vielä kun jostain löytyisi Oktonautti-paita, olisi nekin aamut, kun muumit ovat pyykkikorissa, pelastettu..

11 kommenttia:

  1. Toi musta raidallinen on kyllä aika kivan näköinen :) Meilläkin muuten asuu yks pikku neiti joka todella tykkää muumeista! Toistaiseksi ne ollaan kyllä saatu pidettyä pyjamissa ja kyplpytakissa yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekin tykkäsin tuosta musta-valkoisesta eniten. Se on päällä tosi kivannäköinen. Poika tietysti tykkää noista värikkäämmistä;)
      Mulla on tuon pikkumiehen osalta varsinkin tämä hahmopeli aika menetetty juttu..

      Poista
  2. Meillä poika tykkää myös muumeista ja Lindexin muumimallistosta on useimmiten tullut joku juttu pojalle. Ne ovat yleensä tosi kivoja. Pojalla on mm toi musta-valkoraidallinen paita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta myös nämä Lindexin muumimallistot ovat olleet tosi kivoja (jos hahmovaattet nyt kivoja voivat olla..).

      Poista
  3. Octonaut-paita ja muut välttämättömyydethän ovat vain parin klikkauksen päässä :)

    https://shop.abc.net.au/promos/octonauts

    Nimimerk. kummipojalle aarteita etsinyt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, en ole tuollaisia huomannutkaan..kiitos tästä vinkistä, taitaa olla ihan pakko tilata:) Onko sinulla kokemusta, millaisia nuo tuolla olevat printtipaidat ovat? Hinta ei ainakaan ole paha..

      Poista
  4. Liittyen octonautteihin; meillä asuu todellinen fani. Ootko löytänyt jostain niitä jaksoja (suomenkielellä), areenasta kun ovat poistuneet jo ne jaksot jotka telkkarista tulivat..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylellä ei ole niihin suomenkielisiin dvd-oikeuksia, näin oli muistaakseni maininta Pikku Kakkosen sivuilla facebookissa tai jossain netissä. Meilläkin olisi kovasti tykätty. Tänä kesänä tulleet olivat toiveuusintoja viime talvelta. Toivottavasti vielä jossain vaiheessa tulisi. Terkuin Anna.:)

      Poista
  5. Anni: meilläkin oli jonkinsortin kriisi, kun jaksoja ei enää YleAreenasta näkynytkään..olen koittanut videoita suomeksi etsiä tuloksetta. Lontoosta meinasin jo ostaa englanninkielisen version..Olisi kyllä megahyvä, jos niitä jostain suomeksi saisi! Yksi ystäväni oli ollut niin fiksu, että oli Areenasta niitä nauhoittanut. Pitääkin kysyä, jos sieltä saisi kopion..

    Anna: kiitos tiedosta, ei siis taida olla suomeksi tulossakaan. Tosi harmi:(

    VastaaPoista
  6. Kivoja nuo muumit....ne menisi kyllä meilläkin...inhoan niitä Batmaneja ja Spidermaneja ja mitä maneja niitä nyt onkaan...noista muumeista mun suosikki on tuo keskimmäinen missä on paljon pieniä muumeja en oikein välitä noista painetuista printtikuvista...

    Muumeja meilläkin katsotaan mielellään, sen mitä nyt yleensäkkään katsovat...eivät pojat ole oikein innokkaita töllöttämään telsua muutenkaan...

    MiMa anonyyminä kun blogger ei anna taas kirjautua...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumit ovat todellakin kivampia, kuin ne Batmanit yms., vaikka periaatteessa en mistään hahmoista vaatteissa tykkääkään:)
      Meillä Muumit ovat pikkuveljen suosikki, se on yksi harvoista ohjeimista mitä hänkään jaksaa katsella;)

      Poista