lauantai 27. huhtikuuta 2013

Äidin bling blingit

Neidillä on viimeaikoina ollut aika paljon kaikkea bling blingiä ja Äitikin on niistä vähitellen vähän innostunut. Ihan arkeen mitään timantteja tai muuta kiiltävää sentään en kamalasti osaa pukea, mutta juhlaan on kiva vähän koittaa etsiä aina jotain näyttävämpää.


Ostin syksyllä vähän hätäisesti nämä Stylesnobin harmaat bling bling -kengät. Niiden piti matsata valkoiseen pitsimekkoon, jossa muistin olevan hopeaa. Mekossa olikin kultaa valkoisen mausteena ja nämä kengät jäivät sen mekon kanssa käyttämättä.


Vuodenvaihteen jälkeen löysin kengät kaapista ja mietin, että kaipa niille pitää joku kaveri saada. Bodenin alesta olin katsellut harmaata silkkimekkoa ja kun muistin kenkien olemassaolon, piti mekko tilata kokeeksi.


Mekko matsasi kenkiin kivasti ja pariskunta onkin päässyt ulkoilemaan aika ahkeraan tässä kevään aikana.


Mekko oli eka kokeilu Bodenin naistenmallistosta. Olen merkin naisten vaatteita pitkään katsellut ja monta kertaa, kun lapsille sieltä olen tilannut, miettinyt tilaamista myös itselle. Nyt uskaltauduin tilaamaan ekaa kertaa, kolmas tilaus lähti tänään :) Hinta-laatusuhde on kohdillaan ja mallistossa on kivoja, vähän erilaisia arkivaatteita sekä tällaisia semijuhlavia juttuja.

Löytyykö muita Boden -faneja?

12 kommenttia:

 1. Kivat kengät ja mekko.
  Lapsille olen tilannut Bodenilta, itselleni vain harkinnut. Ajattelin juuri, että voisin laittaa pojille pienen t-paita tilauksen - ehkäpä sitten jotain itsellenikin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minökin tykkään:) Lapsille mibökin aiemmin ole sieltä vain tilannut, mutta usein naisten juttuja katsellut ja alesta vihdoi uskaltauduin kokeilemaan. Jäin heti koukkuun:)

   Poista
 2. Kivoja juttuja! En ole vielä koskaan tilannut mitään Bodenilta, pitäisikin joskus kokeilla! :) Vastasiko tuo mekko miten kokoaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minulla aiemmin kokemusta vain Bodenin lastenosastosta. Mekko vastaisi kokoaan hyvin, Bodenilta löytyy minusta loistavat mittataulukot, jokaiselle vaatteelle on omat (measurements -välilehti jokaisessa kohteessa) mitat, joten helppo miettiä jokainen vaate tarkkaan.

   Poista
 3. Minuakin kiinnostaisi koot ;). Tosi kaunis asu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun kokemuksellani mitoitus on aika normaali, mitat löytyvät tosiaan jokaisesta vaatteesta erikseen, joten helppo siitä katsoa, minkä koon valitsee. Minusta se ainakin on ihan loistavaa, ettei tarvitse arpoa.

   Poista
 4. Täällä!Pari kertaa olen alesta tilannut.Tykkään :)
  Kivat ostokset sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysin sielunkumppanin:) Tykkään myös, kivoja, kun ovat vähän erilaisia.

   Poista
 5. Tyylikäs asu! Mä olen kanssa klikannut Bodenilta itselleni mekoja ostoskoriin, mutta loppumetreillä en ole sitten uskaltanutkaan. Pitää varmaan joku kerta alesta uskaltaa. Lastenvaatteisiin olen ollut oikein tytytäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mekkoja siellä tosiaan on kivasti ja niitä minulle on parit kotiutunutkin. Kannattaa kyllä kokeilla, ainakin minä olen ollut omiin vaatteisiini yhtä tyytyväinen, kuin lastenkin, ellen jopa tyytyväisempi:)

   Poista
 6. Aivan ihana asu! Hyvä kun muistutit Bodenista. Tarvitsisin kesämekkoja itselle ja siellä olisi ihania. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, minäkin tykkään! Bodenilla on tosi kivoja mekoja vaikka millä mitalla:)

   Poista