keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kaulukset

Välillä vähän äidin juttuja.
Innostuin syksyllä erilaisista irto-kauluksista, tiedättehän sellaisista , jotka voi laittaa minkä kanssa vaan, vähän korun sijaan. Ostinkin niitä kahdet erilaiset. Kokonaan helmistä tehdyt ja toiset sellaiset, joissa on kankaaseen kiinnitetty erilaisia "timantteja" ja muita hörsöjä ja takana silkkinauha kiinnitykseen.


Helmiversio oli minulle jotenkin liian raskas ja hankalan oloinen, vaikka kaunis olikin. Se tuppasi kävellessä heilua kaulan ympärillä ja olla vähän vinksin vonksin koko ajan. Sen jälkeen kun olin pari kokousta mennyt niin, että joku oli vaivihkaa huomauttanut kauluksien olevan vinossa, se meni Neidin aarteisiin.


Ajattelin, että kangaspohjainen on vähän helpompikäyttöinen ja pysyy paremmin paikoillaan, mutta ei, sama kohtalo oli silläkin. Yhden esiintymisen isomalle kuulijakunnalle vedin tyylikkäästi "raamit kaulassa" eli se kaulus oli tyylikkäästi vinksin vonksin vinossa.. Sekin pääsi hyvän hoitoon Neidin aarteisiin..


Lindexin alesta löytyi sitten tämä kiva kaulustoppi, joka menee kivasti neuleen alle ja tuo vähän jotain juttuja asuun. Ja ainakin kaulukset pysyvät ojennuksessa kovassakin vauhdissa :) Ja täällä vauhtia piisaa..


Tämä oli muuten ensimmäinen yritys ottaa itsestä päivän asu -kuva. Ei ole helppoa, ei. Ensin peili oli niin likainen, ettei läpi nähnyt ja piti ruveta siivoamaan. Sitten taustalla oli niin paljon rojua, että piti taas ruveta siivoamaan. Sitten en vaan onnistunut saamaan sellaisia kuvia, missä ei olisi ollut pääosassa kamera tai vaihtoehtoisesti itse en ole ihan vinossa..ehkä jätän suosiolla asukuvaukset muille :) Olen jotenkin kuvitellut, että lapsien kuvaaminen on paljon haastavampaa, kun eivät pysy sekuntiakaan paikalla. Taitavat kuitenkin olla paljon parempia malleja, kuin äitinsä!
10 kommenttia:

 1. Joo toi asukuvien ottaminen ON vaikeaa ja tuntuu hieman hölmöltä ;) Ota neiti avuksi niin mäkin teen ja sitten ne tappeli keskenään kumpi saa painaa nappia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeaa on ja erityisesti hölmöä:) Mulla ei ole jalustaa, joten Neiti ei oikein saa tarkkoja kuvia, välillä on kokeillut jotain juttuja (ei siis kyllä mitään asukuvia). Ja sitäpaitsi meillä Neiti viihtyy paljon paremmin kameran edessä kuin takana;)

   Poista
  2. Heh -sama meidän esikoisella ;) Poseeraukset on valmiina :D

   Poista
  3. Sama täällä, poseerauksia kyllä riittää myös..mietin joka kerta, että mistä ihmeestä ne oppii nuo kaikki poseerausasennot..Ei ainakaan äidiltä tule;)

   Poista
 2. Asukuvien ottaminen on lähes toivotonta juuri mainitsemiesi asioiden vuoksi, vaan onpa kiva paita sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asukuvien ottaminen on kyllä näköjään todella taitolaji:) Kiitos, tykästyin itsekin paitaan, tuo juuri sitä pientä kaivattua juttua tylsiin neuletakkeihin, joita usein käytän.

   Poista
 3. Ihanat kaulukset. Tuollainen kelpaisi kyllä minunkin kaappiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään. LindeXistä noita voisi vielä saada, tosin olen vastaavia jossain muuallakin nähnyt, joskaan en muista missä.

   Poista
 4. Tyylikäs kokonaisuus ja hyvin olet onnistunut ottamaan kuvia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, otoksia oli kyllä aika paljon ja nämä tänne päätyneet ne parhaimmat, ja onhan noissakin kaikissa vähän joku vinossa tai ainakin kamera edessä:) Ei ole näköjään ihan mun juttu;)

   Poista