perjantai 19. huhtikuuta 2013

Ihan itte

Pomp De Lux -kutsujen paketti tuli viikolla ja vähän äitiä jännitti, mitä se sisältää..
Ihan itte kutsuilta valitut vaatteet oli riivitty ihan itte postipussista auki
(sain töihin tekstarin, äiti saanks mä avata tänne tulleet postit? Tääl on nyt ne pomp de luxin ihanuudet!).
Kämppä oli täynnä tyhjiä muovipusseja ja pahvisia hintalappuja.Kaikki vaatteet oli mallailtu moneen kertaan ja saimme illalla oman muotinäytöksen, joka Neidin toiveesta myös kuvattiin.
Vaatteet olivat tosi kivoja ja uskoakseni monikäyttöisiä, vaikka tosiaan Neiti ne kutsuilla vähän kuin varkain ihan itse valitsikin. Eipä luulisi näiden kanssa ainakaan tulevan sitä valitusta, että oletpas äiti ostanut mulle taas ihana kamalia vaatteita :)

 
Suurin osa vaatteista, housuja lukuunottamatta oli aika kesäisiä, eikä niiden aika ole ihan vielä. Siitä ehti tulla kuitenkin jo vähän riitaa, Neidin mielestä shortsihaalarilla voi hyvin mennä jo kouluun, jos vaan laittaa ulkohousut päälle. Toivottavasti tämä toive toteutuu pian.
 

Alla vielä pari esimerkkiä mallin poseerauksista, mistä nämä kaikki asennot oikein opitaan??

 
Valitettavasti Ihan itte asenne lopahti siinä vaiheessa, kun lopulta jäljet olisi pitänyt koota.. Myttyjä oli vähän siellä sun täällä niiden lappujen ja muovipussien lisäksi.
 


Ihanaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Miten omatoimisia tuon ikäiset jo on, hengittelin syvään kun mietin et mulle soitettais töihin ja kysyttäis vastaavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vähän turhankin omatoimisia, ainakin täällä;) Olen tottunut jo vaikka minkälaisiin puheluihin ja tekstareihin..

   Poista
 2. Ihana neiti :D! Ja hyvä kysymys, mistä nuo poseeraukset oikein opitaan :O (meillä ihan sama)? Barbie-leffoista?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Minä veikkaisin myös poseerausten innoittajaksi telkkaria, Barbileffoissa tosiaan ainakin aika hyvää mallia löytyy;)

   Poista
 3. Pompit on niin tämän äidin suosiossa! Tykkään ihan hirveästi ja onneks pojatkin. Kivoja, vähän erilaisa ja kivan hintaisiakin.
  Ihanat poseeraukset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pompit ovat kyllä tosi ihania, meillä tykkää myös lapset sekä äiti. Pikkuveljelle tuli myös aika kasa, palaan niihin ehkä myöhemmin. Kiva tosiaan, että pojillekin on kauniita juttuja. Ja hinta tosiaan plussa.

   Poista
 4. Ihana malli näytöksessä :)
  Mulle on pomp de lux merkkinä vieraampi mutta kuvien perusteella täytyisi tutustua paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ihanahan malli kyllä on, poseeraukset voisivat kyllä äidin mielestä jättää vähän vähemmällekin. PdL on minulle tullut täältä blogeista tutuksi ja ollaan kyllä ihastuttu merkkiin kovasti. Christinaa kompaten tosi kivoja, vähän erilaisia hyvän hintaisia.

   Poista