keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Under not-so-lucky stars

Meillä on tykätty Pomp de Luxin vaatteista jo aika monta kautta, eka tilaus taisi tulla jo peräti kolme vuotta sitten Tanskasta hurjien postareiden kera. Merkki taitaa olla yksi niistä, joihin olen blogien kautta tutustunut ja ihastunut.

Viime syksynä olin todella ilahtunut, kun kuulin, että merkkiä aletaan myymään myös täällä Suomessa ja varasinkin heti alkusyksyyn kutsut. Syksyn kutsut menivät kuitenkin mönkään, kun jouduin sairasvuotelle parantelemaan selkääni ja myyntikausi ehti loppua, ennenkuin saatiin sovittua uudet kutsut. Vähän harmitti, mutta tilaus tehtiin sitten verkkokaupan kautta.

Varasin heti tammikuussa keväälle uudet kutsut ja niiden pitikin olla jo ennen pääsiäistä. Viikko ennen h-hetkeä sain teitää, että juuri samalle illalle oli sovittu pakollinen työhön liittyvä meno ja taas jouduin sopimaan uuden ajan kutsuille.


Eilen oli sitten vihdoin kutsupäivä, ja kutsut saatiin vihdoin ihan oikeasti pidettyäkin. Tosin valmistelut eivät sujuneet ihan niin kuin piti. Maanantai-iltana Neiti oli jäähallilla kaatunut ja loukannut vähän lonkkaansa. Illalla tilanne ei näyttänyt kovinkan pahalta ja ajattelin, että uni parantaa jalan. Aamulla valitettavasti tilanne ei ollut parempi, vaan Neiti ei pystynyt varaamaan jalalle ollenkaan ja jouduimme piipahtamaan lääkärissä ja röntgenissä tarkistuttamassa jalan tilanne. Onneksi mitään murtumia ei ollut, mutta lääkäri määräsi viikon lepoa ja liikuntakiellon.

Mietin päivällä röntgenin odotusaulassa, pitäisikö laittaa viesti kutsutuille, että perutaan koko juttu. Kotityöpäivän ohjelmaan siis luonnollisesti niiden oikein töiden lisäksi suunnitellut siivoukset ja leipomusten viimeistelyt jäivät lääkärireissun alle. Päätettiin kuitenkin Neidin kanssa yhteistuumin pitää kutsut Neidillekin oli luvassa mieluisia vieraita.

Kutsut siis pidettiin heti kolmannella yrityksellä, iso kiitos mukavalle esittelijälle ja erityisen ihanille vieraille. ja iso MURRr niille todella monelle kutsutulle, jotka eivät saapuneet - eivätkä edes vaivautuneet ilmoittamaan :( Tiramisua olisi täällä tajolla nyt vähän enemmänkin.. On se vaan ihanaa päästä livenä näkemään ja "hiplaamaan" kauniita vaatteita ja tietysti vaihtamaan kuulumisia!

Valmistelut menivät vähän kalkkiviivoille, vasta illalla huomasin, että esim. tarjotusta tiramisusta puuttui kokonaan kaakaojauhe pinnalta..:) Kiire jäi vähän päälle, enkä muistanut ottaa edes yhtään kuvaa. Tarjoilutkin kuvasin illalla kutsujen jälkeen. Neiti taisi ovelana tyttönä aistia myös äidin kiireen ja vähän käyttää tilannetta hyväksi, tilauksesta tuli aika iso ja pääasiassa se koostui Neidin omista valinnoista..Osa vielä sellaisia, mistä etukäteen keskusteltiin, ja vähän sovittiin, että ei välttämättä nyt tilattaisi..:) Ja harmiksi tosi moni juttu oli jo loppunut, vaikka esittelijän mukaan varastoa oli juuri täydennetty.

Nyt vähän jännityksellä odottelen pakettiamme..:)

12 kommenttia:

 1. No onpas teillä ollut mutkia kutsujen järkkäämisessä! Hyvä että viimein onnistui :) Mulla kans oli paljon perumisia samaisilta kutsuilta ja osa ei tosiaan edes ilmoittanut, ihme meininkiä... :/ Pompdelux on tänä keväänä menettänyt kovasti osakkeita mun silmissä, kun kamat on loppuunmyyty jo ennen kuin koko nettikauppa edes aukesi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä minun ja PdL:n livetapaaminen ei meinannut ollenkaan onnistua:) Minusta oli aika ihmeellistä, että ihmiset eivät edes vaivautuneet ilmoittamaan, että eivät tule paikalle. Ennen en ole tällaiseen törmännyt! Olin kyllä tietoinen, että mallisto on ollut suosittu, mutta kuvittelin sen koskevan vain suosituimoia mekkoja. Harmisti paljon muutakin kivaa oli kokonaan loppu. Kyllä me silti aika muhkea paketti saadaan toivottavasti pian hakea..

   Poista
 2. Näppärästi sai neiti hyvän tilauksen itselleen :) Meillä ainakin lapset haistavat kaikki mahdollisuudet saada jotain ekstraa, jota ei ole luvattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä nuo näköjään tosiaan osaa kaikki tilausuudet käyttää hyväkseen:) Vähän kyllä suorastaan pelottaa, nitäköhän me loppujen lopuksi oikein tilattiin...:)

   Poista
 3. Ihanan näköistä tuo suolainen tarjottava <3 Voisitko laittaa ohejetta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on savuporotahnaa rieskan päällä. Aika hyvää kyllä on, täytyy myöntää:) Voin tottakai laittaa ohjeen, kunhan ehdin.

   Poista
 4. No olipa teillä hankaluuksia saada järjestettyä PdL kutsut! Kiva, että sujuivat kuitenkin lopulta hyvin. Tuo, että vieraat eivät saavu paikalle eivätkä ilmoita mitään etukäteen, tuntuu olevan yleinen trendi. Melkein kaikilta kutsuiltani on puuttunut vieraita ja se on tosi ikävää emännälle joka on nähnyt vaivaa ja järjestänyt kutsut. Varastotilanne oli tosiaan hyvä viime viikolla ja vielä viikonloppunakin ja taas maanantaina saatiin lisäystä. Tilanne elää jatkuvasti ja vaatteiden suosio Suomessa on yllättänyt. Edustajiahan on nyt yli tuplamäärä syksyyn verrattuna. Edustajilta voi tilata heti kauden ekana päivänä lähettämällä tilauksen sähköpostilla. Jos olet menossa kutsuille myöhemmin tai pitämässä kutsut itse tilaus voidaan linkittää siihen tapahtumaan ja tilauksen summa lasketaan mukaan emännänalennukseen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihan ei mennyt helpoimman kautta, mutta onneksi saatiin vihdoin onnistumaan. Kyllä niitä vaatteita on paljon kivempi ihan livenä mallailla ja ihmetellä. Ihania kyllä ovat!
   Kutsuttujen ja tulematta jättäneiden käytös oli minulle ihan uutta ja ihmettelen kyllä kovasti. Minusta olisi fiksua edes ilmoittaa..
   Huomaa kyllä nyt tosiaan, että edustajia on enemmän ja menekki sen mukainen, olen aiempina vuosina saanut kaiken haluamani jopa alesta, tänä vuonna ei taida aleen paljon ostettavaa jäädä. Se on tietysti tottakai hyvä, että menekkiä on, mutta toki se ostajana harmittaa, jos ei saa sitä mitä olisi halunnut:) Tuo onkin hyvä tietää ensi kautta varten, että edustajalta voi ostaa suoraan ilman kutsujakin!

   Poista
 5. Näyttääpäs hyvältä noi tarjoilut! Mä tulisin mielelläni sun kutsuille ;) Harmi että matkaa taitaa olla joku noin viisi tuntia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olet todella tervetullut seuraaville kutsuille, joskin matka tosiaan on turhan pitkä;)

   Poista
 6. Näyttää muuten aivan taivaallisen hyviltä noi sun tarjottavat! Jos asuisin lähempänä tulisin samantien rääppiäisiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, olivat ne aika hyviä, vaikka itse sanonkin ;) (nimimerkillä tiramisua suu täynnä..) Rääppäisiin pääsee edelleen, tervetuloa vaan!

   Poista