keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Pitkästä aikaa Zarasta

Zara on yksi meidän ehdottomista suosikkikaupoista, varsinkin housujen osalta. Zara on myös sellainen kauppa, josta aina tarttuu matkaan kaikkea sellaista ihanaa, mitä ei ole alunperin suunniteluut ostavansa.


Zara on myös meillä sellainen kauppa, jossa välillä käydään tosi tiuhaan ja välillä unohdetaan kokonaan sen olemassaolo. Ehkä syy on osittain tuossa edellä mainitussa asiassa, sieltä löytyy aina liian paljon ihanuuksia;) Nyt kuitenkin taas ihmettelen itseäni, miten olinkaan vallan unohtanut koko kaupan.. 


En ole käynyt Zarassa tosi pitkään aikaan, ehkä alkukesästä viimeksi. Enkä varmaan nytkään olisi sinne muistanut mennä, ellei Neiti olisi valitellut housuvarantojensa vähyyttä, farkkuleggarit ovat kaikki liian pieniä.Ja toiveena oli (jälleen) sama malli koko isompana. Zaran denim leggingsit ovat ihan loistavat, samaa mallia on ollut myynnissä jo useana vuotena. Näyttävät ihan farkuilta, mutta ovat ihan trikoomaista materiaalia. Hintaa on huimat 12,90 ja kestävät uudenveroisina pesusta toiseen. Ja ekstraplussaa siitä, että malli passaa myös tuollaiselle luistelijalle, jolla on pyllyä ja reittä vähän normia enemmän, vaikka  muuten kovin laiha onkin.


Leggareita kävin siis ostamassa parit ja tietystikään en voinut olla katsastamatta muutakin valikoimaa. Oih, siellä on vaikka mitä ihanaa! Minusta pitkästä aikaa koko mallisto on todella onnistunut. 

 
Kävin ilman lapsia Zarareissun ja mukaan tarttui housujen lisäksi pari omavaltaisesti riskillä valittua paitaa, jotka kelpasivat Neidille loistavasti. 
 
 
Pikkuveljellekin ostin housut, samaa suosikkimallia, joissa Isoveli on hiihdellyt viimeiset viisi vuotta läpi talven. Harmiksi Isoveli on Zaran koot ylittänyt ja nyt onkin tulevaksi talveksi (täällä sellaista ei ole vielä näkynyt..) kova miettiminen, mistä löytyisi vastaavat katu-uskottavat vuorilliset housut. Olisko jollain vinkkkejä?
 
Lisäksi Pikkuveli sai ihan ikioman Pariisi-paidan. Häneen kesän Pariisin matka teki lähtemättömän vaikutuksen ja hän on kovasti harmitellut, kun Pariisiaiheiset paidat ovat kaikki tytöille. Nyt on pojallakin oma:)
 
Löytyikö muille suosikkeja Zaran talvimallistosta?
 

6 kommenttia:

 1. Zarassa on kyllä ihania vaatteita lapsille (ja äidille ;) ). Tosin erittäin harvoin tulee siellä käytyä kun vaikka suht usein pääkaupungissa piipahdan niin harvemmin siellä shoppailen mitään. Jos Zara joskus avaa nettikauppansa myös Suomeen niin sitten taatusti lisääntyy Zara-vaatteet meidän perheessä. :)
  Mä tykkään muuten paljon Zaran lookbook-kuvista, ovat aina tosi kivasti stailattuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Zarasta löytyy kaikille kyllä ihania juttuja. Itselleni olen valiettavasti aika vähän löytänyt sopivia kokoja, kun olen aika isokokoinen ja rintava:(
   Nettikauppa olisi kyllä ihan loistava, vaikka meillä kauppa onkin tuossa lähellä. Kaikkia juttuja ei aina saa liikkeestä. Muistan jonkun joskus asiaa selvitelleen ja saaneen Zarasta vastauksen, että eivät ole suunnttelemassa edes nettikaupan laajentamista Suomeen, pöh!
   Lookbookit ovat todella inspiroivia minustakin!

   Poista
 2. Zarasta löytyy kyllä aina jotakin ostettavaa, neidille ostin just Zaran Eiffel paljettipaidan, harmi kun ei ollut noita poikien tai sitten en huomannut, nyt tuli "pakko saada" pojalle tollanen. Harmi kun täältä meiltä lähimpään Zaraan on niin pitkä matka :( Ihania mekkoja oli teillä tuolla aiemmassa postauksessa!! Oletko saanut mun s-postit, vai ovatko hävinneet johonkin matkan varrella??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zara on kyllä vaarallinen, aina tosiaan löytää ostettavaa..Meillä oli Neidillä toiveissa yksi Eiffel-paita myös, muta siitä ei enää löytynyt harmikis kokoa, mutta onneksi löysin edes tuon Pikkuveljen Eiffelpaidan. Se on kyllä aika kiva!
   Apua, en ole saanut viestejäsi, laitoin sinulle jokin aikaa siten huhuiluviestin. Pitääkin mennä katsastamaan tarkemmin vielä tuo sähköposti, palataan asiaan!

   Poista
  2. Mihin lie mun 2 viestiä mennyt ? No mä laitoin nyt tuosta mun toisesta s-postista sulle tähän blogin s-postiin viestiä, jospa löytäisi perille :)

   Poista
  3. No nyt tuli posti vihdoin perille, vastailen pikimmiten:)

   Poista