sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Takit kaapista

Viime viikolla esittelin Neidin mekkoja mekohaasteessa, nyt kaimani Riikan blogista laittoin uuden haasteen kiertämään ja tässä nyt meidän takkivalikoima.

Vaikka täällä ei talvi ennen tätä päivää juuri ole vaivannutkaan, otin tähän nyt meidän talvitakkivalikoiman.
Olipahan hyvä syy kaivaa ne lopullisesti esille.
Katsotaan, koska oikeasti päästään niitä käyttämään, tähän asti ollaan menty vielä välikausitamineilla (ja Isoveli pelkällä karvavuorisella hupparilla, ellei joku ole pitänyt vahtia = useimmiten..)


 
GantIsoveljen kohdalla tämä inventaario oli todella tarpeellinen. Todettiin, että ainoastaan yksi takki mahtuu. Sekin siistimpään menoon ostettu parka.

 Ver de Terre // Monnalisa // Ver de Terre // Burberry // Little Couture // Ticket

Neidin tilanne on hyvä, takkeja on sopiva määrä joka tilanteeseen. Kouluun musta Ticket ja lila Vdt, kaupungille VdT roosa untsikka ja mekon kanssa BBY musta tikkitakki tai Little Couturen musta glittervillakangastakki.
Yksi takki puuttuu vielä kuvasta, se on vasta tulossa ja siihen palataan myöhemmin.
Ja vaaleanpunainen Monnalisan rusetti-unelma sai lähtöpassituomion. Liikaa kuulemma rusetteja..
 Mayoral // Il Gufo // Wheat
 
Pikkuveljellä on minusta myös aika kohtuullinen määrä takkeja ainakin aiempiin vuosiin verrattuna. Siistimpään menoon löytyy Isoveljen perintönä harmaa duffeli ja viime vuotinen Gufon untsikka. Tarhatakiksi on varattu täälläkin jo nähty Wheatin ihana ruututakki.

Erityismaininnan ansaitsee Pikkuveljen uusin takki, Ver de Terren kaunis Eskimo ihanana harmaana.

 
 
 
Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!
 
 

8 kommenttia:

 1. Onpas kivoja takkeja pikkuveljellä. Duffeli ja ruututakki ovat erityiset kauniit. Meillä ei ole pojilla ollut ainakaan pariin talveen mitään siistimpää talvitakkia, vaikka suorastaan rakastan duffeleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, duffeli ja ruututakki ovat minustakin tämän talven helmet tuon VdT:n ohella. En usko, että olisin erikseen Pikkuveljelle villakangastakkia täksi talveksi ostanut, mutta jemmasta löytyi tuo Isveljen vanha sopivasti. Ikää sillä on muistaakseni 7 vuotta, eli klassikot eivät ihan heti vanhene:)

   Poista
 2. tämä haaste ei mielestäni lähtenyt riikalta vaan eräältä englannissa bloggaavalta joka haastoi riikan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jessika tarkennuksesta, niinhän se todella taisi mennä, minä tosin nappasin haasteen itselleni nimenomaan Riikalta:)

   Poista
 3. Totta, se haastoi mut takaisin, kun tein mekkohaasteen. Laitoin sen kyllä menemään kaikille. Ihania takkeja sulla, erityisesti duffeli!!! ja kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tarkennuksesta, sinun haasteeseesi minäkin tosiaan nappasin kiinni, kiva kun laitoit haasteen eteenpäin meille kaikille, tämä oli kiva ja meidän kohdalla kovin hyödyllinenkin. Duffeli on kyllä iki-ihana:)

   Poista
 4. Ihania takkeja, meillä pitääkin ostaa kummallekkin uudet. Poika haluaa nimenomaan karvakaulustakin.
  Toi duffelitakki on ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Meillä Neiti tykkää myös karvakauluksista.
   Duffelit on ihania klassikkoja:)

   Poista