sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Shoppailua ja suklaata

* Tämä postaus on tehty yhteistyössä
Ostohyvitys.fi -sivuston kanssa.
 
Jokainen bogini lukija on varmaan huomannut, että tykkään kovasti shoppailla ja erityisesti erilaisissa verkkokaupoissa. Välillä olen tarkka ja vertailen hintoja, välillä ostan jonkun alennuksen tai alekoodin innoittamana ja välillä ihan muuten vaan. Eipä ole koskaan tullut mieleeni, että isosta määrästä verkkokauppojakin voi kerätä itselle bonuksia eli saada siis tuntuvia alennuksia ihan vaan ostamalla. Kotiväki on puolestaan huomannut, että monesti viikonloppuna äidillä on oikeus syödä tietokoneen äärellä suklaata, vaikka muilla ehkä ei olekaan..

 
Olinkin kovasti innoissani, kun sain Ostohyvitys.fi -sivustolta yhteistyöehdotuksen, josta te lukijat pääsette kanssani hyötymään. Pääsette tutustumaan tästä linkistä Ostohyvitys.fi -sivustolle ja kirjautumalla kättäjäksi saatte ensimmäisen Ostohyvitys-sivuston kautta tehdyn ostoksen jälkeen herkuteltavaa, eli Fazerin suklaalevyn. Ja tietysti bonukset kaupan päälle.
 
 
Ostohyvitys.fi -sivusto on ensimmänen suomalainen ns. Cashback-sivusto. Cashback -sivustot ovat muualla maailmalla suosittuja. Ideana on yksinkertainen, mutta asiakkaan näkökulmasta oikein mainio;) Shoppailemallaa Ostohyvitys -sivuston kautta saat kunkin kaupan määrittelemän prosentin verran takaisin rahaa suoraan tilillesi.

Sivusto tuo kauppiaan sivuille maksavan asiakkaan, josta kauppias maksaa Ostohyvitykselle komission. Komissiota voi verrata myyntiproviisioon ja se voi olla esimerkiksi prosenttiosuus ostoksen loppusummasta tai kiinteä euromääräinen komissio (esimerkiksi 20 % ostoksien loppusummasta, 5 € per varaus/ostos/hakemus). Saatuaan komission kauppiaalta, Ostohyvitys jakaa saadun summan ostoksen tehneen asiakkaan kanssa. Näin asiakas saa rahaa takaisin tehtyään ostoksia verkkokaupassa.
 
Se, mikä minut yllätti oli Ostohyvitys.fi -sivuostolla olevien verkkokauppojen määrä, tarjolla on yli 450 kotimasta ja ulkomaista kauppaa, joiden ostoksista saa erisuuruisia bonuksia suoraan tilille. Ehdin jo vähän laskea, mitä olenkaan menettänyt, kun en ole aiemmin Ostohyvityksestä tiennyt..
Esimerkkeinä itseäni kiinnostaneista kaupoista Little Fashion gallery 6 %, BabyShop 4 %, Stadium 4 %, Marks & Spencer 1 %, Room21 4 %.
 
 
Lasten talvivaatepuoli on vähän vielä vaiheessa ja Reima kuuluu myös yhtenä Ostohyvityksen piiriin. Varmistin itselleni suklaalevyn shoppailun ja surffailun kaveriksi ja testasin Ostohyvitystä Reiman nettikaupan kautta.
Lupaan palata jossain vaiheessa kertomaan, kuinka homma onnistui ja mitä meille Reimalta ostettiin.
 
 

Onko muille ostohyvitys.fi tuttu?
 

6 kommenttia:

 1. Eipä ole ostohyvitys vielä tuttu, mutta ehkä tutustumisen arvoinen. Ehdottomasti tuota lastenvaatepuolta tulisi parannella, koska eniten tilaan juuri netistä lapsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin oli ihan vieras juttu, mutta nyt kokeilen. Koitan muistaa palata kertomaan jossain vaiheessa, miten toimii. Sama homma minulla, itselleni en juuri mitään netistä uskalla tilata, pääosa verkko-ostoksista tulee juurikin lapsille ja lastenvaatepuoli on tosiaan vielä tuolla vähän vähemmällä edustuksella, toivottavasti laajenisi enemmän jatkossa sinne suuntaan!

   Poista
 2. Mä olen tilittänyt ostohyvitystä käyttämällä tililleni jo useamman kympin :) Ihan loistava juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiva kuulla, että oikeasti siis toimii. Onhan se kiva saada rahaa tilille, kun shoppailee;)

   Poista
 3. We are proud to announce that the new flagship Louis Vuitton store is now open in Barcelona, so no excuse not to shop for the most luxury travel goods, by the way thank you very much for your posts, very much enjoy reading your blog.
  www.ruedigerbenedikt.com/blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank You for Your kind words!
   It is nice to know, that You have now your own LV-store;)

   Poista