lauantai 22. marraskuuta 2014

Extra Beautiful Basic Equipment [EBBE]

Pitkästä aikaa vuorossa lastenvaateasiaa 😊 Viime viikkoina olen taas tehnyt pakon edessä pientä inventaariota lasten kaapeissa, sinne kun on ilmestynyt jostain iso läjä liian pientä vaatetta. Kaapit eivät silti edelleenkään ammota tyhjyyttään, mutta jotain juttuja on pitänyt ostaakin. Olen seurannut tosi vähän lastenvaatemaailman uusia tuulia ja uudet ostokset on pääsääntöisesti tehty tutuilta ja turvallisilta merkeiltä tutuista kaupoista.


Peruscollegevaatteita on joskus tosi vaikea löytää, ainakaan sellaisia hyvänlaatuisia. Kesällä ostin jemmaan Little Copenhagenista EBBE -merkkiset peruscollarit ja -takkin. Ne oli pakko ostaa, ihan jo sen takia, että niissä oli iso E-kirjain. Varsin sopiva pikkupojalle, jonka nimi alkaa eellä 😊. Materiaali oli paksua ja jämäkänoloista. Nyt setti on sopiva, tällä hetkellä ne ainoat sopivat, ja niitä onkin ahkerasti käytetty. Kangas tosiaan on laadukasta, tumma ei ole haalistunut yhtään, eikä mitään pesunukkaa ole pinnalle tullut.

 

Honeyhilliltä tuli jokin aika sitten postia uusista lastenmallistoista ja siellä kiinnitin huomiota EBBEn kuvastoon, alla poimintoja merkin talvikuvastosta. Näyttää tosi kivalta!

 
Kuva: ebbe

Merkin nimi tulee otsikon sanoista Extra Beautiful Basic Equipment, minusta aika osuva nimi kivoille vaatteille. Merkki on aika tuore, se on perustettu vuonna 2008, mutta on aikamoisessa nousussa. Merkki valittiin kuun alussa Ruotsissa vuoden lastenvaatebrändiksi 2014.  Myös Suomesta Ebbeä löytyy kivasti, Little Copenhagenin lisäksi jälleenmyyjiä ovat mm. Bobo Salossa, Bella Bambina Tampereella, KidIdea Kyrössä, Busstop Raumalla, Vida Style Hämeenlinnassa, Ratkiriemu sekä useita verkkokauppoja. 

 
Kuva: ebbe

Sen verran on pakko kertoa Turkulaisille tulevasta kivasta jutusta, kohta Ebbeä saa myös Turusta. Joulukuun alussa Little Copenhagen goes Turku, eli saamme LC:n pop up -kaupan Hansakortteliin!! Tästä myöhemmin lisää;)

 
Kuva: ebbe

Ebbe kuvailee mallistoaan reippaaksi ja elämänmakuiseksi. Vaatteet edustavat sympaattista casual -tyyliä, jossa laadukkaat ja miellyttävät materiaalit luovat pohjan ilmeikkäille raidoille ja kuoseille. Värimaailma on raikas ja kokeilunhaluinen, mutta samalla hillitty ja hienostunut. Aika osuvasti sanottu minusta.

 
Kuva: ebbe
 
Meillä käytössä olevien collegeiden vakuuttamana, näitä varmasi meille tulee lisääkin.
 
Olisi kiva kuulla,
onko jollain kokemusta merkin vaatteista?
 
 
Miltä Ebbe näyttää teidän silmäänne?2 kommenttia:

 1. IHan uusi tuttavuus minulle. Kivan näköisiä ja ennenkaikkea kuuloisia vaatteita. Vihaan vaatteita jotka nyppääntyy ja venähtää jo eka käyttökerroilla hyi. Millaisissa hinnoissa nämä vaatteet pyörivät?
  Meillä ostetaan sisävaatteet ihan tyyliin henkkistä ja lindexiä mutta ulkovaatteisiin ja kenkiin panostetaan kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi tuttavuus meillekin, mutta kerrankin positiivinen sellainen. Tuollainen huono laatu on kyllä tosi ärsyttävää, pistää kyllä vihaksi! Nämä EBBEt tuntuvat kyllä tosi laadukkailta ainakin tämän syksyn käytön perusteella, joten voin suositella. Hinta ei ollut mikään ihan kamala, normaalihinnalla collarit parikymppiä, collegetakki vähän alle 30e, trikoopaidat vähän yli 20e. Ja alesta tietty halvemmalla.
   Ebbellä näytti olevan myös ulkovaatetta, eikä hintakaan mikään paha, takki alle satasen ja huosut vähän yli 50e. Niiden laadusta ei minulla kyllä tietoa.
   Meillä satsataan myön ulkokamoihin, mutta tykkään kyllä sisävaatteissakin siitä, että vaatteet kestää siistinä pitkään.

   Poista