sunnuntai 30. marraskuuta 2014

1. Adventti ja jännittävä joulukuu


Mihinköhän se marraskuukin oikein meni?
Nyt on jo viimeinen päivä, 1. adventti ja joulukuu kolkuttelee ovelle.
 

 No, en kyllä rehellisesti marraskuuta kaipailemaan jää, joulun odotus on sen verran ihanaa. Meillä tänään on heittäydytty joulumoodille, käyty rippikoululaisen kanssa adventtikirkossa ja illalla sytytetään ensimmäinen adventtikynttilä.


Myös muita joulujuttuja on kaiveltu jo vähän esille. Pipareitakin tietysti paistetaan, taikina on jääkaapissa tekeentymässä.
 

Joulukuu on aina ihanan jännityksen aikaa, niin lapsilla kuin aikuisillakin. Täällä blogin puolellakin on tiedossa vaikka mitä kivaa odotettavaa ja jännitettävä!

Ihan pian starttaa
Eloisat -joulukalenteri!
 
Huomenna on aika avata ensimmäinen luukku,
kannattaa siis pysyä linjoilla!


 
Tykkään jouluista tosi paljon, mutta en ole kuitenkaan ehkä ihan kaikkein fanaattisin jouluintoilija.  Joulutunnelmaan minusta pääsee parhaiten pikkuhiljaa puuhailemalla jouluisia juttuja ja laittamalla joulua kotiin. En tykkää kiireestä ja aikataulutetuista jouluvalmisteluista (vaikka ainahan se kiire vähän jossain vaiheessa iskee.,.), vaan meillä joulua laitetaan sillä tahdilla, mikä tuntuu hyvälle, ilman paineita täydellisestä joulusta. Joulu tulee meille siis vaikka ihan kaikkia kaapinnurkkia ei ole siivottu tai jokaista perinneruokaa laitettu.  Pohdiskelin, että ehkä näitä jouluvalmisteluja riittää tänne blogiin joulukalenteriksi asti.

Joulukalenterissa pääsette kurkistamaan ainakin jouluvalmisteluja- ja pohdintoja kotinurkissa, askarteluja ehkä keittiöpuuhailujakin. Toivon, että jokaiseen luukkuun saan jotain pientä aikaan.  Toiveitakin saa vielä esittää. Lisäksi luvassa on ekstraa teille blogini ihanille lukijoille arvontojen ja kivojen alekoodien  merkeissä. 

Tervetuloa seuraamaan Eloisien joulunodotusta!
Kannattaa käydä kurkkimassa luukut päivittäin!


Joulukalenterin lisäksi luvassa on Little Copenhagenin Turun pop up -putiikin asiakasilta,
jonne te kaikki ihanat lukijat olette tervetulleita!
Kannattaa varata kalenteriin 9.12. ilta
ja varata paikka mahtavassa illassa sähköpostitse eloisatblogi(at)gmail.com.
Toivottavasti näen mahdollisimman monta teitä sieltä ruudun takaa paikalla!
 
Tarkempi ohjelman ja aikataulu selviää lähipäivinä. Koska joulukalenteri pyörii blogin puolella, laitan tietoa Little Copenhagenin tapahtumasta blogin Facebook -sivuille, kannattaa siis klikautua lukijaksi sinnekin! Ja tietysti teille,  jotka varaatte heti sähköpostilla paikan itsellenne mahtavaan iltaan.
 

Tunnelmallista ensimmäistä adventtisunnuntaita kaikille!

 

8 kommenttia:

 1. Kivaa että on blogijoulukalenteri!! Mäkin jo kesällä ajattelin että teen sellaiseen omaankin blogiin tänäkin vuonna, mutta nyt jää kyllä haaveeksi tämän remppaloppusuoran ja muuton alla.. Ihan tarpeeksi puuhaa on jo siinä, että tulee vähän joulua laitettua tänne kotiin, vaikka kaikkea pitäisi alkaa vähitellen pakata.. Muutto on varmaan 10. päivä, eli Kääk, puolitoista viikkoa aikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan vielä kokeillut kalenteria, vaikka minusta niitä on ollut mukava seurata toisten blogeissa. Toivottavasti täälläkin on kiva käydä kalenteria kurkkimassa;) No teillä on muuton vuoksi kyllä varmasti kädet täynnä hommia, tsemppiä sinne!

   Poista
 2. Ihana adventtiasetelma! Tunnelmaa teille tänään ja joulukuulle jokaiseen päivään! Käyn kurkkimassa kalenteria ja nyt heräsi mielenkiinto tuohon Little Copenhageniin... terkuin, Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna! Tule ihmeessä kurkkimaan kalenteria! Laitan tarkempaa tietoa tuosta Little Copenhagenin illasta, heti kun kuviot selviävät!

   Poista
 3. Suloinen adventtiasetelma <3 Kiva idea tuo joulukalenteri,
  olen innolla mukana luukkuja availemassa :-)
  Ihanaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Teija! Olen monena vuonna muiden joulukalentereita seurannut ja nyt päätin itse kokeilla myös, katsotaan, mitä saan aikaan;)
   Ihanaa joulunodotusta myös sinne!

   Poista
 4. Oi mitä jouluisia asetelmia ♥ Jään odottamaan tuota Little Copenhagenin pop up-iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinullekin! Laitan Little Copenhagenista tarkempaa tietoa tulemaan, heti kun tiedämme tarkat kuviot!

   Poista