maanantai 17. marraskuuta 2014

Viikonlopun herkkuja

Meillä oli menneenä viikonloppuna tarjolla ihania herkkuhetkiä monellakin tapaa. Pääsin perjantaina kokeilemaan ekaa kertaa ihanaa Tårgetia loistavassa seurassa parhaiden tyttökavereideni kanssa. Lauantaina juhlittiin anoppia Brunolla. Eikä siinä vielä kaikki, herkkuja oli kotonakin tarjolla yllin kyllin.


Saimme Cloettalta maisteltavaksi kasan ihania suklaita, pähkinöitä ja hedelmiä. Maisteluhomma ei ollut ollenkaan hullumpaa;)

 
Pähkinäitä ja hedelmiä meillä on yleensä tarjolla joulun aikaan ja nyt laitoinkin nuo maistiaiset pöydälle vähän joulunhengessä. Aika nopsaan kippo tyhjeni.
 

Nutisalin pähkinät ja hedelmät olivat todella hyviä. Itse rakastan manteleita ja omaksi suosikiksi nousikin Nutisal Almond Mix, jossa oli paahdettuja ja sopivasti suolattuja mantelelita.


 Isoveljen ja miehen mieleen oli vähän vahvemmin maustettu Nutisal Festival Mix.


Neidille maistuivat Nutisal Natural Mix ja Pikkuveljelle, joka rakastaa kaikenlaisia pähkinöitä, suolalla ja ilman, kelpasi tasaisesti kaikki.


Herkullisten suklaisen osalta maisteluhomma jakautui hieman epätasaisemmin.


Ryhdyin vähän fiilistelemään ja lukemaan pähkinöitä maistellessani uutta joululehteä.


Vaikka ilma oli edelleen todella syksyinen ja aurinkokin paistoi, tuli pähkinöistä ja joululehdestä vähän jo joulufiilis.

 
Toki sen joulutunnelman olisi kruunannut pähkinöiden kaveriksi ne ihanat suklaat, mutta yllättäen lapset olivat ottaneet sen suklaan maistelutehtävän hyvin vakavasti.  Niin vakavasti, että äidille ja isälle riitti pienet palat isoista levyistä ja patukoista paperit.
 

Testikolmikko totesi yhteen ääneen suklaiden olevat TODELLA HYVIÄ.
 
Ainakin Mint & crispy rainia tilattiin ensi viikon karkkipäiväksi;)

Kiitos Cloettalle makoisista maistiaisista!
 
MAKOISAA ALKANUTTA VIIKKOA!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti