maanantai 24. marraskuuta 2014

Kuinka monta raitapaitaa yksi tyttö tarvitsee? (TOSI monta)

Jatketaan vielä vähän lastenvaatteilla :) Olemme tosiaan tehneet jonkinmoista inventaariota kaappeihin, koska niitä pieniä on ilmaantunut sinne aika paljon.

Neiti 11-vee teki inventaariota ihan itse, järjesti kaapit uuteen uskoon. Hän laittoi huoneensa oven ulkopuolelle pinon vaatteita, jotka ovat pieniä tai muuten vaan sopimattomia. Osa pinosta palautui äidin toimesta kaappiin, osa lähti vaatehuoneeseen odottamaan sopivaa käyttäjää.

 
Teimme poispistettyjen tilalle pienen tilauksen Viivi&Viktoriin. Sieltä löytyi sopiva raitapaita, joita kuulemma oli jäänyt pieneksi niin monta, ettei kaapista löydy enää yhtään. Tai yksi vaivainen. Tai no ehkä kaksi.
 
 

Pienten pinosssa todella oli useampi raitapaita, joten en asiaa sen enempää miettinyt tilausta tehdessämme. Viivi&Viktorin valikoimasta valikoitui ihana Marco Polon punaraitainen trikoopaita. Valikoimasta löytyy raitapaita toisessakin värissä, mutta molempia en luvannut ostaa, vaikka Neidille ne olisivat kelvanneetkin.

 
Paita tuli ja se on erittäin pidetty, ollut päällä koko ajan, ellei ole pyykissä.Viikonloppuna lajittelin ison kasan pyykkiä kaappeihin ja ekaa kertaa oikein kunnolla katsoin Neidin uuttaa hienoa järjestystä vaatekaapissa. Hyvä järjestys olikin. Järjestyksen lisäksi katseeni osui trikoopaitapinoon, tai oikeammin sitä voisi kutsua raitapaitapinoksi.
 


Meillä taitaa Neidin kanssa olla vähän eri käsitys lukumääristä,
minusta pinossa on enemmän kuin yksi.
Enemmän kuin se ehkä kaksi.

Tykätäänkö teillä raidoista?

16 kommenttia:

 1. Voi ei miten ihana ja osuva juttu. Meillä on myös melkoisia raitapaitapinoja. Luulin, että niitä onkin vain poikaperheissä. Olen jossain vaiheessa jopa asettanut itseni raitapaitojen ostokieltoon. Tuntui, että lapset ovat aina jonkinlaisessa vankikuosissa liikenteessä. Ja löytyyhän tuota raitaa myös omasta kaapista. Kyllä raita niin kiva on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos;) Meillä on aiemmin raidat olleet tosiaan enemmän poikien juttu, mutta jostain noita on näköjään neidinkin kaappiin eksynyt..Vankikuosi, tuo onkin hauska;) Minullakin löytyy raitaa omasta kaapista, erityisesti kesällä siitä tykkään.

   Poista
 2. Voi ihanaa raitoja!
  Löytyy niitä täältä myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raidat on aina kivoja;) Arvelinkin, että sieltä löytyy myös!

   Poista
 3. Todella kiva raitapino. Ne ovat sopivasti ajattomia. Oma suosikki on ollut viime aikoina sinivalkoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pino on kyllä ihan kunnioitettava;) Raita on klassikko, aina muodissa ja jotenkin helppo. Itsellä raita on selkeästi enemmän kesäjuttu, sinivalkoinen on myös minun suosikkini.

   Poista
 4. Meillä on menossa ehkä vähän vähä raitaisempi kausi, mutta eiköhän ne taas sieltä tule :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raitakaudetkin vaihtelee, olen saman täällä huomannut. Pojilla oli jossain vaiheessa melkein pelkkää raitaa, nyt heillä vähän vähemmän, ehkä siksi kelpaa nyt myös tyttärelle;) Itselläni on kesällä yleensä raitakausi.

   Poista
 5. Ihana pino! Meillä tytöt eivät niinkään ole raitojen ystäviä- ainakaan vielä- mutta 6 v. poika kyllä. Mukavaa marraskuun loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos;) Meilläkin raidat ovat aiemmin olleet poikein juttu, nyt heillä on niitä vähän vähemmän. Mahtaisikohan siksi ollakin noussut nyt tyttären suosikiksi? En ollut tajunnut koko raitapaitakautta, ennekuin tuon pinon näin, pikkuhiljaa ovat sinne kertyneet.
   Samoin sinulle kiitos, ihanaa marraskuun loppua, kohta onkin jo joulukuu:)

   Poista
 6. Ehkä-kaksi taitaa kuulua samaan sarjaan ei-mitään-päällepantavaan kanssa :) Kirjoititpa hauskasti ja juu, raitoja löytyy täältäkin. Paitsi erään mielestä, jolla ei ole YHTÄÄN puseroa. Paitsi ehkä yksi tai ehkä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vähän on jonkinasteista naisistumista havaittavissa tuolla neidillä, selitykset ainakin on jo aika päteviä.. ja logiikka:) Äitinsä tyttö ihan selvästi.
   Ehkä raitapaidatkin voidaan laskea samaan kategoriaan naisen laukkujen ja kenkien kanssa, niiden lukumäärää ei niin tarkkaan tarvitsekaan tietää, koska niitä ei voi olla koskaan liikaa;)

   Poista
 7. Toinen raita-paita-addikti ilmoittautuu. Niitä on niin paljon etten edes itse tiedä ja tietenkin muiden mielestä monetkin samanlaisia, minulle kaikki aivan erilaisia. <3

  Raitaisaa viikkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä taitaa olla aika paljon, ja näköjään jo useammassa sukupolvessa:) Miten se muuten onkin, että omasta mielestä kahta samanlaista raitapaitaa ei voi olla ja miehen mielestä ne kaikki ovat ihan samanlaisia? :)
   Kiitos samoin, raitaisaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 8. Ehkä enemmän kuin se yksi ;) Ihanan siisti pino! meidän neidin kaapissa kun vallitsee juuri nyt pienoinen sekasotku...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kuka noita nyt niin tarkkaan laskeekaan..:)
   Olin itseasiassa itsekin yllättynyt kaapin siisteydestä tällä kertaa. Ilmeisesti tuo, että neiti itse sai järjestää kaapin kokonaan uuteen uskoon, toi vähän motivaaatiota pitää kaappi edes hetken siistinä. Aiemmin siitetyttä on kestänyt ehkä pari päivää:).

   Poista