sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Voi parkaa !

Ihanaa, saimme vihdoin hetkeksi lunta tänne eteläänkin, vaikka tänään Isänpäivänä maa olikin taas musta ja märkä.


Vaikka kävin jo hyvissä ajoin syyskuussa läpi lasten talvikamppeet, totesimme edellisviikolla, kun ekat aamupakkaset tulivat, että eihän tuolla Neitokaisella sittenkään ole mitään sopivaa koulutakkia tulevaan talveen. En tiedä, onko tässä välissä ollut joku kasvupyrähdys, vai mihin ne sopivat ovat kadonneet..


Pienoinen paniikki ehti asiasta kehittyä, mutta onneksi vain hetkeksi. Neidillä oli selvät sävelet, millainen takin pitää olla ja tällä kertaa äiti oli täysin samaa mieltä. Tumma parkatakki karvareunuksella. Katsastimme ekana Little Copenhagenin valikoiman, eikä sitten tarvinnutkaan kuin klikata takki ostoskoriin ja jäädä odottelemaan takkia kotiin. Kestosuosikki Ver De Terren valikoimasta löytyi kaikki kriteerit täyttävä vedenpitävä untuvatakki aidolla karvalla.


Takki saapui kotiin nopsaan ja oli juuri niin kiva, kuin kuvittelimmekin ♥ Kiitos jälleen nopesta toiminnasta ja loistavasta palvelusta Little Copenhagenin tytöille!

Nyt ei meidän tyttö-parka joudu olemaan ilman parkaa,
niin kuin hän asia itse ilmaisi;)
 
 Kuvat napsittu tänään Kupittaan jäähallista aamulla, kännykällä jälleen. Pahoitteluni laadusta tai oikeastaan sen puutteesta! Olimme katsomassa koko porukalla Pikkuveljen kiekkoharkkoja ja sain tehtäväkseni ottaa Neidistä asukuvia Instaan #ootd ;)


 Hallissa untuvatakilla olikin käyttöä, ulkona sillä tuli +9 asteessa vähän turhan kuuma.

Jäämme siis odottelemaan niitä kunnon talvikelejä,
nyt on varusteet ainakin kunnossa;)
 
Ihanaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Ihana #ootd tyttärelläsi - takki kelpaisi mullekin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti kiittää;) Takki on tosiaan ihana, kelpaisi myös minulle!

   Poista
 2. Wau mikä parka! Kyllä kelpaa talven tulla. Kiitos muuten vinkistä, pitääkin käydä kurkkimassa Little Copenhagenin valikoimaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, olen kyllä samaa mieltä, ihana on! Little Copenhagenilla on kivoja juttuja, kanattaa käydä kurkkaamassa!

   Poista
 3. Täällä myös takkiprobleema. Tosin itselläni. Olen totaali kypsä vanhoihin takkeihini. Uusi olisi todella tervetullut ostos. Tosi ihana löytö teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takkiprobleema on tuttua, täällä pienemmän ratkaistu, isommalla vielä ajankohtainen..:)

   Poista