keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Hurja viikonloppu

Huh hui, olipas täällä aikamoinen viikonloppu! Nyt on kahdet halloweenkemut onnellisesti takana. Kivaa oli, kummissakin juhlissa, mutta täytyy myöntää, että  äidillä on takki aika tyhjä..


Lupasin palata täällä vielä tunnelmiin, tässä nyt kamala läjä kuvia viikonlopun juhlinnoista:)


Pieniä halloweenkoristeluja askarreltiin lasten kanssa pitkin viikkoa. Aika kotikutoisesti siis
 
 
Perjantaina talo täyttyi pienistä eskaripojista ja meni oli kyllä aika vuhdikasta. Olin jo tyystin unohtanut, kuinka vauhdikkaita eskari-ikäiset pojat voivat ollakaan, Isoveljen juhlista kun on jo kulunut hyvän aikaa..Luulen, että en poikalauman kanssa oli yksin pärjännyt, onneksi minulla oli apuna ihana ystäväni:)
 

Ohjelmassa pojilla oli perinteisiä leikkejä, aasinhäntä noidanhattua, muumio käskee, rikkinäinen puhelin jne. Poikia oli kymmene ja tuntuu, että aika pienen hetken koko porukka jaksoi keskittyä yhteen asiaan. Yläkerrassa olevat konsolipelit kiehtoivat kovasti, mutta olimme sopineet, että juhlissa ei pelata. Legoilla pojat leikkivät hetken.Menu oli molemmilla kerroilla sama. tarjolla oli  vähän suolaista; muumionakkeja, zombinaivopullia ja noidan luutia.


Ennen niitä makeita herkkuja oli vähän hedelmiä; mandariinikurpitsoja ja haamubanaaneja.

Makeana herkkuna oli tietysti hämähäkkikakkua, pikkuhaamuja, silmämunia ja zombin korvavaikkua suoraan topsypuikoista ;)

Hauskana ohjelmanumerona oli emännän käden katoaminen. Ja erityissti sen löytyminen boolimaljasta;)


Tyttöjen juhlat olivat huomattavasti rauhallisemmat, tytöt viihtyivät lähes puolet ajasta ruokapöydässä ja loppuaika meni Neidin huoneessa pimeässä kummitusjuttuja kertoessa. Olivat sitten omatoimisesti menneet nettiin kurkkimaan kauhublogeja (sellaisiakin kuulemma on!!) sillä seurauksella, että pelästyivät omia peilikuviaan pimeässä vessassa eivätkä meinanneet enää illalla uskaltaa lähteä kotiin pimeässä..

 
Nyt on juhlat juhlittu ja halloweentavarat korjattu pois.
 
Nyt saa varmaan jo luvalla ruveta miettimään ja vähän fiilistelemään joulua?
 
 

10 kommenttia:

 1. Hui Kauhistus, onpa teillä ollut hurjan hauskat bailut! :) Ja niin kivasti olette koristelleet ♥ Täällä laitettiin sunnuntaina hihat heilumaan ja kummitukset, lepakot ja kurpitsat vaihtuivat punaisiin yksityiskohtiin ja koristevaloihin. Ihanaa. Nähdäänkö me tänään tai huomenna? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa:) Hurjan hauskat hippalot oli kyllä, teillä taisi olla myös onnistuneet juhlat?
   Nyt on täälläkin jo vähän viritelty joulua, Kotilaiturilla kävin ja huomenna olen tulossa, eli tapaamisiin!

   Poista
 2. Teillä on kyllä ollut mahtavat pirseekt ja uskon kyllä että äidillä on takki tyhjä. Huooh. Meillä molemmat lapset juhlivat synttäreitään syksyllä, elo ja syyskuussa eli se tietää äidille eli minulle paljon puuhaa.
  Mahtavia koristeita ja herkkuja olet tarjolle laittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, takki on kyllä tyhjä :) Meillä synttärijuhlat rytmittyvät kivasti parin kuukauden välein tasaisesti, joten tällainen oli aika extremeä..

   Poista
 3. Voi upeus mitkä tarjottavat ja koristelut ja kaikki! Nyt minua aivan harmittaa, kun laiskottelin ja jätin Halloweenit järjestämättä. Olen saanut siitä kyllä kuulla myös jälkikasvulta. Mutta tässähän ideapankki vaan karttuu ensi vuoden parempaa innostusta varten :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Välivuosi juhlinnassa voi tehdä seuraavat juhlat taas entistä mukavammiksi. Meillä pidetään näistä pippaloista takuulla ensi vuonna välivuosi;) Ihaillaan sitten teidän juhlia!

   Poista
 4. Olette laittaneet ihan parastanne! Lapset ovat varmasti tykänneet molemmista juhlista, niin hienolta kaikki näyttää. En ihmettele, että takkisi on tyhjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Yritys oli ainakin kova;) Lapset tykkäsivät, se onkin se paras kiitos!

   Poista