sunnuntai 21. joulukuuta 2014

21.LUUKKU:The joulukukka

Tänään avautuukin joulukalenterin luukku vasta näin illalla, päivä on mennyt kokonaan joulupuuhissa. Nyt on ihana olo, koko huusholli on siivottu ja suurin osa joulun leipomuksistakin on valmiina.


Päivällä siivousurakan päätteeksi kävin hakemassa Mimosan kukasta tilaamani The Joulukukan eli jouluruusun.  


Minusta jouluruusu on yksinkertaisuudessaan ja hentoudessaan aivan ihana.


Tänä vuonna Mimosan tytöt suosittelivat tällaista lehdetöntä lajiketta, kuulemma pitäisi kestää paremmin sisällä talven yli. Aina haaveilen, että saisin jouluruusini säilymään hengissä kevääseen ja istutettua pihalle. Koskaan en ole vielä siinä onnistunut :)


Huomenna ohjelmassa on joulukoristeiden esille kaivelua ja ehkä kuusen laittoa. Vähän jotain jouluista jo löytyy, pallokranssista ylijääneet pallot pääsivät kuvun alle ;) 


Nyt menemme sytyttämään neljännen adventtikynttilän, kolmas jäi kokonaan sytyttämättä, kertoo ehkä siitä, kuinka hurjan kiireinen syksy on takana. Onneksi nyt voi hengähtää!


Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

P.S.  
Muistakaahan osallistua joulukalenterin
 mahtavaan

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis kukka! Meillä on vielä vähän siivottavaa jäljellä. Kyllä sitten onkin mukava olo, kun kaikki on saatu valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään jouluruususta itsekin hurjasti! Siivous on kyllä kumma homma, itse siitä en ainakaan kovasti tykkää, mutta sitä tunnetta, kun kaikki on siistiä, ei mikään voita:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, eikös olekin!
   Kiitos samoin sinne, tunnelmallista joulua!

   Poista
 3. Kaunis ruusu <3
  olisi mukavaa jos sen saisi istutettua pihalle.
  Oikein leppoisaa joulunaikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kaunis, ja niin hartaasti aina toivon, etä onnistuisin sen säilyttämään hengissä kevääseen. Toivotaan taas parasta;)
   Kiitos, sinulle myös tunnelmallista ja leppoisaa joulua!

   Poista