maanantai 1. joulukuuta 2014

1.LUUKKU: Kynttilän valoa

Ihanaa joulukuuta kaikille, toivotaan, että siitä tulee mahtava!
Tänään starttaa Eloisien oma joulukalenteri ekalla luukulla.


Ensimmäisessä luukussa kurkistetaan hieman meille kotiin viikonlopun aikana esille kaivettuihin ja vähän uusiinkin kynttiläjuttuihin. Jouluun kuuluu ehdottomasti kynttilänvalo ja erilaiset kyntteliköt.Tämänvuotisen adventtikynttelikön näittekin jo eilisessä postauksessa. Se syntyi tällä kertaa kauniille sinkkitarjottimelle, jonka tilasin NEMILLAn uudesta ihanasta nettikaupasta. Sieltä tuli myös pikkuruinen peltitalo, joka pääsi kynttilöiden kaveriksi jäkälän sekaan.Samassa kyydissä Nemillasta tuli myös ihana tähtikynttilänjalka, joka on täydellinen pari ZBH:n tähtien kanssa.

 
Lapsillakin on joulufiilis kovassa nousussa, olivat Isän kanssa perjantaina raahanneet kellarista viimevuotisen pikkujouluhirvityksen yläkerran aulaan, koristeineen päivineen.. :)
 
 

NEMILLASTA löytyi myös kolmas uusi suloinen kynttiläjuttu, josta minulle tulee kovasti mieleen the Lady with a Lamp ;) 


Näillä pienillä kynttiläjutuilla alkaa siis meillä joulukuun pimeydenkarkoitus, lisää on varmasti luvassa.


Onko NEMILLA sinulle entuudestaan tuttu?Jos ei ole, kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa kivoja sisustusjuttuja!
Erityisesti kannattaa kiinnittää huomioita upeisiin kuviin!

on ensimmäisen kalenteriluukun yhtestyökumppani
ja nyt saattekin
mahtavan 20 % alennuksen
tilauksenne loppusummasta 1. - 7.12. koodilla
 
eloisatjoulukalenteri


8 kommenttia:

 1. Kynttiläjutut on aina niin ihania. Aina voisi ostaa jotain uutta vanhojen liskäksi tai tilalle. Ja mikä parasta kun jouluna saakin poltella kynttilöitä aamua iltaa kun vaan muistaa ettei kärvennä samalla koko kotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttiläjutut ovat ihania ja tuntuu, että aina löytyy tosiaan toinen toistaan ihanampia;) Joulu on ihanaa minustakin juuri kynttilöiden vuoksi, vaikka olenkin niiden kanssa myös vähän hysteerinen. Vähän pelkään aina, että tämä meidän eloisa porukka kaataa jonkun kynttilän kumoon tai heittää jotain niiden päälle.. Onneksi mitään ei ole koskaan sattunut, mutta liian varovainen ei kai koskaan olla!

   Poista
 2. Kauniita tähtikynttilänjalkoja ja ihana asetelma jäkälineen :) Jäänkin innolla seuraamaan, mitä joulukalenteri huomenna tarjoaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kati! Tähti nyt jotakin tuntuu puhuttelevan minua ja niitä tuntuu olevan paljon tarjolla;) Tervetuloa huomenna kurkkimaan taas uutta luukkua!

   Poista
 3. Voi näitä sammalasetemia! Kerrassaan ihana! Kiva kurkkia tänne blogiisi joululuussa! Tunnelmallista aikaa Riikka, sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Hanna! Näitä sammaljuttuja taitaa olla nyt vähän joka paikassa, ovat kyllä minustakin ihania. Tervetuloa vaan kurkkimaan jatkossakin;)
   Huomenna olisi ollut ihana tulla sinua tapaamaan, mutta valitettavasti minulle tuli este:(
   Kiitos kuitenkin kutsusta!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Voi kiitos;) Nemillasta löytyy kyllä kaikkea kivaa, kannattaa käydä kurkkimassa!

   Poista