torstai 4. joulukuuta 2014

4.LUUKKU: Joulukortit

Meidän jouluvalmisteluihin kuuluu ehdottomasti joulukorttien lähettäminen. Tiedän, että moni on joulukorttien lähettämisperinteestä jo luopunut tai ainakin siirtynyt sähköisiin versioihin. Minä liputan kuitenkin edelleen vanhan kunnon paperisen kortin puolesta, samoin kuin etanapostinkin ;)


Niin kauan, kun lapsia perheessä on ollut, olemme lähettäneet sukulaisille ja ystäville joulukortteina lasten kuvan. Välillä olemme askarrelleet kortit ja laittaneet kuvan siihen, välillä teettäneet pelkän kuvan ja välillä tilanneet kuvista valmiit kortit. Tiedän, että joidenkin mielestä lasten kuvien lähettäminen on tylsää, mutta meistä se on mukava tapa pitää ne vähän kauempanakin asuvat sukulaiset kärryillä siitä, miten paljon vuodessa lapset ovatkaan kasvaneet.


Monta vuotta olen haaveillut, että jaksaisin kirjoittaa kuvan kylkeen pienen joulukirjeen, jossa kertoisin perheemme vuodesta lyhyesti. Sellaisia olemme joiltain ihanilta ystäviltämme ja sukulaisiltamme saaneet ja ne lämmittävät ainakin minun mieltäni. Tänäkään vuonna en sellaista ole saanut ainakaan vielä aikaiseksi, vielä ehkä ehtisikin..).


Joulukorttikuvaus on sellainen, mikä minulla on ajatuksissa jo yleensä syyskuussa, mutta jo jostain syystä tuppaa jäämään aivan viime tippaan ja kiirehän niiden korttien kanssa sitten tulee;) Tänä vuonna olin hereillä asian suhteen normaalia aikaisemmin ja saimme kutakuinkin järkevän kuvan otettua hyvissä ajoin. Kun kuva oli ajoissa valmiina, oli aikaa myös mietti, millainen kortti olisi kaikkein kivoin.


Halusin kunnon paperisen kortin, en pelkkää valokuvaa. Kortti on kuitenkin aina kortti.


Olen aiempinakin vuosina ihaillut Papershopin kauniita korttimalleja ja nyt kun kerran olimme ajoissa, saimme mahdollisuuden valita heidän valikoimastaan hienon korttimallin.

Meiltä lähtee tänä vuonna siis tällaiset ihanat joulukortit.


Joko muilla on kortit valmiina?
Millaisia kortteja lähetätte?
 
 
 
Saimme kortit Papershopista yhteistyön merkeissä
ja nyt saamme tarjota teille  kivan edun Paperhopiin.
 
Koodilla eloisat saatte 23.12. asti
10% alennuksen
Papershopin ihanista tuotteista.
 
 
Mikäli haluatte tilata vielä joulukortit omista kuvista, kannattaa pitää kiirettä, painatukseen menee jokunen päivä, viikossa pitäisi kortit olla perillä. Eli vielä ehtii!
 
Kannattaa katsoa myös Papershopin valmiita ihania kortteja, ja tietysti kaikkia muita ihanuuksia. Niistä lisää myöhemmin;)
 
  

5 kommenttia:

 1. Onnistunut kuva lapsistanne! Tuohon ikuisuuskiistaan "lapsikorteista" pakko todeta, että itse en niistä välitä. Minusta lasten kuvat lasten kuvina ja joulukortit joulukortteina. Meillä on kolme lasta ja vain niinä vuosina, kun perheeseen on syntynyt uusi nyytti, on laitettu joulukortteina lasten kuvista teetetty tai tehty kortti, muulloin itse askarreltu tai kaupasta hankittu kaunis ehkä arvokkaampikin kortti (ei sitä Tiimaria). Jos haluaa lasten kasvun päivittää kortin muodossa, niin yksi keinohan on laittaa joulukortin väliin sitten lapsista erillinen kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin kua oli aika onnistunut, ottaen huomioon, että kolmea liikkuvaa osaa ei ole ihan helppo saada matsaamaan samassa kuvassa;) Olemme kokeilleet ariin otteeseen tuota kortti+kuva komboa, mutta itse koen, että siitä on ihan liikaa vaivaa;) Eli siis vähän laiskuudestakin noita lasten kuvia kortteina meillä lähetetään:) Toisaalta näitä lastenkuvilla varustettuja kortteja en lähetäkään muille, kuin niille tärkeimmille sukulaisille ja tuttavaperheille.

   Poista
 2. Ihania kortteja teillä. Kyllä minusta joulukortit tekevät joulun olipa ne kuvista tai itsetehtyjä niin aina on ihana saada kortti ja ihana antaa kortti. Meiltä lähtee postiin lasten kuvilla ja osa itsetehtyjä. Kuvat otettiin jo kesällä puistossa eivätkä muistuta joulua ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, minustakin kortti on aika onnistunut! Itse koen samalla lailla, kortti on aina kiva tapa muistaa, olipa se sitten itsetehty, ostettu tai kuva. Eipä tuo meidänkään kuva kovin jouluinen ole, jouluisuus tuli Papershopin ihanasta pohjasta ♥

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja kortteja, samoilla linjoilla täälläkin, että lasten kuva joulukortissa. Täytyykin käydä tutustumassa kauppaan, ihan uusi tuttavuus.

  VastaaPoista