lauantai 6. joulukuuta 2014

6.LUUKKU: Varusteet valmiina jouluaskarteluihin

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!


Meillä on tiedossa harvinainen itsenäisyyspäivä, perinteeksi jo muodostunut luistelukisoissa käkkiminen hoidettiin eilen päiväjärjestyksestä ja kerrankin saamme viettää pyhäpäivän ihan kotona oman perheen parissa. Lapset ovat toivoneet vapaalle viikonlopulle, tai oikeammin päivälle, sunnuntaina onkin taas ohjelmaa, vaikka mitä kivaa ohjelmaa, piparien leipomista, pelaamista ja joulukoristeiden ja kaveripakettien askartelua.

 

Lapsilla on ollut tapana antaa kavereille pieniä joulupaketteja, joihin on löytynyt milloin mitäkin pientä kivaa, yleensä jotain itsetehtyä tai vähintäänkin tuunattua. Olen hankkinut lasten ohjeiden mukaan täksi päiväksi kaikkea pientä kivaa ja tänään ryhdytään tositoimiin.
Teemana on tällä kertaa tuunaus ja teippaaminen. Olemme ihastuneet ihaniin paperisiin washiteippeihin. Ihastus lähti  alunperin tyttäreltä ja nyt on äitikin hurahtanut. Neidiltä teippejä löytyi vanhastaan muutamia, mutta nyt tilasimme Teippitarhasta askarteluihin lisää vähän jouluisempia kuoseja. Teippitarhan teippivalikoima on uskomaton, sieltä löytyy lähes mitä vaan, mitä kuvitella saattaa. Valinta oli todella vaikeaa ja olisimme voineet ostaa koko kaupan tyhjäksi:)Meillä on tarkoitus tuunata pikkuisia lahjoja kavereille ja lasten opettajille.
 
 
Olisi kiva kuulla teidän kokemuksianne ja ideoitanne teippiaskarteluihin.
Mitä olette teipeistä tehneet?
Mistä olette ideoita löytäneet?

Me käytämme tämän päivän askateluihin ja palaan esittelemään tuotoksiamme vielä ensi viikon aikana.Tämän päivän kalenteriluukkusta löytyy teillekin kivaa askarteluun.
tarjoaa teille 20 % alennuksen
koko valikoimastaan 14.12. asti
koodilla
Eloisa-ale20 Kannattaa käydä katsastamassa mahtavat teippivalikoimat,
vielä ehtii tehdä joulupaketteihin vaikka mitä kivaa.
Ja valikoimasta löytyy muutakin kivaa, esimerkiksi pakettikortteja.Muistakaa osalistua myös joulukalenterin arvontoihin!
Green Gate -setin arvontaan pääset tästä ja
Mini Speeder -potkuauton arvontaan tästä!

5 kommenttia:

 1. Teippitarhan nettikaupassa on helppo hurahtaa ;) Teippailtu on vaikka mitä, mutta kaikkein kivoimpana juttuna meillä taitaa olla perinteinen säilykepurkkien teippaaminen säilytyspurkeiksi. Teipeillä ne saa tuunattua hyvin sisustukseen sopiviksi. Lahjapaketoinneissa teipit ovat myös kivoja ja korteissa. Pinterest on pullollaan mitä upeampia ideoita. Jään mielenkiinnolla odottamaan teidän tuunailujen tuloksia. Ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa!

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos, juuri taannoin mietin, että pitäisi tehdä teippitarhaan tilaus. Hyvä etten vielä saanut aikaiseksi. :) Hyvää itsenäisyyspäivän (myöhäis)iltaa!

  VastaaPoista
 3. Päivän puuhanne vaikuttavat varsin mukavilta, ihana kun ei tarvitse
  sännätä minnekään! Itse tuunatut lahjalaatikot kuulostavat kivalta
  idealta ja helppo tapa paketoida hankalankin malliset muistamiset.

  Ihanaa toista adventtia Nousiaisten suuntaan <3

  VastaaPoista