sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kengät löytyy


Loppuvuoteen kasaantuu meillä, kuten  varmaan monella muullakin, monelta taholta kaikenlaista menoa ja kiirettä. Juhlia riittää, mikä on ihanaa, varsinkin tällaisen mustan ja märän syksyn jälkeen. Vaikka meillä on ollut erilaisia juhlia pitkin syksyä, en ole saanut aikaiseksi oikein inventoida lasten juhlavaatetustilannetta. Ollaan menty aika monet juhlat samoilla vermeillä..

Neidillä on syksyn kaikissa juhlissa ollut saman mekon lisäksi yhdet ja samat kengät. Viimeisten juhlien jälkeen totesimme, että ne ovat sekä liian pienet, että liian huonossa kunnossa jatkaakseen enää uraa seuraaviin juhliin. Vähän jo katsastimme uusia netistä, mutta onneksi muistimme ennen uusien tilaamista tarkistaa omat kaapit. Ja aika monet sieltä löytyikin..Eiköhän näillä lopputalvi pärjätä. Onneksi kaikki eivät ole ihan samaa kokoa;)Eli joulun juhlakausi on ainakin kenkien osalta kunnossa.
 
Nyt pitää sitten vaan koittaa miettiä kivat asut kenkien ympärille;)
 
Jos löytyy sopivat setit,
kiinnostaako teitä nähdä meidän juhlalookia?


Mukavaa ensimmäistä adventtia kaikille!
 
Viivi& Viktorin lahjakortin voittaja selviää pikapuoliin,
joten pysykäähän linjoilla:)

11 kommenttia:

 1. Minua ainakin kiinnostaa :-) Tosi hienoja juhlakenkiä teidän kaapista löytyi! On kivaa nähdä isompien tyttöjen juttuja, kun niitä ei vielä meillä ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...piti vielä lisätä, että myös teidän poikien juhlavaatteet kiinnostaa. Meilläkin on koko joulukuu yhtä juhlaa! Tänä viikonloppuna oli jo kahdet pikkujoulut ja ensi viikolla on neljät juhlat :-)

   Poista
 2. Tosi hienoja kenkiä, niihin löytyy varmasti helposti hyvät asut:).

  VastaaPoista
 3. Täällä ilmoittautuu myös yksi kiinnostunut! Antaa tulla vaan, kyllä me "kestetään";) Kenkävalikoima näyttää ainakin tosi kivalta.

  VastaaPoista
 4. Oi mitä kenkiä! Vähän olen kyllä kateellinen noista unisa harmaa/mustista rusetti balleriinoista! Meidän neidille tollaiset sopis myös täydellisesti :) ja totta kai kiinnostaa ne juhlavaatteetkin ;)

  VastaaPoista
 5. No voi hitsit, taaskaan en saa vastattua jokaiselle erikseen:(

  Pikku Hiiri: Itsekin tykkään noista Neidin kengistä, ja niin tykkää Neitikin:) Lupaan palata juhlavaatteisiin pikimmiten, niin Neidin kuin poikienkin:)

  Mumanddoughterfashion: Kengät ovat kivoja minustakin ja aika helppoja taustoja aika monenlaisille asuille:)

  maiju: kiva, jos jaksatte, lupaan kasata vähän asuja näytille:)

  citymami: no kiva, lupaan palata asiaan!

  Lauren: kiva kuulla:)

  Sanni: no mukava kuulla, eiköhän täältä jotain löydy:)

  Jessica: Kengät on kyllä aika kivoja;) Musta-harmaat Unisat ovat kyllä aika ihanat, voisin samanlaiset huolia itsellenikin;) Ja ne kyllä sopivat aika moneen asuun täydellisesti..lupaan palata vaatteisiinkin!

  VastaaPoista
 6. Mahtia valikoima! Mä oon pikkaisen parantanut tapojani ja meillä on vaan parit sopivat eikä juurikaan mitään jemmoissakaa

  VastaaPoista
 7. No juu, valikoima on aika hyvä:) Onneksi kaikki ovat hieman eri kokoa, eli osa menee vähän pidempään. Jemmaan en minäkään enää ole ostanut mitään, täälläkin kovasti koitetaan välttää hamstraamista:)

  VastaaPoista