keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Parhaat lahjat

Joulu sujui mukavissa merkeissä (ei kuitenkaan ehkä niin rauhallisesti, kuin äiti toivoi..), ruokaa oli riittävästi, pukki tuli ajallaan ja lahjat olivat mieluisia niin lapsille kuin aikuisillekin.
Oltiin ilmeisesti jonkun kirjanpidon mukaan oltu aika kilttejä:)

Vaikka Pikkuveli ei saanutkaan toivomaansa keskuspölynimuria, oli paketista kuoriutuneet, Äidin syksyllä hamstraamat Oktonautti -pehmolelut aikamoinen hitti. Niillä on leikitty urakalla, oktohälytykset raikuvat aamusta iltaan:)

Ja se, että joulun pyhinä tuli TV:stä yksi Oktonautti-jakso ei suinkaan laimentanut innostusta. Tuota jaksoa on taidettu katsoa eilisen ja tämän päivän aikana yli kymmenen kertaa YLE Areenasta Neidin joululahjavermeestä, joka sekin osoittautui aikamoiseksi hitiksi äidin epäilyistä huolimatta.

Oktonauttien joulujakso näkyy YLE Areenassa tammikuun puoleenväliin asti, siihen asti on siis taas Oktonauttitarve turvattu. Koitin etsiä netistä tietoa, jatkuuko Oktonauttisarja uusintoina tai uusin jaksoin, mutta en löytänyt asiasta mitään mainintaa mistään.

Onko jollain tietoa saadaanko lisää  Oktonautteja?

5 kommenttia:

 1. mä olen katsonut viimeksi raskaana ollessani telkkaria eli yli kolme vuotta sitten... on meillä kaksin kappalein telkkareita, mutta mä en osaa katsoa jostain syystä enään mitään eli mulla ei ole tietoa mitä oktonauttit on? Otukset on kyllä suloisia :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo pehmot.Mistä olet löytänyt ne?
  Pikku kakkosen fb-sivuilla joku oli kysynyt aikaisemmin syksyllä koska alkaa ja luki ,että ensi vuonna joskus eivät osanneet sanoa sen tarkenpaa.
  Nythän ensi vuosi on aika lähellä eli ehkä tietäisivät jos kysyisi nyt sieltä.Minulle ainakin ovat suht nopeasti siellä vastanneet :)

  VastaaPoista
 3. Jessica: Hih, aika hyvin olet onnistunut olla ilman telkkaria tosiaan:) Enpä minäkään paljon sitä ehdi katsoa, lapset kyllä valitettavasti senkin edestä..Oktonautit on sellainen kiva piirretty sarja, jossa nuo kolme hahmoa, Peso, Kapteeni Valkonen ja Quasi seikkailevat vedenalaisessa maailmassa;) Ja siis edelleen meidän Pikkuveljen ehdoton suosikki, vaikka se on viimeksi esitetty kesällä, eikä suomenkielisiä videoitakaan ole sarjasta.

  *Mirva*: Pehmot ovat kyllä supersuloiset. Ystäväni tilasi ne Englannista, Amazonista niitä käsittääkseni jossain vaiheessa ainakin sai. PItääkin mennä kurkkimaan sinne fb-sivuille ja koittaa sieltä selvitellä asiaa. Toivottavasti alkaisi tosiaan heti vuoden alusta:) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Meillä nuo Oktonautit olivat jossain kohtaa myös todella hittijuttu, toivottavasti uusia (ja opettavaisiakin) jaksoja saadaan pian lisää. Mitään faktatietoa ei ole täälläkään valitettavasti tarjolla.

  VastaaPoista
 5. Kati: Meillä Oktonautteja on leikitty koko syksy, vaikka ohjelmaa ei enää ole hetkeen näkynytkään. Toin syksyllä Lontoosta pari englanninkielistä kuvakirjaa ja niistä varmaan into on jäänyt:) Jaksot olivat minustakin kivoja ja todellakin opettavaisia, joten toivotaan kovasti, että lisää saadaan:)

  VastaaPoista