sunnuntai 30. joulukuuta 2012

No niitä asusteita


Lupasin jo aikoja sitten vilauttaa vähän, millaisia asusteita tämän talven suosikkihaalariin, Ticketin Cinderiin ollaan keksitty. Kävin alkuviikosta pitkästä aikaa katsomassa blogin tilastoja ja yllättäen aika monta kurkkausta oli tehty Cinderiin ja sen asustamiseen liittyvillä hakusanoilla:) Tässä nyt pieni katsaus meidän asustevalintoihon. Osa on ostettu täksi kaudeksi, osa viimevuotisia, omasta kaapista kaivettuja.Ajattelin alunperin, että Cinder on neutraalina värinä halppo asustaa. Tytölle se olisi vähän helpompaa, kaikki punaisen sävyt tummasta vaaleaan sopivat haalarin kanssa (Neidin asusteilla on testattu;) ) Pojalle asustaminen ei ollut kuitenkaan ihan niin helppoa, vaikka kyllä monta kivaa vaihtoehtoa löytyikin. Ja kirkas punainen pipo on puikoilla, Neiti kun ei omastaan suostunut luopumaan:) 
Paras vaihtoehto minun makuuni on vaalea sininen sekä turkoosit. Kaikkein eniten käytetty hattu taitaa olla UNQ:n ihana baby blue kruunuhattu. Hatun pompulat ovat beiget, aika lailla sopivat haalariin.Tummat värit sopivat myös haalariin, musta matsaa kivasti vetoketjuihin ja tummansininen antaa kivaa raikkautta puvulle. Tumma harmaa on myös tosi kiva haalarin kanssa. UNQ:n dino on ollut kruunupipon ohella käytetyin hattu.
Alunperin ajattelin, että vaalean beigen kanssa sopii parhaiten ruskean eri sävyt. Kyllä ne kivasti sopivat, mutta kokonaisuus niiden kanssa on mielestäsi hieman tunkkainen. Puku kaipaa selvästi jotain raikasta kaverikseen. Viimevuotista ruskeaa UNQ:n dinoa ollaan käytetty ja sen turkoosit harjat antavat sopivasti väriä. Beigeä tähtipipo ei ole juurikaan haalarin kanssa päässyt käyttöön. Vihreä pipo löytyi omasta kaapista ja sitä ollaan jonkin verran käytetty, kun ne kengät sitten ovat vihreät..3 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ja useita vaihtoehtoja olet löytänyt! Tykkään eniten noista turkooseista ja tuosta mustasta, missä on valkoista.

    VastaaPoista
  2. titti: Kiitos, eiköhän noilla pärjätä:)

    zirk: Kiitos, kiitos! Turkoosit matsaavat minustakin parhaiten. Keskikuvassa se valkokuvioinen tupsupipo on tummansininen ja se on kyllä tosi kiva:)

    VastaaPoista