perjantai 21. joulukuuta 2012

VINK VINK - Ticketin ale

Ticketin omassa verkkokaupassa on alkanut tänään ale,
lähes kaikki tuotteet on heti alennettu reilulla
 -50% prosentilla. 
 
Kannattaa käydä kurkkimassa,
sieltä löytyy mm.
aika edullisesti, hintaa jää vain 80e!
 
 Ilmaiset postarit luvataan yli 70e tilauksiin.
Tämä on näköjään syksystä laskenut,
aiemmin ilmaiset postarit taisi saada 120e jälkeen.
Loistavaa!
 
Meillä Neidiltä puuttuu edelleen sopiva koulutakki,
mutta emme eilen illalla päässeet yhteisymmärykseen vielä,
mikä malli (ja erityisesti väri) meille lähtee tulemaan.
Ehkä toditustenjaon jälkeen tunteet ovat vähän viileämmät :)

4 kommenttia:

 1. meille haluttuja sävyjä ei oikeastaan löytynyt enää oikeassa koossa, toki se kukkahaalari olisi ollut, mutta kun on jo se fransan kukkahaalari varattuna niin nappasin oliivin värisen, saa nyt sitten nähdä miten se tytölle sopii :)

  VastaaPoista
 2. Mä olisin halunnut Cinderin tavallisena baggiena, koot oli menneet, vaikka olinkin jo aamusta liikenteessä. Takin olisi myös tilannut, jos olisin tiennyt missä koossa. Meillä parin vuoden takaisesta mallistosta takki 128cm nyt käytössä. Ellokselta tilasin jollain alekupongilla tommosen yläkuvan takin (pinkki, keltainen vetskari) koossa 134cm, joka osoittauti pienemmäksi kuin tuo 128cm takki.

  VastaaPoista
 3. Jessika: No voi harmi, ettei teille löytynyt sopivaa:( Siellä sivuilla taisi olla aikamoinen kuhina heti aamusta, kun koot olivat hyvin huvenneet. Me päästiin Neidin kanssa yhteisymmärrykseen takista ja onneksi saatiin omamme. emme tosin havitelleetkaan mitään kauden hittituotetta:) Kummilapsellani on se Oliivi ja se on todella kaunis, minusta menee todella kivasti myös tytölle! Se on kiva väri, varmasti helppo asustaa.

  Mari: Ai ne Cinderit meni niin nopsaan:( Voi harmi, väri on kyllä tosi kiva! Osaatko sanoa, mitä eroa muuten noilla eri haalarimalleilla on? Tuo kokopolitiikka on kyllä vähän avaruustiedetta..Me ostettiin syksyllä tuolta nettikaupasta musta parka-mallinen takki (Enja muistaakseni) eri värisenä ja seuraavassa koossa, kuin viime talvena, mutta se oli AIVAN liian iso, menee varmaan ensi vuonna:( Siksi ostettiin nyt uusi arkitakki, katsotaan nyt meneekö kokoarvio putkeen..Minusta Ticket muutti muistaakseni aika radikaalisti mitoitusta pari vuotta sitten, mutta edelleen tuntuu olevan vähän eroja eri vuosien välillä.

  VastaaPoista
 4. Cinderiä mäkin oisin alesta ostanut ensi vuoteen mutta ei ollut näköjään mitään jäljellä. Minkä mittainen teidän nuorin on ja mikä koko nyt käytössä? L:lla on 110 nyt, mutta on viime talven mallia ja en taas tiedä onko niitä nyt pienennetty vai ei, et pitäskö ottaa sit jo 122 kun tuntuu et toi 110 on yllättävän sopiva.

  VastaaPoista