torstai 20. joulukuuta 2012

Lahjontaa

Tänä vuonna jokavuotinen ongelma,
 opettajien, tarhatätien ja harrastusvalmentajien lahjat
ratkesi tällä kertaa aika kivuttomasti.
 
Näistä Neidin bongaamista piparimuoteista idea lähti.
Muotit tilattiin Ullan unelmasta


 
Luisteluvalmientajille meni tietysti aiheeseen sopivat muotit
 ja tyttöjen valitsemat tontut.
 
Opettajille ja tarhatädeille laitetaan myös piparimuotit sekä keittiöpyyhkeet.


Muistetaanko teillä
opettajia, tarhan tätejä tai harrastusohjaajia?

4 kommenttia:

 1. Tosi kivoja piparimuotteja olet löytänyt! Myytäisiinköhän jossain jalkapallon muotoisia muotteja :-D
  Kauniita nuo pyyhkeet & paketit. Ostan lasten hoitajille ja opettajille lahjoja joka joulu (ja kevät.) Tänä jouluna on annettu Pentikin paketteja joissa on ollut joulukahvia tai teetä, servettejä yms ja osalle Iittalan kivituikkuja. Lahjottavia on tänä vuonna yhteensä 11kpl! (Olen muistanut myös päiväkodin johtajaa, keittäjää ja siivoojaa.)
  Ps. Käy kurkkaamassa blogiini :-)

  VastaaPoista
 2. Hienosti keksitty! Mä vaeltelin eilen tunnin kaupoilla etsien enää juurikin näitä kerhotätien ja open lahjoja. En keksinyt mitään kun en oikein ko. henkilöitä tunne, joten päädyttiin antamaan omatekoisia tryffeleitä sellofaanissa, saavat kelvata tänä vuonna ;)

  VastaaPoista
 3. Päiväkodin opena voin kertoa, että sain tänään lahjaksi eräiltä veljeksiltä itse leivottua herkullisen näköistä saaristolaisleipää. Päiväkodin lapset ovat todella tärkeitä meille työntekijöille ja kyllä se lämmittää sydäntä, kun lapset ja heidän perheet haluavat muistaa meitä:D

  VastaaPoista
 4. Pikku Hiiri: Muotit olivat minustakin aika hauskat;) Jalkapalloja en ole missään bongannut, nappiksia löytyy ja popcakesmuotteja, joilla saa jalkapallon tehtyä;) Teidän lahjat kuulostavat myös tosi kivoilta, pitää pistää korvan taakse kevättä varten. Kyllä niitä lahjottavia täälläkin kolmen lapsen kanssa piisaa:) Meilläkin muistamiset menee kaikille päiväkodissa, esim. siivooja on niin paljon lasten arjessä mukana.
  Pitääkin mennä heti kurkkimaan, mitä ihanuuksia nyt olet keksunyt;)

  Terhi: JOka vuosi minullakin tuntuu, että ideat on vähissä. Tuo tryffeli kuulostaa ihanalta, meilläkin oli ajatuksena leipoa/tehdä jotain itse, mutta taas tuli aika vastaan:( Minusta itsetehdyt jutut ovat kaikkein kivoimpia!

  Henna73: Kiva kuulla, että lahjaa arvostetaan myös siellä päässä. Itselläni on ainakin ajatus, että pienellä muistamisella kiitettään siitä mahtavasta työstä, mitä te teette lastemme kanssa pitkin vuotta. Ainakin meidän lapsien tädeistä ja opeista näkee sen, että he todella välittävät lapsista ja tekevät työtään sydämellään. Joskus ollaan puhuttu, että olisi kiva muistaa teitä tätejä välillä ihan kesken vuodenkin:)

  VastaaPoista