lauantai 22. joulukuuta 2012

Samikset ja erikset


Lupasin jo jokin aikaa sitten vilauttaa vähän meidän poikien tämän kauden siistimpiä vaatteita. Minulla oli kunnianhimoinen tavoite saada kaikista suunnittelemistani seteistä in action kuvat. Suunnitelmat eivät aina tiestystikään toteudu halutulla tavalla, ja niin kävi tälläkin kertaa. Mutkia tuli matkaan aika lailla, alkaen kameran surkeasta laadusta (vink vink pukille, voisikohan vielä toivoa..) surkeasta kuvaajasta puhumattakaan jatkuen liian pieniksi todettuihin vaatteisiin ja muuten vaan vilkkaisiin poikiin ja totaaliseen ajanpuutteeseen. Ja mahtui mukaan pariin otteeseen myös liikaa omaa tahtoa ja tyhmiä äitejä.

Lopputuloksena on pari surkeaa in action -kuvaa Pikkuveljestä sekä pari sopivaa settiä per poika, joilla ollaan sitten hiihdelty kauden paremmat menot. Samistelua ei tällä kertaa päästy kovinkaan hyvin toteuttamaan.Ensimmäinen Pikkuveljen setti löytyi omasta kaapista ja sille piti olla samis Isoveljen kaapissa. Isoveljen paita oli kuitenkin kutistunut kaapissa, joten kaverina on ollut milloin mitäkin. Ja sliparia Isoveli ei enää suostunut edes kokeilemaan:)Haaveilin tämän vuoden sinisistä ruutupaidoista molemmille samisteluun, mutta totesin, että Burberry -samistelut ovat pojilta ohi, kesäinen ruskea ruutupaita kokoa 14 on jo turhan sopiva ja koot näyttävät loppuvan tuohon kokoon.

Koska pojista samistelu on useimmiten hauskaa, ostettiin samistelupaidoiksi Isoveljen valinta. Näitä paitoja on käytetty aika ahkerasti niin siistien housujen kuin farkkujenkin kanssa.


Muita paitapuseroita ei pojilla tämän vuoden juhliin ole ollutkaan, monet vähän rennommat juhlat on menty rugbyillä tai pikeillä / trikoopaidoilla ja neuletakeilla tai neuleilla.

Jotenkin tuntuu, että ainakin meillä pojilla arkipukeutumisen ja juhlapukeutumisen ero on paljon pienempi, kuin Neidillä. Eron taitaa huomata välillä vaan lähinnä kengistä ja nekin nykyään ovat Isoveljellä melkein samat arkena ja pyhänä:)  


4 kommenttia:

 1. Meilläkin oli kummallisia kutistumisia tapahtunut, kukahan niitä käy pienentämässä :).

  Hyvää joulua teille!

  VastaaPoista
 2. Tyylikkäitä poikia teillä. Suosikkini on BBY:n paistis ja slipari. Meillä on pojan siistimpänä neuleena samainen Gufon salmiakkikuvoinen neule. Viime vuonna oli vastaava sliparina. Mä en ole jaksanut tänä vuonna panostaa pojan(kaan) siistimpiin asuihin. Ollaan menty niillä, mitä kaapista löytyy. Täälläkin paidoissa hihanpituus alkaa olemaan turhan nafti, mutta en ole jaksanut ostaa muutamaa käyttökertaa varten uusia.

  Mukavaa joulun aikaa koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
 3. Kivoja samissettejä!

  Tulin jo toivottamaan teille tunnelmallista ja rentoa joulua! :)

  VastaaPoista
 4. Saija: Eikös olekin kummallista tuo kutistuminen:) Pikkuveli veikkasi, että tunttu käy niitä pienentämässä;)
  Hyvää joulua myös teille, toivotaan, että tauti siellä helpottaa!

  - M -: Kiitos! BBY-setti on minunkin suosikkini ja se onkin ollut ahkerassa käytössä. GUfon neuleesta tykätään myös, slipari samasta kuosista kelpaisi meillekin! Kyllä meilläkin panostukset vähän on eri luokkaa, kuin viime vuonna, en olisi varmaan mitään ostanut, ellei Isoveljen kaapissa olisi ollut kutistaja käynyt kylässä.
  Hyvää joulua myös teille!

  -Jassu-: Kiitos:)
  Hyvää ja rauhallista joulua myös teille!!

  VastaaPoista