perjantai 14. joulukuuta 2012

Pakkanen yllätti

Vaikka olen koittanut jo syksyllä varautua tähän talveen hyvin, aina se taitaa jollain tavalla yllättää, kun se toden teolla alkaa..

Tällä kertaa Neidin talven kenkävalinnat eivät menneet ekalla kerralla putkeen. Paremmiksi kengiksi ostetut saapikkaat ja nilkkurit ovat palvelleet hyvin, mutta arkikengiksi ostetuissa Soreleissa jalat palelivat heti, kun mittari kiipesi vähän isommille pakkaslukemille.
Kovin on erilaisia lapset tässäkin suhteessa, Isoveljellä Sorelit ovat kuulemma vähänkään leudommilla keleillä liian kuumat..

UGGeja Neiti on pyydellyt jo viime talvena, kun äidin jääprinsessakengät ovat hänestä NIIN ihanat:) Mutta koska silloin ei ollut mitään tarvetta, en raaskinut sellaisia ostaa. Nyt tuli selkeästi tarvetta ja kun Alex and Alexassa oli vielä sopivasti oikean väriset tarjouksessa, olihan ne pakko ostaa. Saadaan vähän samistella:)


Ihan samaa sävyä ei kengissä ole talven suosikkitakin kanssa,
mutta kivaltahan ne takin kanssa näyttävät.
Ja jalat ei nyt kuulemma palele, ja sehän on pääasia!


Vaikka nyt on ollut lunta riittävästi, on kengät aika kuraiset jo viikon käytön jäljiltä..Onkos jollain kokemusta, millä nuo saa puhtaaksi ja onko noihin jotain suoja-ainetta tarjolla..? Omille UGGeilleni ei ole vielä ko. tarpeita tullut..

Ihanaa viikonloppua kaikille,
nautitaan lumesta ja pakkasesta:)

8 kommenttia:

 1. Onpa söpöset saappaat! Kyllä nyt kelpaa :)

  Mukavaa viikonloppua teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ovathan nuo aika suloiset:)
   Kiitos samoin sinne, mukavat viikonloput!

   Poista
 2. Olen kuullut muutamalta myyjältä, että koneeseen vaan. Itse pesen kokonaan neulosta olevat Uggit koneessa kolmessakympissä ja puhtaaksi tulevat.
  t. Anna-Kaisa

  VastaaPoista
 3. Meidän perheen naiset ovat tykänneet uggeista jo parin talven ajan. Kaikista mieluiten kiskaisen ne itsekin ulosmennessä jalkaan. Ihanan lämpöiset ja pehmoiset! (Varmasti mukavat laittaa jalkaan luistelutreenien jälkeen!) Mä ole hoitanut ja putsannut uggien omilla aineilla ja riittävän siisteinä ovat pysyneet. (Tytöt eivät tosin käytä niitä koulussa tms, mutta harrastuksissa ja kauppakenkinä päivittäin)
  Hyvää viikonloppua teidänkin perheeseen!

  VastaaPoista
 4. Uggit ovat niin kivoja. Kyllä mulla mukavuus aina voittaa ja niissä kävelen talvisin melkein aina.

  VastaaPoista
 5. todella kauniit:), mutta varmasti vaikea pitää puhtaana,mutta eipähän se lika käyttöä haittaa:)

  VastaaPoista
 6. Jaahas, taaskaan ei tuo vastaa -painike toiminut:( Tässä siis yhteisesti kaikille vastaukset:

  Anna-Kaisa: Mielenkiintoista, ihan heti ei olisi tullut mieleen pesukoneeseen laittaa:) Nuo ovat kuitenkin karvaa ja mokkaa (tms.), joten en usko, että uskallan ihan heti koneeseen laittaa..ne neuloskengät ovat varmaan eri juttu?

  - M -: Kyllä mesitäkin taisi tulla nyt UGG-ladyjä:) NE ovat kyllä ihanan lämpöiset ja helppo työntää jalkaan. Treenien jälkeen (je siellä hallilla värjötellessä..) ovat kyllä ihna parhaat. Kitos vinkistä, pitänee mennä katsastamaan paikallisen Stockan hoitotuotevalikoima.
  Kiitos samoin sinne:)

  Katariina: Kiitos:)

  Saija: UGGit ovat kyllä kivat, minun pitäisi saada aikaiseksi hankkia itselleni ruskeat, jotta kehtaisin liikkua niillä muualla, kuin kotipihalla ja jäähallin nurkilla:)

  Jessika: Kiitos, aika suloiset ne kyllä ovat:) Ja todellakin, vaalea väri ei ole siitä helpoimmasta päästä pitää puhtaana. Jotenkin ajattelin, että näitä käytetään vain lumikelillä, eikä siis luikastu, mutta väärässä olin..kyllä sitä kuraa nuo lapset aina onnistuvat kaivamaan:)

  VastaaPoista