torstai 17. lokakuuta 2013

Joko se nyt jo tulee?

Minusta tuntuu, että olen kadottanut totaalisesti ajan tajun.

Kuvittelin, että joulu on jossain kaukana tulevaisuudessa, eikä siitä vielä tarvitse kantaa huolta, en ole edes yhtään joululahjaa miettinyt, saati ostanut.


Viime viikolla törmäsin kuitenkin Kodin Ykkösessä joulukoristeosastoon ja mikä huolestuttavaa - joulukalenteritelineisiin. Legon kalenteripino oli jo uhkaavasti tyhjentynyt. Jäädäänköhän me kohta ilman?


Olenkohan minä jotenkin jäänyt ajastani jälkeen, kun minusta tuntuu vähän aikaiselta ostaa joulukalentereita ja joulukoristeitä vai onko joulu oikeasti markkinamiesten taholta aloitettu TAAS aikaisemmin?6 kommenttia:

 1. Kyllä Legon City ja Star Wars kalentereita riitti viime vuonna hyvin. Minä ostin marraskussa kun Cittarissa oli kaikki Legon tuotteet tarjouksessa.

  En ole minäkään suonut vielä ajatustakaan joululle. Ehkä sitten marraskuun loppupuolella. Ensinhän täytyy juhlia pitkän kaavan mukaan Halloweenia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No taitaa niitä riittää onneksi, vaikka joka vuosi marraskuun lopulla ollaan pelätty että loppuu kesken;) Mäkin ajattelin ensin keskittyä Halloweeniin ja sitten ruveta miettimään joulua:)

   Poista
 2. Joo kyllä se joulu on pian. Kai ne jutut pitää olla kaupassa tyrkyllä jo hyvissä ajoin, että tälläiset täysin turtuneetkin ruokaostoksilla olevat ihmisetkin siihen jossain vaiheessa heräisivät. :)
  Viime vuonna leivoin pipareita ja kuuntelin joululauluja jo lokakuussa joulun ekassa aallossa. Marraskuussa unohdin koko joulun ja joulukuussa oli vähän niinkuns "joulu on taas" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin kuvittelin olevani vähän jouluihminen, mutta että näin aikaisin..en vaaan kykene vielä ajattelemaan joulujuttuja, kun tässä välissä ehtii tapahtua niin paljon muutakin:) Mä siirryn suosiolla siihen tokaan jouluaaltoon;)

   Poista
 3. Niin se joulu taitaa olla tulossa. Hurjaa. Mua huvittaa että kaupan hyllyt notkuu parhainta valikoimaa joulumakeisista. Itse taas ajattelen että jos nyt ostais joulukarkit ni olishan ne aattoja aika vanhoja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valiettavasti se tosiaan alkaa olla tulossa, bongasin myös lähikaupassa joulumakeishyllyt tänään. Jos niitä nyt ostaa, ei niitä enää jouluna jaksa syödä ja tuntuis tosiaan aika pitkältä ajalta jemmailla niitä kaapissa jouluun asti. Vaikka eipä niitä kauppaankaan enää uusia satseja ennen joulua tule;)

   Poista