sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Paperiset houkutukset

Vaikka nykyään lähes kaikki lasten vaatemallistot löytyvät netistä ja sieltä ne päasiassa ostankin, tulee postiluukusta silloin tällöin tietyiltä merkeiltä vielä perinteisiä paperisia katalogeja. Minusta paperikatalogeja on ihana selailla, niistä saa yleensä kivoja ideoita, kun tulee helpommin katsottua myös pelkkien vaatekuvien lisäksi myös ne mainoskuvat. Netissä itse ainakin harvemmin katselen erikseen mitään mainoskuvia ja minusta niitä on vähän vähemmän myös tarjolla.


Meillä Neiti on myös hoksannut nämä postilaatikkoon tulevat katalogia ja esim. HenkkaMaukan kuvasto on aina kovin luettu opus ja sieltä pitää saada ainakin se ja se ja vielä ehkä tuokin..


Tässä parin viime viikon aikana on postilaatikosta löytynyt HenkkaMaukan kuvaston lisäksi ainakin Cyrilluksen ja Ilovegorgeousin kuvastot. Kaikkia on luettu ahkerasti ja kaikkiin on myös tehty erilaisia ympyröitä toiveiden kohdalle.


Ilovegorgeousin kuvasto oli tullut sellaisena päivänä, jolloin olit työreissussa ja Neiti oli sen itse postilaatikosta käynyt noutamassa. Sain iltapäivällä tekstarin, jossa Neiti totesi, että lempparikuvasto tuli, ympyröin ne, mitkä saa tilata. Viikonloppuna on kaverin synttärit ja sinne tarvitaan ainakin valkoinen tai pinkki paita, sydänhame ja laukku.


Neiti on kesän aikana kasvanut hurjasti ja inventoidessamme kaappeja hetki sitten laitoimme paljon vaatetta pois niitä muuten löytyy lähiaikoina huutiksesta, eilen aloitin urakan., joten tällä kertaa teimme tilauksen Ilovegorgeousille. Tilatuista vaatteista lisää myöhemmin.


Selaako joku muu mielellään paperikuvastoja vielä?

6 kommenttia:

 1. Ennen tuli kuvastoja ja esitteitä luettua paperiversioina todella paljon. Nykyään istun kuvasto kädessä usein tähän koneelle ja lopulta huomaan kuitenkin lukevani blogeja. Hyviä inspiraationlähteitä nämäkin! H&M:n ja Elloksen yms. kuvastot ovat tainneet viimeaikoina kulkeutua avaamattomina suoraan paperinkeräykseen. En vain enää saa niitä selailtua, kun niiden nettisivuiltakin on niin helppo selata haluamaansa. Mulla on Hullujen päivien kuvastokin vielä selaamatta. Netissä tosin selasin senkin jo kertaalleen. Auts!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enne tosiaan tuli paljon enemmän postiluukusta kaikkea kivaa! Blogit ovat kyllä hyvä korvaus kuvastoille, jotenkin pelkistä nettikaupan kuvista ei ainakaan minulla idea helposti lähde eteenpäin. Meillä Neiti osaa bongta Ellokset ja H&M:tkin, valitettavasti;) Hullari -kuvasto on ihan oma lukunsa, minulla vaan harmillisesti aikataulut eivät taida suoda hullutuksia tänä vuonna ollekaan, nettiä en ole vielä harkinnut siinä hommassa, ehkä pitäisi;)

   Poista
 2. Mä tykkään paljon enemmän paperikuvastoista kuin nettiversioista. Niitä on myös tyttöjenkin kanssa hauska selailla silloin kun tarpeita on, että mitäs tilailtais :) Täällä on Hullareitten kuvasto jo ihan hiirenkorvilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat, paperikuvastoista saa minusta enemmän niitä inspiraatioita, kuin nettisivuilta.

   Poista
 3. Uusi lukija ilmoittautuu :) Hitsit kun meni tuo Viivi&Viktorin myynti ihan ohi. Tosin en olisi kyllä tuolloin ollut edes Turussa, mutta olisin voinut laittaa äitini sinne penkomaan :) Hyviä löytöjä olit tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Cride mukaan, mukava kun löysit tänne! No voi, V&V outletissä oli kyllä paljon hyvää tavaraa hyvillä aleilla. Itse ehdin käydä vain tuon yhden kerran ja saaliiseeni olin tosi tyytyväinen. Pari kollegaani tekivät tosi hyviä löytöjän tuonkin jälkeen, eli tavaraa tuli varmaan vielä matkan varrella lisääkin.

   Poista